reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donkat my zbieramy już od dłuższego czasu ale potem przekazuje je znajomej a co ona z nimi dalej robi to nie wiem:baffled: i tymi słowami sie żegnam i zbieram do domciu:-)

Donkat u nas w kosciele ksiądz kiedys mówił o tej akcji zbierania nakrętek że to idzie na jakiegoś chorego chłopca ja od długiego czasu zbieram i mam juz sporo a dziś szwagierka D mówiła że u jej dzieci w szkole też te naktętki zbierają
u nas w przedszkolu rozpoczeła się za to akcja ..Góra grosza"

Donka ja nakretki zbieram chyba 2 lub 3 rok i Mikolaj zabiera je do przedszkola.
Aneta kasa sama nie zniknela. Kiedys S zniknelo 150zl z konta, skladal reklamacje i oddali, wiec spoko
Ja sauny tez nie lubie, jest mi za goraco, za mokro, za parno, strasznie mi ciezko. S bardzo lubi.

Jakie sa ceny proszkow tak dla porownania to nie wiem, wiem,ze oplaca sie chocby dlatego,ze sa bardziej wydajne od naszych.

Asia zapytaj, zapytaj,bo z tego co kojaze to wlasnie te lepszejsze uzywasz,a duze jakie widzialy to takie tanie niemieckie. Kiedys mialam i niestety nie bylam zadowolona

No Justyna dzięki za pocieszenie;-)dziwna ta cała sytuacja z kasą bo pierwszy raz coś takiegoi mi się zdaża mam nadzieję, ze to jakiś błąd w systemie i jutro już będzie wszystko jasne;-) a ja już w domku rozgrzewam się grzanym piwkiem;-) po spacerku z Mafim:tak: co do sauny to ja uwielbiam ale właśnie parową jak Monia:-)

witam!!!

nie zasypalo Was?
u nas koniec swiata!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:balam sie z domu wyjsc, zeby mnie nie zmiotlo i zasypalo na raz:rofl2:

Aneta
, dobrze, ze dzis nie masz do pracy

Monia, jakbym miala taka poogde i tyle zalatwien, to bym zredukowala moj plan do minimum dzisiaj. najlepiej miec cieplo w domu i nosa nie wystawiac...

dzis w koncu przyjedzie facet do prania dywano-jak dojedzie;-)

u nas w przedszkolu rozpoczeła się za to akcja ..Góra grosza"

u nas tez jest

Donka ja nakretki zbieram chyba 2 lub 3 rok i Mikolaj zabiera je do przedszkola.

Jakie sa ceny proszkow tak dla porownania to nie wiem, wiem,ze oplaca sie chocby dlatego,ze sa bardziej wydajne od naszych.

no wlasnie, mam zamair spytac dyr przedszkola, co mysli o takiej akcji?

chodzi mi o to, ile wychodzi cena za kg, jak tobie kupuja w Niemczech?

Donka jak Parick mi przywiozl to pudelko nie mialo nawet 3kg i kosztowalo 20euro,ale to byly takie mocno skoncentrowane granulki, teraz mama mi przywiozla,ale nie wiem ile kosztowal,bo powiedziala,ze to na Mikolaja.

U nas zimno -5 i wieje,ze szok,a mialam jechac przelewy zrobic na zabawki, wrrrr

ja tylko tak na szybko niestety nie mam mozliwosci nadrobic ani poodpisywac mam nadzieje ze nie bedzieci mialy mi tego za zle
melduje sie tylko ze zyje chociaz ledwo ledwo Zuzka caly tydzien byla chora na szczescie jakos udalo sie to rozgonic domowymi sposobami chociaz dzisiaj tez nie poszla do przedszkola bo boli ja ucho ogladal ja lekarz i na szczescie to nic powaznego i mam jej zakrapiac tylko te uszy wczoraj zostala u mojej mamy ale jutro juz raczej idzie do przedszkola bo maja baj andrzejkowy
za to Helenka jest bardzo chora znowu bo zapalenie oskrzeli miala ostatnio trzy tygodnie temu ma zastrzyki ale nie wiem jak to sie skonczy bo jesy w bardzo zlym stanie mam nadzieje ze nie szpitalem wczoraj juz na tym pogotowiu sie poplakalam z bezsilnosci i zmeczenia strasznie mi jej zal bardzo brzydko kaszle dodatkowo ma zapalenie ucha i zaropiale oczy
z dobrych wiesci znalezlismy nianie nie jestem jakos do konca przekonana ale W mowi zeby dac jej szanse a ja ostro zabieram sie za obrone bo chcialabym skonczyc studia w styczniu i szukac powoli pracy pozdrawiam

reklama
chyba Wam zasypalo kompy:rofl2: a coz tyle napisalyscie???:-D:-D:-D

łoj, mialam dzis stracha! zawiezc Julitke zawiozlam, ale sie balam, ze nie dam rady przywiezc! jechalam z dusza na ramieniu, bo u nas caly dzien mocno sypalo i jeszcze mocniej kurzylo.:angry::angry::angry::angry: ja jade do sasiedniej wioski niby tylko, ale jest gdzies z 2,5km i wiekszosc to pola, rzadko gdzie dom. a jak mna rzucalo to sie tylko modlialm, zeby w poblizu jakiegos domu, to mnie moze ktos wypchnie...a na sam koniec zakopalam sie na podworku:-D:-D:-D:-Dale... dalam rade:tak::tak:

niech diabli wezma te zime! a od jutra ma byc mroz, ze ho! mialo nie apdac jutro, a patzre, ze ma sypac jak i dzis:szok::szok::szok::szok:oszaleje!!!!!! JUZ MAM DOSC!!!!

P jeszcze nie ma:-(:-(:-(MOZE jutro bedzie:baffled::baffled::baffled:. w dodatku mu sie webasto zepsulo, niech to szlag!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niunka nsiegiem nadal zachwycona. jak niedawno nie chciaal po poludniu wyjsc na dwor, tak teraz jej doprosic sie do domu nie moge. dzis w koncu jej zalozylam spodnie od kombinezonu, to mogla szalec na maksa!
a teraz smacznie spi...

dywany wyprane:-)
tylko kurcze, mokre jednak i musza jeszcze schnac. podloge tez przecieralalm juz, ale ejszcze jakies maziaje po tym plynie zostaly. jutro jak bede sama to sie porzadnie za to wezme.
no niestety, ale plama po markerze na kanapie sie nie sprala:baffled:

Luandzia, u Was, widze podbnie, jak u Gagulca:-(:-(ciagle choroby:-(:-(

Aneta, pij duzo!wzielas jakies elektrolity? cole odgazowana?

bedzie tu kto wieczorem???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry