reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia moj tez chodzi jak dziad.Prawie na okroglo w tym samym.Nie rozumiem tych oporow przed zakupieniem nowej garderoby:)

U nas tez jest bialo.Dzieciaczki przeszczesliwe:)

reklama
witam i ja u nas tylko -1 i słoneczko więc nie jest tak źle
własnie wróciłam z Olą z koscioła a o 13 bedzie u nas msza w intencji górników i ich rodzin transmitowana na żywo na Tv Polonia:-)

Monia zazdroszczę pogody, bo u nas pochmurno i nadal -7:wściekła/y: aż się zaczynam bać czy do wieczora nie sypnie porządnie śniegiem:dry: w styczniu jak był pierwszy atak śniezycy to akurat byłam w pracy i praktycznie odcieło mi możliwośc powrotu do domu:wściekła/y: mam nadzieję, że mnie to nie spotka dziś:sorry2:

A jeszcze mialam pisac o tych kurtkach dla chłopów;-) nie wiem na co Wy czekacie, bo ja gdybym miała czekac aż M pojdzie na takie zakupy to pewnie nadal by chodził w tej kurtce w której chodził jak go poznałam:-D 2 lata temu sama mu kupiłam kurtkę i w zeszłym roku dostał kolejną na gwiazdkę:tak: przeciez teraz spokojnie mozna ryzykowac bo mamy prawo do zwrotu towaru nienaruszonego w terminie do 30dni;-)

Moi wrocili z Berlina i mam takie pytanie,bo mama byla tam tydzien i miala za zadanie kupic mi duzy proszek Vizir lub Persli. Znowu dostalam maly,bo twierdzi,ze chodzily po sklepach i nie bylo duzych, wiec skad na Allegro maja te wielkie pudla po 6-8kg??

Nie mam pojęcia Justyna czemu tak:dry: zapytam mojego pana z targu z niemiecka chemia gdzie on kupuje:tak:

Alez jestem wściekła mam jakiś cyrk w banku:wściekła/y: M wpłacił mi w piątek 680zł na konto. Byłam w carfurze 0później i płaciłam kartą niecałe 60zł, potem w żabce 25zł a pod wieczór M już nie mógł zapłacić moją kartą w sklepie bo transakcje odrzucono:wściekła/y: patrze w sobote rano na konto a tam 190zł:szok: i tak do teraz. Własnie wróciłam z bankomatu bo chciałam wybrac 100zł a tam brak środków wybierz mniejszą kwotę, wklepałam 50 i znów to samo:wściekła/y: nie wiem czy im się system zawiesił czy o co kaman:wściekła/y:mam nadzieję, ze jutro będzie już wszystko ok:dry: bo jak nie to chyba ten bank rozniosę:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry