reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nuśka niby mam aparat ale nie zawsze wtedy kiedy trzeba mam go przy sobie:baffled: a telefon jakby nie było zawsze jest pod ręką;-) a co do kobiecych modeli to ja jakoś mam opory bo nie przekonują mnie te kobiece niby kolory i opływowe kształty:baffled: choć myślałam o LG PRADAII ale okazało się że w erze już go ni ma:sorry2:
Agulka owocnego wkuwania:sorry2::tak:

M poszedł z Mafim na spacer jak wróci a ja się tu już dziś nie pojawie to szukajcie moich zwłok w Nysie Kłodzkiej:baffled::rofl2: bo korzystając z okazji, ze go nie ma otworzyłam okno na oścież w sypialni żeby się porządnie wywietrzyło p0rzed spaniem a on zawsze się o to wścieka że mu jego bety wietrze:rofl2:

M poszedł z Mafim na spacer jak wróci a ja się tu już dziś nie pojawie to szukajcie moich zwłok w Nysie Kłodzkiej:baffled::rofl2: bo korzystając z okazji, ze go nie ma otworzyłam okno na oścież w sypialni żeby się porządnie wywietrzyło p0rzed spaniem a on zawsze się o to wścieka że mu jego bety wietrze:rofl2:

"cchesz mnie zamrozic?"-ja zawsze to zlysze od P, ich chyba swieze powietrze zabija

zrobilam sobie mocna owocowa herbatke z podwojnym cukrem-cos mi sie chce, tylko sama nie wiem co...

reklama
No już zamknęłam, a jego jeszcze nie ma;-) także chyba jestem bezpieczna:rofl2: choć czuć fajnym chłodkiem;-) nie rozumię facetów, bo przecież w takim wywietrzonym pokoju znacznie lepiej się śpi:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry