luandzia1
Entuzjast(k)a
Witam
Justyna biedny Mati współczuje i też mam nadzieje że zabieg nie będzie potrzebny
Szczerze mówiąc myslalam że Zuzka swoje już odchorowała i teraz już nie będzie tak źle ale jak widać jesień ma swoje prawa a pogoda okropna brr
Anatesa historia rzeczywiście jak z filmu z jednej strony chyba dobrze że nie doszło do ślubu ale jeżeli chodzi o srozbijanie rodzin to mam podobne zdanie jak Ty
Monia jak tam twoje dzieciaczki? Oli podoba się w przedszkolu?
Agulka jak się mieszka w nowym domu?
Co do urodzin to Zuzka uparła się że chce mieć urodziny w jednym z kulkolandów i z bólem ale się zgodziłam ale będzie tylko pare dzieci znajomych bo nie zauważyłam żeby w Zuzki przedszkolu był zwyczaj zapraszania kolegów przynajmniej nie wśród maluszków
Justyna biedny Mati współczuje i też mam nadzieje że zabieg nie będzie potrzebny
Szczerze mówiąc myslalam że Zuzka swoje już odchorowała i teraz już nie będzie tak źle ale jak widać jesień ma swoje prawa a pogoda okropna brr
Anatesa historia rzeczywiście jak z filmu z jednej strony chyba dobrze że nie doszło do ślubu ale jeżeli chodzi o srozbijanie rodzin to mam podobne zdanie jak Ty
Monia jak tam twoje dzieciaczki? Oli podoba się w przedszkolu?
Agulka jak się mieszka w nowym domu?
Co do urodzin to Zuzka uparła się że chce mieć urodziny w jednym z kulkolandów i z bólem ale się zgodziłam ale będzie tylko pare dzieci znajomych bo nie zauważyłam żeby w Zuzki przedszkolu był zwyczaj zapraszania kolegów przynajmniej nie wśród maluszków
Ostatnia edycja:
Oli bardzo się w przedszkolu podoba dla niej to chyba by była kara jak by miała nie iśc ale jest bardzo nieśmiała i ciężko ma załapac kontakt z dziecmi i jak nie ma jej ulubionej koleżanki w przedszkolu to mówi że bawi sie sama........a jak Zuzia już lepiej?
chyba bez tabsów się nie obejdzie
bo kawa jakoś nie pomaga
za oknem szaro buro ale przynajmniej nie pada
z rana pojechalam z CV a potem do kolezanki an korki ich dzieci. po korkach plotkowalysmy, juz mi sie oplacalo wracac do domu, wiec zajechalam do ciuchow i od razu po niunke...i tak dzien zlecial...