reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wieczorowo:-):-):-)

Niunka przed snem wariowala az huknela czolem w szafke guz wyskoczyl, kupa placzu..:-(:-(:-(:-(

przez snieg i zamilowanie niunka do jazdy na sankach, to ejdnak schudne w te zime;-):rofl2:

od wtorku ma byc u nas -10, nie chceeeee:no::no::no::no:

hura! w koncu samochod sprawny! po wymianie siwec i przewodow jednak usterka zniknela. a juz sie balam, ze to ebdzie cos powaniejszego:sorry2:

u nas tez az tak dużo śniegu nie ma ale biało jest i Ola już marudzi że mamy wyciągac dupoluty,sanki i narty......

ja wczoraj za wczesnie to napisalam, bo jak zaczelo spyac ok.15, tak zaraz sie bailutko zrobilo i juz bylo co odsniezac. teraz mamy tak po kostki sniegu i na sankach spokojnie mozna jezdzic:tak:

Monia moj tez chodzi jak dziad.Prawie na okroglo w tym samym.Nie rozumiem tych oporow przed zakupieniem nowej garderoby:)

ja sie domyslam, ze tu chodzi o przymeirzanie-u nas tak jest. Jak P ma cos przymierzyc, to jzu woli nie kupowac. a nie daj Boze kilka par spodni przymeirzyc!:szok::szok::szok:

Sprzedalismy auto i nie wiem jak bez tego środka komunikacji będziemy teraz funkcjonować.MASAKRA

no to super! jedno z glowy. teraz trzeba szukac nowego:tak:
a brat nie ma 2, zeby 1 pozyczyc?

własnie wróciłam z Olą z koscioła a o 13 bedzie u nas msza w intencji górników i ich rodzin transmitowana na żywo na Tv Polonia:-)

babcia ogladala i nawet my przez chwilke spojrzalysmy, zeby pokazac Julitce gornika;-)

Moi wrocili z Berlina i mam takie pytanie,bo mama byla tam tydzien i miala za zadanie kupic mi duzy proszek Vizir lub Persli. Znowu dostalam maly,bo twierdzi,ze chodzily po sklepach i nie bylo duzych, wiec skad na Allegro maja te wielkie pudla po 6-8kg??

a ja mam pytanie, bo P mowi, ze moze mi kupic "na drodze" proszek niemiecki do kieorwcy. jaki wybrac? po jakich cenach sa w Niemczech?

Alez jestem wściekła mam jakiś cyrk w banku:wściekła/y: M wpłacił mi w piątek 680zł na konto. Byłam w carfurze 0później i płaciłam kartą niecałe 60zł, potem w żabce 25zł a pod wieczór M już nie mógł zapłacić moją kartą w sklepie bo transakcje odrzucono:wściekła/y: patrze w sobote rano na konto a tam 190zł:szok: i tak do teraz. Własnie wróciłam z bankomatu bo chciałam wybrac 100zł a tam brak środków wybierz mniejszą kwotę, wklepałam 50 i znów to samo:wściekła/y: nie wiem czy im się system zawiesił czy o co kaman:wściekła/y:mam nadzieję, ze jutro będzie już wszystko ok:dry: bo jak nie to chyba ten bank rozniosę:sorry2:

Aneta, mnie to wyglada, jakby ktos Wam podbieral pieniadze...ale skoro nie zgubilisice karty, to chyba niemozliwe...:sorry2::sorry2:

reklama
witam wieczorowo:-):-):-)

Niunka przed snem wariowala az huknela czolem w szafke guz wyskoczyl, kupa placzu..:-(:-(:-(:-(
Bidulka:-(
przez snieg i zamilowanie niunka do jazdy na sankach, to ejdnak schudne w te zime;-):rofl2:

od wtorku ma byc u nas -10, nie chceeeee:no::no::no::no:

hura! w koncu samochod sprawny! po wymianie siwec i przewodow jednak usterka zniknela. a juz sie balam, ze to ebdzie cos powaniejszego:sorry2:

ja wczoraj za wczesnie to napisalam, bo jak zaczelo spyac ok.15, tak zaraz sie bailutko zrobilo i juz bylo co odsniezac. teraz mamy tak po kostki sniegu i na sankach spokojnie mozna jezdzic:tak:

ja sie domyslam, ze tu chodzi o przymeirzanie-u nas tak jest. Jak P ma cos przymierzyc, to jzu woli nie kupowac. a nie daj Boze kilka par spodni przymeirzyc!:szok::szok::szok:

Czy Ty opisujesz mojego m?;-):-D:rofl2::wściekła/y:

no to super! jedno z glowy. teraz trzeba szukac nowego:tak:
a brat nie ma 2, zeby 1 pozyczyc?

babcia ogladala i nawet my przez chwilke spojrzalysmy, zeby pokazac Julitce gornika;-)

a ja mam pytanie, bo P mowi, ze moze mi kupic "na drodze" proszek niemiecki do kieorwcy. jaki wybrac? po jakich cenach sa w Niemczech?

Aneta, mnie to wyglada, jakby ktos Wam podbieral pieniadze...ale skoro nie zgubilisice karty, to chyba niemozliwe...:sorry2::sorry2:

To raczej nie możliwe:no: mam nadzieję, ze jutro system się zresetuje i bedzie wszystko ok:baffled: z ciekawości weszłam jeszcze raz na konto i nadal widniało na nim 190zł więc na próbę puściłam przelew do mojej siory i poszedł:szok: nic nie rozumię:baffled: i mam nadzieję, ze to faktycznie komputery zwariowały:dry:

To raczej nie możliwe:no: mam nadzieję, ze jutro system się zresetuje i bedzie wszystko ok:baffled: z ciekawości weszłam jeszcze raz na konto i nadal widniało na nim 190zł więc na próbę puściłam przelew do mojej siory i poszedł:szok: nic nie rozumię:baffled: i mam nadzieję, ze to faktycznie komputery zwariowały:dry:

oby!

ja ostatnio mialam przejscia z kontami. mielismy kade na OKO a nie moglam z niego wyplacic, bo sie zasady pozmienialy, co ja przeoczylam...a tu byla do zapalcenia lodowka i , co najwazniejsze, VAT do skarbowki!

Mam nadzieję, ze sprawa się jutro wyjaśni:sorry2: i to faktycznie jakaś pomyłka no bo nie wiem jak sobie tłumaczyć, ze widzę na koncie kase a nie mogę jej wypłacić:baffled: a co ważniejsze, że za to mogę puścic normalnie przelew:baffled: zresztą laska w piątek w sklepie powiedziała M że własnie dziś jest problem z kartami z Bph bo coś odrzuca transakcje wiec może faktycznie mają jakąs awarie systemu:baffled:sama nie wiem co o tym sądzić:baffled:

Hej

Auto sprzedalismy bo tRAFIŁ SIĘ KLIENT A WKŁADAC W NIEGO NIE CHCIELIŚMY WIĘC POSZEDŁ A TERAZ ABY KUPIC TO TRZEBA POJEŻDZIC I POSZUAKAĆ A TERAZ ZNÓW PYTANIE:TYLKO CZYM?????????????????//

Jak były auta do kupienia na nasza kieszeń to kasy nie było bo stary nie sprzedany a teraz kasa jest ale nie ma czym szukac nowego, buuuuuuuuuuuuuuuu

Kto zechce nam pożyczyć na kilka dni swoje autko?????????

Aneta jakos dziwnie podejrzane z tym kontem, ale mam nadziję że się jutro wyjaśni

czesc
oj jutro czeka mnie ciężki dzień ......rano chcę się wybrac z dziecmi na roraty poźniej Ole do przedszkola zawieźc nastepnie Mateusza do teściowej na 12,30 z Olą do alergologa na 16 do chirurga na konsultacje w sprawie więzidełka podjęzykowego a najlepsze na koniec dnia na 19 sauny czyli relaksik po ciężkim dniu
Donkat to sporo tego śniegu macie u nas jeszcze malutko ale nie wiem czy słyszeliście od jutra ma byc atak zimy....i już jestem przerażona bo ja mam jutro tyle km do przejechania

na saune jeżdżę z teściową ,siostrą D, jej szwagierką i ich znajomymi w sumie zawsze jest nas od 10-15osób.Zawsze jeździmy co 2 tyg w poniedziałki ale że za tydzień Mikołajki więc wyjątkowo mamy teraz tydzień przerwy a nie 2 tyg z korzyścią dla mnie bo ja uwielbiam tam jeżdzic bo tam zawsze się relaksuję i do domu wracam w wyśmienitym humorze a najbardziej lubię saune parową jest extra

ooo, to spora ekipe macie. fajowo!

ale ja tak sobie mysle, ze chyba bym sie nie nadawla do sauny-co prawda nigdy nie bylam i nie weim, jak to w rzeczywistosci jest, ale ja nie lubie sie parowac, jak mi jest wilgotno i duszno...

kiedys wpadlam na pomysl, ze moglabym chodzic na aerobik, ale tylko u mnie na wiosce, zeby na godzinke zostawic spiaca Julitke z dziadkiem i skoczyc pocwiczyc. zapytalam wiec sasiadke, kotra jest po AWFie czy by nie chciaal poprowdzic u nas w szkole takich zajec, ale mowi, ze nie ma czasu...szkoda... to byllaby jedyn mozliwosc, zebym wieczorem skoczyla gdzies pocwiczyc

reklama
mi chorej na astmę bardzo dobrze oddycha się własnie w tej parowej saunie w suchej już gorzej...a że dużo osób to spoko bo im nas więcej to mniej płacimy.......a na aerobiku to ja siebie nie widzę no chyba że aquaaerobik to tak kiedyś chodziłam i bardzo dobrze się po nim czułam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry