reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie i ja:-) jakaś ostatnio zabiegana jestem:baffled: i na nic nie mam czasu:baffled: Wczoraj popołudniu byłam jeszcze na sali zabaw dograć wszystkie szczegóły urodzin Tuśki, bo przesuneliśmy je na niedzielę:-) najgorsze, że nie mogę dorwać rodziców Wiktora i Weroniki a Tuśka strasznie chce żeby byli w niedzielę;-) wczoraj latałam jeszcze po baloniki, czapeczki trąbeczki i zawiozłam to odrazu do entliczka żeby w niedzielę już pójść na gotowe:-) mam nadzieję, że wszystko się uda i dzieciaczki będą zadowolone:-):rofl2: co do mojej koleżanki, która odwołała swój ślub to nadal jestem w szoku:szok: okazało się, że na półtora miesiąca przed slubem wplątała się w romans z kolegą z pracy, który ma żone i małe dziecko i ten gościu zjawił się na jej wieczorze panieńskim i powiedział, żeby tego nie robiła, bo on zostawi dla niej żone i chce z nią być no i właśnie w piątewk przed ślubem zjawił się u niej z pozwem rozwodowym i ta postanowiła wszystko odwołać i zostać z nim:szok:

Gagulec zdrówka życzę dla Was wszystkich i trzymam kciuki żeby wszystko było ok:tak:
Justa i co Matim?
Agulka masakra taki wielki , mały człowiek:szok::-)

reklama
Aneta podziwiam Twoja kolezanke za odwage. Serio! Mysle,ze jest sporo malzenstw gdzie przed slubem, ktores z mlodych dostaje olsnienia,ale nie maja odwagi zerwac i pozniej tkwia w takim martym zwiazku.

Pada i pada i pada i konca nie widac. Mozg mnie boli,ze szok. Dopieor co sie ubralam,a mlody jeszcze w lozku bajki oglada.
A Mati ma jakis stan zapalny pod skorka,czyli tak jak myslalam, efekt nieschodzenia skorki z zoledzi i wymywania brudow. Dostal masc na pitolka i syrop, cos jak clotrimazol tylko,ze do picia. No i ewidentna stulejka. 8.10 musze zadzwonic do urologa w Inowroclawiu,ktory znieczula miejscowo i odkleja napletek,a jesli to nie pomoze to dopiero zabieg.

Teraz to boje sie zeby cos na nerki mu nie poszlo,bo robi siku 2 razy dziennie i to w momencie kiedy juz nie moze wytrzymac i popuszcza w majtki. Wlasnie byla akcje ze smarowaniem mascia, nie da sobie po dobroci i koniec, zryczl sie, spocil, a wcale nie bolalo

Justyna też ją podziwiam za odwogę:tak: tylko z drugiej strony nie nawidzę gdy się rozbija inne związki a tym bardziej jeśli są w nich dzieci:dry: a za Matiego trzymam kciukasy oby się obyło bez zabiegu:-(

Hejka, wpadłam po stu latach i widzę Gagulec, że u Was podobnie jak u nas - Staś kaszle od miesięcy... Podejżewają astmę właśnie, jedziemy do alergologa za tydzien. Bidulek jeszcze ani jednego dnia nie był w przedszkolu, pogoda do kitu i dostaje kota.
pozdrawiam wszystkie bebonki

witam wieczorowow!

Carioca, jaka niespodzianka!czyzbys miala chwilke dla nas? a jak Sabinka?

u nas dzis caly dzien siąpi nie ejst to ulewny deszcz, ale taki gesty, ze od razu wszystko moczy:baffled:

niunka wczoraj mi dala prezent z, przedszkola-namalowanego wilka, a dzis dinozaura. oczywiscie bez podpowiedzi nie zgadlam:-D:-D:rofl2:
a dzis moje dziecko jako jedyne w grupie zjadlo caly obiad z dwoch dan-chyba musze wykasowac posty, ze ona niejadek jest;-):-D

bo pediatra podejrzewa astmę :-(

Poza tym dzisiaj wpadł na jeden dzień M i ma pójść z Nelcia do pediatry bo też już mała smarka i pokasłuje.Ale już mnie zdenerwował bo on sam nie pójdzie:crazy: i kuźwa zaś będę musiała się urywać z pracy bo mam faceta sierotę:crazy:.

kurcze, teraz co drugie dziecko ma podejrzenie astmy:-(:-(

pomoc jak cholera, zgadza sie:-D:-D

co do mojej koleżanki, która odwołała swój ślub to nadal jestem w szoku:szok: okazało się, że na półtora miesiąca przed slubem wplątała się w romans z kolegą z pracy, który ma żone i małe dziecko i ten gościu zjawił się na jej wieczorze panieńskim i powiedział, żeby tego nie robiła, bo on zostawi dla niej żone i chce z nią być no i właśnie w piątewk przed ślubem zjawił się u niej z pozwem rozwodowym i ta postanowiła wszystko odwołać i zostać z nim:szok:

jak w filmie:rofl2:

A Mati ma jakis stan zapalny pod skorka,czyli tak jak myslalam, efekt nieschodzenia skorki z zoledzi i wymywania brudow. Dostal masc na pitolka i syrop, cos jak clotrimazol tylko,ze do picia. No i ewidentna stulejka. 8.10 musze zadzwonic do urologa w Inowroclawiu,ktory znieczula miejscowo i odkleja napletek,a jesli to nie pomoze to dopiero zabieg.

łoj, boli mnie jak czytam:-(

Wlasnie byla akcje ze smarowaniem mascia, nie da sobie po dobroci i koniec, zryczl sie, spocil, a wcale nie bolalo

oj, wspolczuje:tak:

Witam,
u nas dla odmiany słońce dziś świeciło, pranie przewiało a wiało mocno.
Adaś dziś nie poszedł do przedszola Maja z resztą też, bo kaszel go męczył w nocy i to straszny, rano było oki i odpukac juz wiecej nie zakasłał, ale nad ranem usnął i zaspalismy.

Carioca miło Cie "widzieć"

Justyna oj szkoda siusiaczka, jak leżelismy z tym paluchem z Adasiem to większośc własnie 3 latów było na takim zabiegu.

Aneta film normalnie

My kupilismy sobie TV 42` i małzonek własnie próbuje zamontowac go na ścianę.

reklama
Aneta przypomniało mi sie co jeszcze chciałam napisać.
Włóz do szatni na półkę zaproszenie na urodziny tych dzieci co Tuska by chciał by byli, z numerem telefonu. Niech oddzownią jak nie możesz rodziców w inny sposób złapać. Ja tak robiam rok temu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry