reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja jestem, ale ledwo ciepła najchętniej bym się zdrzemnęła:baffled: wypiłam już 2 mocne kawy i jakoś nic:baffled:
Majandra jak długi ten urlop? Ja też swojego się doczekać nie mogę :tak: ale dp listopada jeszcze daleko:sorry:

reklama
Aneta, do końca tygodnia. Taki trochę przymusowy ze względu na wyjazd Janusza, ale cieszę się, bo też już czułam, że go potrzebuję. Chyba jeszcze ze 4 dni mi zostaną, to w listopadzie (a może w grudniu) wezmę.

U na pięknie na dworze, ale wiatr duży.

To pogoda jak u mnie;-) ja w listopadzie wybieram urlop w sumie 8 dni wolnego ale zejdzie mi tylko 5 bo w tym wekend;-) i zostanie mi 8 dni za ten rok ale to już po Nowym roku będę wykorzystywać;-)

Ale przecież zgodnie z prawem urlop za dany rok można wykorzystać do końca marca chyba, że coś mi się pomieszało:baffled: no przynajmniej u nas jest tak, że wybieramy do marca;-)

Wiem wiem niestety:crazy: to tak jak u nas ze zwolnieniami lekarskimi:wściekła/y: temat tabu i nikt nie ma prawa iść na chorobowe:wściekła/y: dopiero pierwszy raz i to za namową bhp-owca zdecydowałyśmy się odważyć z Martą i wziąć 2 dni opieki na dziecko:zawstydzona/y:

Witam i ja.

Odwiozłam męża na autobus i mam luz................ tzn chyba wezme się za malowanie wiatrołapu, musze przyciemnić kolor przy drzwiach wyjściowych bo tata ubabrał mi juz, a jak bedzie ciemnoczekoladowy kolor to widac nie bedzie.

U nas pieknie slonko swieci a wieje okropnie

reklama
Majandra o opiece na dziecko w sensie np tydzień na zwolnieniu bo mała chora to mogę zapomnieć:wściekła/y: chodzi mi o te 2 dni tak jakby dodatkowego urlopu, które przysługuje w ciągu roku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry