reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jestem i ja:-) młoda smacznie śpi a ja powinnam kończyć łazienkę, którą rozgrzebałam przed wyjściem do lekarza ale przyszłam najpierw tu;-) więc wstyd się przyznać ale pani doktor powiedziała, ze dziecko dojrzała do pójścia do przedszkola ale najwidoczniej mama jeszcze nie:zawstydzona/y: powiedziała, że powinnam się wyluzować bo o tej porze roku to zupełnie normalne, ze przeszkolak kaszle i pociąga nosem i dopoki nie ma gorączki albo jakiś silnych ataków kaszlu z odrywająca się flegmą to mam nie siać paniki:zawstydzona/y: kazała mi jeszcze wymazać sobie z głowy obraz Natalki idealnie zdrowiutkiej bo tylko co 1000 dziecko w przedszkolu takim pozostaje:zawstydzona/y: pogoda się schrzaniła, pada śnieg z deszczem i jest bleeeeeee:wściekła/y: ale jeśli M wróci o rozsądnej godzinie to może podskoczymy jednak do kudowy:-)

Źle się czuję, głowa, gardło mnie boli, w kościach łamie, zimno strasznie, trzęsie mną.............

.............na pasowaniu kicha, młody nie współpracował, nudził sie, nie umiał żadnej piosenki ani wierszyka, albo umiał tylko mu się nie chciało, bo on jest taki, że jak musi a nie chce, to sie uprze i robi na przekór.

Jutro jest Światowy Dzień Misia i Maja ma przedstawienie, wystepują na dużej scenie przed dziecmi z innych przedszkoli, bedzie MISIEM:tak:

Do kiedyś:confused:

Boższeeee odważyłąm się i opitoliłam młodą:szok: jej grzywka już od dawna się o to domagała ale młoda nikomu nie chciała dać się dotknąć:no: a teraz mi oznajmiła, ze ona chce żeby mama:sorry2: no to postanowiłam wykorzystac okazje:sorry2: a że końcówki też wołały o pomste do nieba to odrazu całą ją opitoliłam:zawstydzona/y: M mówi, że fajnie:sorry2:

Witam.
Majandra a ten leka to taka maść z ntybiotykiem do oczu, zdaje sie niebieska?
Nie, to jakieś kropelki.

jestem Monia, jestem, tylko ostanio mialam urwanie kapelusza ze wszsytkim i juz mi sil brak. dzis odpoczywam;-)
A czym taka zajęta jesteś?

pani doktor powiedziała, ze dziecko dojrzała do pójścia do przedszkola ale najwidoczniej mama jeszcze nie:zawstydzona/y: powiedziała, że powinnam się wyluzować bo o tej porze roku to zupełnie normalne, ze przeszkolak kaszle i pociąga nosem
Miałam to samo napisać ;-)

Źle się czuję, głowa, gardło mnie boli, w kościach łamie, zimno strasznie, trzęsie mną.............
Weź fervex albo gripex póki jeszcze całkiem się nie rozłożyłaś.

Jutro jest Światowy Dzień Misia i Maja ma przedstawienie, wystepują na dużej scenie przed dziecmi z innych przedszkoli, bedzie MISIEM:tak:
Będą zdjęcia? Albo może jakieś nagranie,co?

Boższeeee odważyłąm się i opitoliłam młodą:szok:
Dawaj fotkę.

Aneta mialam nadzieje,ze juz dalas zdjecie po fryzjerze. Szkoda,ze nie wyszlo,ale czasami nie warto ryzykowac.
Jak dzieciaczki? Mateusz troche kaszle,ale to juz jak wyjezdzalismy, daje mu syropki. Mam nadzieje,ze na kaszelku sie zakonczy,bo tutaj zimno. We wtorek zaliczylismy basen, super bylo,a mlody jak wyszalal sie! Dzisiaj poszlismy na Strzeliniec,ale w polowie drogi zawrocilismy,bo mlody zaczal juz marudzic. Snieg sypal, w sumie bylo cieplo, dopiero na dole wialo,ze glowe chialo urwac i porobilo sie mnustwo strumyczkow, wiec skakalismy po kamieniach jak sarenki. Ale bylo fajnie. Skoczylismy do Czech po % i bylismy w grocie solnej. Niby 1 seans, ktory trwa 45minut zastepuje 3 dni nad morzem. Nie wiem,czy to normalne,ale pani nas obudzila,a Mateusz grzecznie bawil sie. Nakupilismy soli do kapieli, do pilingu i taki bloczek co uwalnia ujemne jony i niby redukuje szkodliwe cos tam wytwarzane przez komputery i TV. Kladzie sie to na kaloryferze i kropi woda.

witam!!!

dzis mi dostarcza lodowke:-):-):-)czeka mnie sprztanie kuchni:dry:

no i mamy pierwsz tej zimy snieg. Julitka zachwycona biegla do okna, ale sie zawiodla, gdy zobaczyla, ze go tak malutko:rofl2:a ja szczesliwa, bo wiem, ze zaraz stopnieje;-)

łoł, pewnie pelna emocji jest:-):tak:

A czym taka zajęta jesteś?

oj, wszystkim!
malowanie, sprzatanie, porobily nam sie problemy z kontem i nie moglam sie dostac do pieneidzy, samochod ma swiece do wymiany....
a ja ze wszystkim sama...

Ale bylo fajnie.

Wam chyba byl potrzebny taki wypadzik we 3:-):-)

Pozdrowionka!

Witam i ja tradycyjnie z kawką:-)
Justyna super ze wypad udany szkoda tylko że z Anetą nie udało wam się spotkac
Aneta dawaj fotkę Natalki w nowej fryzurce
Donkat jaką lodówkę kupiliście?a co do śniegu to moje dzieci też zadowolone Ola od rana siedziała i patrzała przez okno na śnieg a zanim wsiadła do auta jak jechaliśmy do przedszkola to ona się uparła że chce ten śnieg dotknąc:-D
Agulka fajniutką rolę ma dziś Maja najważniejszą w dniu dzisiejszym pewnie jest dumna i zadowolona a mama pewnie jeszcze bardziej:tak:u nas do przedszkola dzieci dziś miały przynieśc misie;-)
Gagulec co tam u was jak dzieciaczki zdrowe wkońcu???
NUśka co u Was słychac jak Igorek?
Iza a jak u Was ze zdrówkiem jak Piotruś wyzdrowiał juz? Ty jak się czujesz no i jak mała Ania?
Doti ,Gabids,Luandzia,Carioca, Asia KC,Asia gdzie wy się podziewacie?
Harsh jak Olafek ?

reklama
Witam się i ja:-) u nas już też widać śnieżek i mroźno się zrobiło chociaż świeci słoneczko;-) Tuśka poszła juz dziś do przedszkola, a ja mam od rana urwanie dupy w pracy:wściekła/y: ale cóż czasem tak musi być;-) co do fotki Tuski to moze jutro o ile mi się uda zrobić jej jakieś sensowne zdjecie, bo ostatnio nie chce w tej kwestii współpracować:baffled:
Justa super, ze wypad udany:-) żałuję, ze nie udało nam się spotkać, ale wczoraj jak na złośc M wrócił dopiero przed 18 więc nie bardzo był sens jechać:dry:
Donkat lodówka już na miejscu?
Agulka i jak majusia po występach:-) mam tylko nadzieję, ze u nas dzieci nie miały przynosić misi,bo nas 2 dni nie było i Tuśka tradycyjnie pomaszerowała z delfinem;-)
Monia Ty jak zawsze na posterunku:-) przywołujesz nieobecne;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry