justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja bede.Otworze sobie piwko od pepiczkow i bede. Tylko musze mlodego wywalic do spania. Bylam dzisiaj na zebraniu,bo 11.12 bedzie nasza wsiowa gwiazdka dla dzieciakow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale wieczorem juz miałam dośc i nawet nie miałam siły odpisac na BB
bo widział po Oli że nie da rady zrobc tak bo on jej to tylko wczoraj oglądał a już jej łezki leciały a co dopiero jak by miał to jej robic stwierdził że to jest za duży stres dla dziecka....
mały terorysta mi rośnie chyba
oj Donus widziałam co się dzieje w dolnej części kraju.szok. u nas na szczęście nie padało wczoraj i dzis tez nie, ale za to wiałlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllo.chyba Wam zasypalo kompya coz tyle napisalyscie???
łoj, mialam dzis stracha! zawiezc Julitke zawiozlam, ale sie balam, ze nie dam rady przywiezc! jechalam z dusza na ramieniu, bo u nas caly dzien mocno sypalo i jeszcze mocniej kurzylo.ja jade do sasiedniej wioski niby tylko, ale jest gdzies z 2,5km i wiekszosc to pola, rzadko gdzie dom. a jak mna rzucalo to sie tylko modlialm, zeby w poblizu jakiegos domu, to mnie moze ktos wypchnie...a na sam koniec zakopalam sie na podworku
ale... dalam rade
niech diabli wezma te zime! a od jutra ma byc mroz, ze ho! mialo nie apdac jutro, a patzre, ze ma sypac jak i dzisoszaleje!!!!!! JUZ MAM DOSC!!!!
P jeszcze nie ma:--
-(MOZE jutro bedzie
. w dodatku mu sie webasto zepsulo, niech to szlag!
Niunka nsiegiem nadal zachwycona. jak niedawno nie chciaal po poludniu wyjsc na dwor, tak teraz jej doprosic sie do domu nie moge. dzis w koncu jej zalozylam spodnie od kombinezonu, to mogla szalec na maksa!
a teraz smacznie spi...
dywany wyprane:-)
tylko kurcze, mokre jednak i musza jeszcze schnac. podloge tez przecieralalm juz, ale ejszcze jakies maziaje po tym plynie zostaly. jutro jak bede sama to sie porzadnie za to wezme.
no niestety, ale plama po markerze na kanapie sie nie sprala
Luandzia, u Was, widze podbnie, jak u Gagulca:--(ciagle choroby:-
-(
Aneta, pij duzo!wzielas jakies elektrolity? cole odgazowana?
bedzie tu kto wieczorem???
ale fajowoKto wywali mojego syna do lozka???
No bedzie choinka, zywa, nieubrana. dzieci dostana papiery, klej, nozyczki i beda robily ozdoby. W tle bedzie leciala swiateczna muzyczka. Jak juz ladnie ubiora choinke, zrobimy stroiki, zapalimy swieczki, bedzie slicznie i swiatecznie to przyjdzie Gwiazdor z podarkami dla dzieci i pospiewamy koledy
biedulka.......... ja się wstrzymałam z wycięciem migdałków u Maiodpwiem ile pamiętam a pamiętam niewiele
Aneta jak dzis zdrówko ?
Luandzia zdrówka dla dziewczynek
Justyna ale dzieci będą miały radochę
Donkat nas też zasypało a ja wczoraj miałam aż 6 kursów autem w domu w ciągu całego dnia byłąm może z godzinkęale wieczorem juz miałam dośc i nawet nie miałam siły odpisac na BB
bylismy wczoraj u tego chirurga z Olą i on nam mówi żebyśmy lepiej to zrobili w warunkach szpitalnych pod narkoząbo widział po Oli że nie da rady zrobc tak bo on jej to tylko wczoraj oglądał a już jej łezki leciały a co dopiero jak by miał to jej robic stwierdził że to jest za duży stres dla dziecka....
2 dzień rorat mamy zaliczony młody jest mega niedobry w kościele aż mnie coś tam przy nim bierze dziś 2 razy z nim musiałam wychodzicmały terorysta mi rośnie chyba
![]()
a gdzie wy sie wszystkie podziewacie???ja już zaliczyłam z młodym spacer z sankami i czas na podwórku buty rozwaliłam ,załatwiłam Oli skierowanie na podcięcie tego więzidełka a teraz czas wziąśc się za obiad.
KUpiłam młodemu lampion do kościoła na roraty bo mają 1 i sie o niego biją no i jeszcze nie zdążyłam zapłacic a młody juz zdążył go zrzucic i zepsuc wrrrrrrrr teraz D będzie musiał go naprawic.......
biednaodpwiem ile pamiętam a pamiętam niewiele
Aneta jak dzis zdrówko ?
Luandzia zdrówka dla dziewczynek
Justyna ale dzieci będą miały radochę
Donkat nas też zasypało a ja wczoraj miałam aż 6 kursów autem w domu w ciągu całego dnia byłąm może z godzinkęale wieczorem juz miałam dośc i nawet nie miałam siły odpisac na BB
bylismy wczoraj u tego chirurga z Olą i on nam mówi żebyśmy lepiej to zrobili w warunkach szpitalnych pod narkoząbo widział po Oli że nie da rady zrobc tak bo on jej to tylko wczoraj oglądał a już jej łezki leciały a co dopiero jak by miał to jej robic stwierdził że to jest za duży stres dla dziecka....
2 dzień rorat mamy zaliczony młody jest mega niedobry w kościele aż mnie coś tam przy nim bierze dziś 2 razy z nim musiałam wychodzicmały terorysta mi rośnie chyba
![]()
kurcze ale musisz byc z niej dumna wszedzie Mai pełnoWitam,
oj Donus widziałam co się dzieje w dolnej części kraju.szok. u nas na szczęście nie padało wczoraj i dzis tez nie, ale za to wiałlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllo.
Młody mi cos od kilku dni smarcze nosem i to nie mało, wrrrrrrrrrrrrr
Kidy P zjedzie w końcu?
ale fajowo
biedulka.......... ja się wstrzymałam z wycięciem migdałków u Mai
podziwiam tak rano do Kościoła, zimno, brrrrrrrrrrrrrrrrr chylę głowę............ mój Adaś też łobuzuje strasznie w Kościle dlatego go od już dłuższego czasu tam nie prowadzamy, na wiosne powinno byc lepiej tzn może dojrzeje
Dziś andrzejki i dzieci miały przynieść słodkosci do przedszkola.
Byłam dziś u Pani wychowawczyni Mai, miałam wyrazic zgodę by moje dziecko reprezentowało przedszkole w zawodach sportowych, bo najszybciej biega:-)
Zawody 11 grudnia.

![]()
chetnie wstaja?Byłam dziś u Pani wychowawczyni Mai, miałam wyrazic zgodę by moje dziecko reprezentowało przedszkole w zawodach sportowych, bo najszybciej biega:-)
Zawody 11 grudnia.
a ja mam mega dobry humor bo mój mąż wczoraj dostał awans))) i w koncu bedzie miec normalne godziny pracy tzn od 8 do16 ale fajnie
)))
i dzis weszlam na stonke przedszkola bo musialam zadzwonic i patrze a tam zakłada galeria prac i tylko jedno zdjecie rysunku oczywiscie mojej Julci))) jak chcecie zobaczyc to tu macie link
)Rok 2010/2011: Miejskie Przedszkole nr 11 "Tęcza" w Zielonej Górze