Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiedziała, że powinnam się wyluzować bo o tej porze roku to zupełnie normalne, ze przeszkolak kaszle i pociąga nosem i dopoki nie ma gorączki albo jakiś silnych ataków kaszlu z odrywająca się flegmą to mam nie siać paniki
kazała mi jeszcze wymazać sobie z głowy obraz Natalki idealnie zdrowiutkiej bo tylko co 1000 dziecko w przedszkolu takim pozostaje
pogoda się schrzaniła, pada śnieg z deszczem i jest bleeeeeee
ale jeśli M wróci o rozsądnej godzinie to może podskoczymy jednak do kudowy:-)

jej grzywka już od dawna się o to domagała ale młoda nikomu nie chciała dać się dotknąć
a teraz mi oznajmiła, ze ona chce żeby mama
no to postanowiłam wykorzystac okazje
a że końcówki też wołały o pomste do nieba to odrazu całą ją opitoliłam
M mówi, że fajnie
Nie, to jakieś kropelki.Majandra a ten leka to taka maść z ntybiotykiem do oczu, zdaje sie niebieska?
A czym taka zajęta jesteś?jestem Monia, jestem, tylko ostanio mialam urwanie kapelusza ze wszsytkim i juz mi sil brak. dzis odpoczywam;-)
Miałam to samo napisać ;-)pani doktor powiedziała, ze dziecko dojrzała do pójścia do przedszkola ale najwidoczniej mama jeszcze niepowiedziała, że powinnam się wyluzować bo o tej porze roku to zupełnie normalne, ze przeszkolak kaszle i pociąga nosem
Weź fervex albo gripex póki jeszcze całkiem się nie rozłożyłaś.Źle się czuję, głowa, gardło mnie boli, w kościach łamie, zimno strasznie, trzęsie mną.............
Będą zdjęcia? Albo może jakieś nagranie,co?Jutro jest Światowy Dzień Misia i Maja ma przedstawienie, wystepują na dużej scenie przed dziecmi z innych przedszkoli, bedzie MISIEM![]()
Dawaj fotkę.Boższeeee odważyłąm się i opitoliłam młodą![]()

a ja szczesliwa, bo wiem, ze zaraz stopnieje;-)Jutro jest Światowy Dzień Misia i Maja ma przedstawienie, wystepują na dużej scenie przed dziecmi z innych przedszkoli, bedzie MISIEM![]()

A czym taka zajęta jesteś?
Ale bylo fajnie.

u nas do przedszkola dzieci dziś miały przynieśc misie;-)
ale cóż czasem tak musi być;-) co do fotki Tuski to moze jutro o ile mi się uda zrobić jej jakieś sensowne zdjecie, bo ostatnio nie chce w tej kwestii współpracować