reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć i ja mówię z pracy.
Mam delikatniutkiego lenia i czuję już w powietrzu wolne 2 dni. Tylko mnie krew zalewa bo M miał być wczoraj już w domciu a okazało się, ze nie wiadomo czy w ogóle na weekend będzie :wściekła/y::wściekła/y:szlag mnie trafia żywcem.
A z przyjemniejszych informacji- wczoraj był u nas cyrk i stwierdzam, że dobrze zrobiłam, że nie weszłam z mym dzieckiem do środka bo psioczyłabym, ze wydałam 40 zł na 10 minut. Zaraza mała nie usiedzi na pupie nawet chwili:baffled:, pochodziliśmy i oglądaliśmy zwierzaki to nawet one go nie zainteresowały dłużej niż 5 minut:crazy:, wolał biegać po parku i strzelać patykami:baffled::szok:.
Justa, oby się udało ominąć zabieg. Znajoma była ostatnio ze swoim synkiem u lekarza to jak szarpnął skórkę to mały bał się siusiac przez 3 dni ( później nie wiem bo nie spotkałam jej jeszcze) a jak siusiał to płakał ponoć niesamowicie.

reklama
witam a co tu tak puściutko:-(:szok:piątek wieczór i nikogo nie ma z kim ja się browarka napije:sorry:
byliśmy dzis wieczorem w Pepco i kupiłam Oli kurtkę na zimę:-)wogóle fajne rzeczy tam mają no i tanio:tak:
PEPCO - Wicej za mniej... codziennie!
Gagulec my jutro mamy iśc do cyrku i ciekawa jestem czy Mateusz wysiedzi:sorry:no i czy Ola pojedzie bo cos ją zaczyna brac:-(

Monia ja się chętnie z Tobą napije, ale musisz czekać na mnie do 22:30;-) chociaż Ci powiem, że najchętniej to bym dzisiaj nocke pociągnęła;-):rofl2: bo Ci rajdowcy to praktycznie co jeden to fajniejszy:rofl2: ale padam dziś na pysk a ta 100 kanapek, która dzisiaj przygoyowywałam dla nich to chyba będzie mi się śniła po nocach:crazy::eek:

A żebyś wiedziała;-) zjadłam dziś tylko bułke ok 11 i wogóle głodu nie czuje:no: a kanapki robiłam im na jutro, bo muszą wcześnie wyjechać i zamiast śniadania poprosili o suchy prowiant;-) więc robiłam po 3 na łebka a że jest ich 30 to tyle wyszło:wściekła/y: po co dawałaś ten link do pepco:zawstydzona/y: już muszę tam jutro albo w niedziele pojechać:tak: i na jednej rzeczy napewno się nie skończy:no:

Witam.

Gagus pozdrawiam

Donus kochana.....

Monia ja też dziś byłam w Pepco, ale tylko sobie popatrzyłam na fajne ciuchy. Za to w Textilu kupiłam rajstopy dla dzieci po 5zł/para

Aneta musi być u Ciebie wesoło bo nie ma Ciebie tu.

Moje dziecko nie ma od dziś problemu z pójściem do przedszkola bo sie zakochał.
wczoraj szybko sie ubrał jak po niego przyszłam i wyleciał przed przedszkole a że przed jest plac zabaw i daleko do ulicy więc patrzyłam z boku co on robi.
Pobiegł za koleżanką aż do auta odprowadził, ajk go wołałam to nawet nie zareagował, podeszłam i się pytam co robi dlaczego zwiał a on: musuiałam moją kolezanke odprowadzić, zrobił jej papa, a na koniec dodał do zobaczenia................
póxniej do teraz to tylko gada moja Nadia to, moja tamto. moja kol.ężanka, moja królewna Magia ( Nadia hihihi).a dzis nawet nie płakał a ni nie zajęciał tylko poleciał do sali szukac królewny Magii
powiedział też że zaprosił ja do nas do domu na pyszne cistaka i herbatke
mały czarodziej, juz zarywa hihihi

Aneta jedź jedź bo warto ja kupiłam jeszcze dzieciom rękawiczki po 5zł ,czapkę i jeszcze kilka drobnych rzeczy...a no i torebkę sobie kupiłam:-)
Agulka mały czaruś ci rośnie:-D

reklama
No to jestem:-) trochę spóźniona ale zawsze;-) mgła na drodze okropna widoczność do 20 metrów:szok: i efekty odrazu widoczne bo 3 wypadki po drodze mijałam:szok: i efekt taki, ze zamiast jak zawsze jechać 15 minut to jechałam prawie 40:wściekła/y: a powiem, że żal było z pracy wyjeżdżać zwłaszcza, ze już mnie na dyskoteke porywali:rofl2: będzie dziś Józio miał z nimi wesoło:baffled::-D
Agulka no to Adaś już zna się na rzeczy;-) u Tuśki jest w grupie jakiś Wiktor i z tego co widzę i słyszę to połowa dziewczyn za nim szaleje:-D ten to ma powodzenie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry