donkat
Fanka BB :)
witam wieczorowo:-):-):-)
Niunka przed snem wariowala az huknela czolem w szafke guz wyskoczyl, kupa placzu..:-
-
-
-(
przez snieg i zamilowanie niunka do jazdy na sankach, to ejdnak schudne w te zime;-)
od wtorku ma byc u nas -10, nie chceeeee

hura! w koncu samochod sprawny! po wymianie siwec i przewodow jednak usterka zniknela. a juz sie balam, ze to ebdzie cos powaniejszego
ja wczoraj za wczesnie to napisalam, bo jak zaczelo spyac ok.15, tak zaraz sie bailutko zrobilo i juz bylo co odsniezac. teraz mamy tak po kostki sniegu i na sankach spokojnie mozna jezdzic
ja sie domyslam, ze tu chodzi o przymeirzanie-u nas tak jest. Jak P ma cos przymierzyc, to jzu woli nie kupowac. a nie daj Boze kilka par spodni przymeirzyc!

no to super! jedno z glowy. teraz trzeba szukac nowego
a brat nie ma 2, zeby 1 pozyczyc?
babcia ogladala i nawet my przez chwilke spojrzalysmy, zeby pokazac Julitce gornika;-)
a ja mam pytanie, bo P mowi, ze moze mi kupic "na drodze" proszek niemiecki do kieorwcy. jaki wybrac? po jakich cenach sa w Niemczech?
Aneta, mnie to wyglada, jakby ktos Wam podbieral pieniadze...ale skoro nie zgubilisice karty, to chyba niemozliwe...

Niunka przed snem wariowala az huknela czolem w szafke guz wyskoczyl, kupa placzu..:-
przez snieg i zamilowanie niunka do jazdy na sankach, to ejdnak schudne w te zime;-)

od wtorku ma byc u nas -10, nie chceeeee

hura! w koncu samochod sprawny! po wymianie siwec i przewodow jednak usterka zniknela. a juz sie balam, ze to ebdzie cos powaniejszego

u nas tez az tak dużo śniegu nie ma ale biało jest i Ola już marudzi że mamy wyciągac dupoluty,sanki i narty......
ja wczoraj za wczesnie to napisalam, bo jak zaczelo spyac ok.15, tak zaraz sie bailutko zrobilo i juz bylo co odsniezac. teraz mamy tak po kostki sniegu i na sankach spokojnie mozna jezdzic

Monia moj tez chodzi jak dziad.Prawie na okroglo w tym samym.Nie rozumiem tych oporow przed zakupieniem nowej garderoby:)
ja sie domyslam, ze tu chodzi o przymeirzanie-u nas tak jest. Jak P ma cos przymierzyc, to jzu woli nie kupowac. a nie daj Boze kilka par spodni przymeirzyc!

Sprzedalismy auto i nie wiem jak bez tego środka komunikacji będziemy teraz funkcjonować.MASAKRA
no to super! jedno z glowy. teraz trzeba szukac nowego

a brat nie ma 2, zeby 1 pozyczyc?
własnie wróciłam z Olą z koscioła a o 13 bedzie u nas msza w intencji górników i ich rodzin transmitowana na żywo na Tv Polonia:-)
babcia ogladala i nawet my przez chwilke spojrzalysmy, zeby pokazac Julitce gornika;-)
Moi wrocili z Berlina i mam takie pytanie,bo mama byla tam tydzien i miala za zadanie kupic mi duzy proszek Vizir lub Persli. Znowu dostalam maly,bo twierdzi,ze chodzily po sklepach i nie bylo duzych, wiec skad na Allegro maja te wielkie pudla po 6-8kg??
a ja mam pytanie, bo P mowi, ze moze mi kupic "na drodze" proszek niemiecki do kieorwcy. jaki wybrac? po jakich cenach sa w Niemczech?
Alez jestem wściekła mam jakiś cyrk w bankuM wpłacił mi w piątek 680zł na konto. Byłam w carfurze 0później i płaciłam kartą niecałe 60zł, potem w żabce 25zł a pod wieczór M już nie mógł zapłacić moją kartą w sklepie bo transakcje odrzucono
patrze w sobote rano na konto a tam 190zł
i tak do teraz. Własnie wróciłam z bankomatu bo chciałam wybrac 100zł a tam brak środków wybierz mniejszą kwotę, wklepałam 50 i znów to samo
nie wiem czy im się system zawiesił czy o co kaman
mam nadzieję, ze jutro będzie już wszystko ok
bo jak nie to chyba ten bank rozniosę
![]()
Aneta, mnie to wyglada, jakby ktos Wam podbieral pieniadze...ale skoro nie zgubilisice karty, to chyba niemozliwe...

M wpłacił mi w piątek 680zł na konto. Byłam w carfurze 0później i płaciłam kartą niecałe 60zł, potem w żabce 25zł a pod wieczór M już nie mógł zapłacić moją kartą w sklepie bo transakcje odrzucono
bo jak nie to chyba ten bank rozniosę
z ciekawości weszłam jeszcze raz na konto i nadal widniało na nim 190zł więc na próbę puściłam przelew do mojej siory i poszedł