gagulec
wrześniowa mama 2007
Cześć i ja mówię z pracy.
Mam delikatniutkiego lenia i czuję już w powietrzu wolne 2 dni. Tylko mnie krew zalewa bo M miał być wczoraj już w domciu a okazało się, ze nie wiadomo czy w ogóle na weekend będzie
szlag mnie trafia żywcem.
A z przyjemniejszych informacji- wczoraj był u nas cyrk i stwierdzam, że dobrze zrobiłam, że nie weszłam z mym dzieckiem do środka bo psioczyłabym, ze wydałam 40 zł na 10 minut. Zaraza mała nie usiedzi na pupie nawet chwili
, pochodziliśmy i oglądaliśmy zwierzaki to nawet one go nie zainteresowały dłużej niż 5 minut
, wolał biegać po parku i strzelać patykami
.
Justa, oby się udało ominąć zabieg. Znajoma była ostatnio ze swoim synkiem u lekarza to jak szarpnął skórkę to mały bał się siusiac przez 3 dni ( później nie wiem bo nie spotkałam jej jeszcze) a jak siusiał to płakał ponoć niesamowicie.
Mam delikatniutkiego lenia i czuję już w powietrzu wolne 2 dni. Tylko mnie krew zalewa bo M miał być wczoraj już w domciu a okazało się, ze nie wiadomo czy w ogóle na weekend będzie

szlag mnie trafia żywcem.A z przyjemniejszych informacji- wczoraj był u nas cyrk i stwierdzam, że dobrze zrobiłam, że nie weszłam z mym dzieckiem do środka bo psioczyłabym, ze wydałam 40 zł na 10 minut. Zaraza mała nie usiedzi na pupie nawet chwili
, pochodziliśmy i oglądaliśmy zwierzaki to nawet one go nie zainteresowały dłużej niż 5 minut
, wolał biegać po parku i strzelać patykami
.Justa, oby się udało ominąć zabieg. Znajoma była ostatnio ze swoim synkiem u lekarza to jak szarpnął skórkę to mały bał się siusiac przez 3 dni ( później nie wiem bo nie spotkałam jej jeszcze) a jak siusiał to płakał ponoć niesamowicie.

bo Ci rajdowcy to praktycznie co jeden to fajniejszy

a kanapki robiłam im na jutro, bo muszą wcześnie wyjechać i zamiast śniadania poprosili o suchy prowiant;-) więc robiłam po 3 na łebka a że jest ich 30 to tyle wyszło
już muszę tam jutro albo w niedziele pojechać