Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, ograniczył do minimum słodkości i nie jadł kolacji, tzn. tylko owoce na kolacje.ładnie 10kg a stosował jakąs konkretną dietę??
czy 2GB to duzo na taki domowy internet,czy malo??O, ja nie mam pojęcia niestety.
Monia, a nie lepsza dieta NŻT (nie żreć tyle)? Ja nigdy nie lubiłam gotowych diet właśnie z tego powodu, że tylko Ty musisz się męczyć.witam już mi psychika siada z tą dietąciągle tylko o niej myśle i czytam już nawet po nocach mi się śni
ciężko mi jak cholera i nie wiem jak długo wytrzymam dzis już nie wytrzymałam i jak wszyscy jedli obiad ja wyszłam z kuchni z płaczem
a to dopiero 3 dzień
![]()
nie wiem jak tu dziś wyrobię bo obudziłam się dziś przed 5 i już nie mogłam zasnąć
chyba wypije hektolitry kawy żeby przetrwać
urodziny wczoraj bardzo udane:-) i rodzinka dopisała i dzieciaczki zaproszone też
tylko jedna dziewczynka nie przyszła;-)
bo te wszystkie diety są właśnie takie drastyczne 
moja ciotka z wujkiem właśnie w ten sposób się sporo odchudzili, ale wycofali zupełnie pieczywo, a ziemniaki dodawali tylko do zup
do tej pory zresztą ciotka pozwala sobie na jakieś ciemne pieczywo góra 2 razy w tygodniu;-) zastąpiła je pieczywem chrupkim;-) i mówi, że zupełnie jej normalnego nie brakuje
natomiast ziemniaki wróciły na stałe do jej diety;-)