reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam
Justyna biedny Mati współczuje i też mam nadzieje że zabieg nie będzie potrzebny
Szczerze mówiąc myslalam że Zuzka swoje już odchorowała i teraz już nie będzie tak źle ale jak widać jesień ma swoje prawa a pogoda okropna brr
Anatesa historia rzeczywiście jak z filmu z jednej strony chyba dobrze że nie doszło do ślubu ale jeżeli chodzi o srozbijanie rodzin to mam podobne zdanie jak Ty
Monia jak tam twoje dzieciaczki? Oli podoba się w przedszkolu?
Agulka jak się mieszka w nowym domu?
Co do urodzin to Zuzka uparła się że chce mieć urodziny w jednym z kulkolandów i z bólem ale się zgodziłam ale będzie tylko pare dzieci znajomych bo nie zauważyłam żeby w Zuzki przedszkolu był zwyczaj zapraszania kolegów przynajmniej nie wśród maluszków ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Luandzia dzieci dobrze Mateusz był chory ale juz ok:tak:Oli bardzo się w przedszkolu podoba dla niej to chyba by była kara jak by miała nie iśc ale jest bardzo nieśmiała i ciężko ma załapac kontakt z dziecmi i jak nie ma jej ulubionej koleżanki w przedszkolu to mówi że bawi sie sama........a jak Zuzia już lepiej?

Witam się z rana w piekny , słoneczny dzień.

Adasiowi dzis uciekłam, zaniósł Pani zestaw, który mieli przynieść ( farby, plastelinę, teczkę na prace, wykałaczki i zołędzie...itp) a ja odwróciłam się na pięcie i zamknełam za soba drzwi, słyszałam tylko mamuś ......... ale Pani go zagadała i było oki.

Wygrałam wczoraj bilet do kina na film Street Dance .............. bede mogła odspanąć.................... i mieć chwile dla siebie

Kurka taka piekna pogoda, że az żal nic nie wyprac, tylko, że nie ma co juz prac

Luandzia zdrówka dla Zuzi, takie zapraszanie na urodziny to raczej w starszych grupach, ale może w większych miastach jest inaczej.A mieszka się suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper

Witam się z potwornym bólem głowy:wściekła/y: chyba bez tabsów się nie obejdzie:sorry2: bo kawa jakoś nie pomaga:no: za oknem szaro buro ale przynajmniej nie pada:sorry2: co do urodzin to ja nie patrzyłam czy jest taki zwyczaj czy nie:no: poprostu tak wymyśliliśmy :tak: nie chce małej urodzin wyprawiać w domu bo prawda jest taka, ze ja się naszykuje, wiadomo że dla dorosłych jakiś alkohol odrazu trzeba będzie postawić, Tuśka zgarnie prezenty a potem wszyscy będą siedzieć a ja koło nich latać:sorry2: więc w domku będzie tylko tort i kawa a potem dzieciaczki spotkają się na entliczku i pobawią razem, a że warunkiem zrobienia tam urodzin jest minimum 8 dzieci, żeby można to było potraktować jako grupe zorganizowaną stąd pomysł na koleżanki z przedszkola;-) inna sprawa że w większości to i tak dzieci znajomych w tym mojego szwagra bratanica;-)

Luandzia zdrówka dla Zuzi życzę:tak:

hej dziewczyny :)

Aga jak masz tako ochote na pranie to zapraszam do mnie bedziesz mogla sie wykazac :)))

piszecie o urodzinkach, moja niunia w tym roku jest poszkodowana i zadnego przyjecia nie ma zorganizowanego :(((
tesciowa, ojciec chrzestny i matka chrzestna juz byli z prezentami, moi rodzice przyjda w niedziele i to tyle - bez torta, bez dzieci :(
ale niunia do przedszkola zaniosła cukierki, Pani założyła jej korone, wszyscy spiewali 100-lat wiec mla namiastke imprezy miała :)

Aneta kupiłam tego chomika fajniusi jest :)

a teraz napisze co tam u nas
Jula juz coraz mniej zazdrosna o Lene, nawet ładnie pomaga przy opiece :)
mała jest dokarmiana butla i puki co w miare grzeczna- wyglada zupełnie jak mała Jula- szok normalnie

ja po cc dochodze do siebie znacznie lepiej niz po porodzie naturalnym- jestem bardzo zadowolona ze tak to sie zakonczyło :)))

pozdrawiam wszystkie mamusie i dziekuje za gratulacje :)))

witam!

przebalowalam dzis caly dzien:szok:z rana pojechalam z CV a potem do kolezanki an korki ich dzieci. po korkach plotkowalysmy, juz mi sie oplacalo wracac do domu, wiec zajechalam do ciuchow i od razu po niunke...i tak dzien zlecial...

zimno jak w psiarni:baffled:

Kurka taka piekna pogoda, że az żal nic nie wyprac, tylko, że nie ma co juz prac

poprosze o twoja poogde...u mnie jedno pranie sie kisi na sznurkach a reszta czeka w koszu

ja po cc dochodze do siebie znacznie lepiej niz po porodzie naturalnym- jestem bardzo zadowolona ze tak to sie zakonczyło :)))

to dobrze, bo tak sie bidulko balas

A ja znowu sama a tu nikogo nie ma ...moj maz tylko szkoli sie i szkoli ale na szczescie jutro bierze wolne wiec podobno caly dzien i wieczor bedzie sie zajmowal dziecmi (zobaczymy jak to bedzie...) przyjezdza tez moja siostra w odwiedziny do Zuzi
mowiac szczerze przyda mi sie wolny dzien bo juz nie wyrabiam Zuzia od poniedzialku jest w domu bo jest chora wiec ciagle leki inhalacje stawianie baniek brr Lenusia tez ma straszny katar i zabkuje

pogoda jest okropna ale podobno od soboty ma być ładniej

Anatesa wiem ze w innych przedszkolach dzieci czesto sie zapraszaja na urodziny ale u Zuzki jeszcze nie slyszalam o czyms takim moze tak jak pisala Agulka w starszych grupach
Zuzka uparla sie ze chce miec urodziny w kulkolandzie wiec sie zgodzilismy zaprosimy pare dzieci znajomych i wszyscy beda zadowoleni ;)

reklama
Dzięki Monia Zuzia już jest praktycznie zdrowa ale stawiałam jej bańki wiec jutro jeszcze posiedzi w domu
a jak Mati już całkiem zdrowy?
z tym wolnym dniem to zobaczymy jak będzie musiałabym chyba wybyć gdzieś z domu bo i tak mnie znajdą ;) ciesze się że moja siostra przyjedzie bo Zuzia ją uwielbia i super się razem bawią

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry