reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia trzymam kciuki i też parę przepsiów zastosuje, ale nie dla tego y sie odchudzic tylko dlatego, że ładnie wygladają

Ja tez lece na poczte:-D:-D:-D zanim pojade po maluchy a potem od razu na Tańce, bo nie opłaca mi się młodego przywozic i stac w 5km korku czy wahadełku.............
Muszę Mai kupic halówki i dzieciom kapcie do domu bo lataja na bosaka i sie slizgają

Znajdzie któras Maję?
REBELIA

Agulka poczta zaliczona? Bo ja wreszcie się zmobilizowałam i poszłam;-)A Majeczka w górnym rzędzie w samym środku;-) no chyba., że się pomyliłam:baffled: ale nie sądze;-)

My właśnie wróciłyśmy z placu zabaw:-) trochę zmarzłam ale Tuśka w ciągłym biegu także chyba odwrotnie nawet się zgrzała:-D trzeba kożystać póki pogoda jako taka:tak:

witam!!

tak od dzisiaj zaczynam Dietę Dukana a wy mi tu o jedzeniu piszecie...........do zrzucenia mam dużo aż wstyd ale mam nadzieję że mi sie uda

Monia, moja dieta jezdzi ze mna w samochodzie, t zn kolezanka mi ksiazke skserowala i zamaist poczytac, zastosowac, to ja woze...
powodzenia!
jesienia, zima nie bedzie Ci latwo

Maja od razu sie rzuca w oczy! popieram Anete

Majandra nam umowa sie konczy pod koniec pazdziernika i do 20 musimy zdecydowac sie cod alej,bo za dobry rok bedziemy musieli przeniesc internet do Trzemeszna,a tam zaden z naszych operatorow nie dziala,a jesli podpiszemy umowe na rok to bedziemy placili 50zl, za to co przy 3 latach 39zl. No i zastanawiamy sie,czy nie wziasc tego wtykacza z Plusa lub Orange, tylko,ze tam sa limity transferow,czy 2GB to duzo na taki domowy internet,czy malo??
Aga nasza modeleczke to zaraz widac,haha

Dobrze, że mi przypomniałyście o necie bo ja muszę wypowiedzieć umowę i zabieram się do tego jak do jeża:-D może wreszcie jutro wysmaruje to pisemko:tak: M śpi a Tuśka jeszcze szaleje:baffled: ja też zaraz zmykam się kąpać bo jutro do pracy:sorry2:

reklama
Dobrze, że mi przypomniałyście o necie bo ja muszę wypowiedzieć umowę i zabieram się do tego jak do jeża:-D może wreszcie jutro wysmaruje to pisemko:tak: M śpi a Tuśka jeszcze szaleje:baffled: ja też zaraz zmykam się kąpać bo jutro do pracy:sorry2:

a ja musze zrezygnowac z dodatkowego pakiety polsatu do 15 października, bo jak nie to będe musiała za te gratis co teraz mamy przez 3 mce PŁACIĆ............. a i tak nie ogladamy tylu kanałów:nerd:

Witam wieczorowo.

Tak moja gwiazda została rozpoznana, hihihi juz prawie robi szpagat:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry