reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam w południe...prawie,

Dzeci miały dziś dzeiń dziecka i nie poszły do przedszkola, uciweszyły się bo J jest w domku do 14 a stęsknione sa bardzo:tak:

Teraz są na podwórku bo piekna, mroźna pogoda:tak:

WITAM WITAM

ANETA dobre pytanie z tymi telefonami mi też się kończy umowa i podoba mi się coś takiego SAMSUNG DIVA S51150 i cały problem w tym że dla mnie jak telefon to tylko NOKIA inny to nie telefon i nie wiem co zrobić przestawic się czy nie . Wiecie coś może o tym telefonie?

witam

smutno mi, bo P nie zjdedzie na weekend. w dodatku ja mam samochod na wpol dobry i nie wyrusze do mamy, zeby nie siedziec samotnie....chyba sie upije :(((((((((((((((((

Nuska ja własnie na tą Divą też myślę;-) powiem Ci tak dla mnie jak telefon to tylko nokia i tak trwałam w tym przekonaniu przez ładnych pare lat:tak: później nawet nie wiem z jakich powodów przerzuciłam się na sonego ericsona i już o powrocie do noki nawet nie było mowy:no: jak zepsuł mi się ostatni M mi dał na przeczekanie swojego starego samsunga i powiem Ci że bardzo mi się spodobał stąd teraz wybór padnie na pewno na któryś z ich modeli;-) więc jak widać potwierdza się zasada, ze tylko krowa nie zmienia poglądów:-D:rofl2:
Donkat strasznie mi przykro:-( na pocieszenie mogę tylko dodać, ze wrazie czego na towarzystwo tutaj możesz liczyć:tak: choć wiem, że to marna pociecha:sorry2:

To faktycznie lipa:-( ciężka ta "robota" na tirach kurcze prawie jak marynarz

Donkat strasznie mi przykro:-( na pocieszenie mogę tylko dodać, ze wrazie czego na towarzystwo tutaj możesz liczyć:tak: choć wiem, że to marna pociecha:sorry2:

ciezko mi, bo zawsze w weekendy byl i juz tak jestesmy zaprogramowani...
ma miec podobniez cos wolengo an tygodniu, ale nie ciesze sie zawczasu, bo to nigdy nie wiadomo

jesli chodzi o telefony, to my tez zawsze tylko Nokie. P ma caly czas, a ja sie skusilam na Samsunga. jestem zadowolona z obslugi, tylko zasieg kiepsko lapie-podobniez ten moj typ tak ma...

I ja z kawka jestem, tzn. polowa
Aneta Ty mieszkasz w Kłodzku,a pracujesz??
Ciekawe ile kosztuje taki interes Jaskinie solne GALOS, Jaskinia solna, jaskinie Galos - OFERTA u nas najblizej grota jest w Poznaniu lub Toruniu

Byłam ostatnio w Toruniu mamy tam oddział i piękne miasto superrrrrrrr taki klimacik zakochałam się
Wiem wiem odpowiedziałam całkiem na temat;-):-D:-D ale tak mnie ruszył ten Toruń

Aneta dobre z tą krową :-D:-D a co do telefonu fajny no nie:tak: tylko nie wiem czy ten złoty czy srebrny no i jak ja się po latach przestawię ja zawsze tyko nokia i taka stała w tych uczuciach jestem jak ta przysłowiowa krowa

reklama
fajne te telefonki i jeden i drugi...........ja też zawsze byłam za Nokią teraz mam Samsunga i nie narzekam...Aneta a ten co ty masz to super aparat ma 8mpx super....
Donkat wierzę że Ci smutno ja też pewnie bym sie smuciła..........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry