reklama

Wrześniówkowe mamy

Mateusz jeszcze ma kaszel ale już taki mokry odchodzi mu.Byłam dziś z nim w kontroli i antybiotyk do końca buteleczki czyli do jutra rana chyba będzie i syrop wykrztuśny mam podawac:tak:a pisałas że robisz Zuzi inhalacje ja wczoraj byłam z Olą arelgologa i pytałam właśnie o taki inhalator że jaki mam kupic jaki poleca no i pani doktor odradziła mi kupno tego:sorry2:powiedziała że to wcale nie jest az takie dobre jak wszyscy uważają:no:że ta mgiełka wydobywająca się z maseczki szkodzi na oczy że w przyszłości można nabawic się jaskry.......

reklama
nie słyszałamym o tym nasza pediatra nic mi nie mowila ze to moze byc szkodliwe ??? ja robie Zuzi inhalacje tylko z soli fizjologicznej a przecież tym nawet przemywa się oczy ???

Mateusz jeszcze ma kaszel ale już taki mokry odchodzi mu.Byłam dziś z nim w kontroli i antybiotyk do końca buteleczki czyli do jutra rana chyba będzie i syrop wykrztuśny mam podawac:tak:a pisałas że robisz Zuzi inhalacje ja wczoraj byłam z Olą arelgologa i pytałam właśnie o taki inhalator że jaki mam kupic jaki poleca no i pani doktor odradziła mi kupno tego:sorry2:powiedziała że to wcale nie jest az takie dobre jak wszyscy uważają:no:że ta mgiełka wydobywająca się z maseczki szkodzi na oczy że w przyszłości można nabawic się jaskry.......

przecież jak maskę docisniesz to nic sie nie wydobywa........... ja też z soli robię te inhalacje

Dzień dobry a raczej.................. bleeeeeeeeeeee mam doła i tyle..............

Spaaaaaaccc, musze sie zebrac, wyprostowac wlosy,coby wygladac jak czlowiek i kierunek Mogilno. Musze podjechac zostawic CV, wskoczyc do biblioteki i umowa mi sie konczy na internet i na poczte i nie chce mi sie:dry:

My od dziś nie mamy internetu (teraz jestem u rodziców), bo zerwaliśmy umowę, a jeszcze nie podpisaliśmy z nowym dostawcą.
Ja dziś też muszę na pocztę i do galerii handlowej pooglądać kurtki dla Maćka. W poniedziałek Janusz wyjeżdża na zieloną szkołę i będę sama autobusem Maćka do przedszkola wozić, ale przenosimy się do babci na te 5 dni, więc będzie bliżej.

reklama
Witam się i ja:-) słoneczko wreszcie u nas wygląda więc i chęć do pracy mi przyszła;-) już gołąbeczki w piekarniku dochodzą i zaraz zabieram się za sprzątanie:tak: też muszę na poczte podejść, ale to jak będę szła po małą;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry