reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kto wywali mojego syna do lozka???:wściekła/y::wściekła/y:
No bedzie choinka, zywa, nieubrana. dzieci dostana papiery, klej, nozyczki i beda robily ozdoby. W tle bedzie leciala swiateczna muzyczka. Jak juz ladnie ubiora choinke, zrobimy stroiki, zapalimy swieczki, bedzie slicznie i swiatecznie to przyjdzie Gwiazdor z podarkami dla dzieci i pospiewamy koledy

odpwiem ile pamiętam a pamiętam niewiele
Aneta jak dzis zdrówko ?
Luandzia zdrówka dla dziewczynek
Justyna ale dzieci będą miały radochę
Donkat nas też zasypało a ja wczoraj miałam aż 6 kursów autem w domu w ciągu całego dnia byłąm może z godzinkę:dry:ale wieczorem juz miałam dośc i nawet nie miałam siły odpisac na BB

bylismy wczoraj u tego chirurga z Olą i on nam mówi żebyśmy lepiej to zrobili w warunkach szpitalnych pod narkozą:baffled:bo widział po Oli że nie da rady zrobc tak bo on jej to tylko wczoraj oglądał a już jej łezki leciały a co dopiero jak by miał to jej robic stwierdził że to jest za duży stres dla dziecka....
2 dzień rorat mamy zaliczony młody jest mega niedobry w kościele aż mnie coś tam przy nim bierze dziś 2 razy z nim musiałam wychodzic:wściekła/y:mały terorysta mi rośnie chyba:angry:

a gdzie wy sie wszystkie podziewacie???ja już zaliczyłam z młodym spacer z sankami i czas na podwórku buty rozwaliłam ,załatwiłam Oli skierowanie na podcięcie tego więzidełka a teraz czas wziąśc się za obiad.
KUpiłam młodemu lampion do kościoła na roraty bo mają 1 i sie o niego biją no i jeszcze nie zdążyłam zapłacic a młody juz zdążył go zrzucic i zepsuc wrrrrrrrr teraz D będzie musiał go naprawic.......

Witam,

chyba Wam zasypalo kompy:rofl2: a coz tyle napisalyscie???:-D:-D:-D

łoj, mialam dzis stracha! zawiezc Julitke zawiozlam, ale sie balam, ze nie dam rady przywiezc! jechalam z dusza na ramieniu, bo u nas caly dzien mocno sypalo i jeszcze mocniej kurzylo.:angry::angry::angry::angry: ja jade do sasiedniej wioski niby tylko, ale jest gdzies z 2,5km i wiekszosc to pola, rzadko gdzie dom. a jak mna rzucalo to sie tylko modlialm, zeby w poblizu jakiegos domu, to mnie moze ktos wypchnie...a na sam koniec zakopalam sie na podworku:-D:-D:-D:-Dale... dalam rade:tak::tak:

niech diabli wezma te zime! a od jutra ma byc mroz, ze ho! mialo nie apdac jutro, a patzre, ze ma sypac jak i dzis:szok::szok::szok::szok:oszaleje!!!!!! JUZ MAM DOSC!!!!

P jeszcze nie ma:-(:-(:-(MOZE jutro bedzie:baffled::baffled::baffled:. w dodatku mu sie webasto zepsulo, niech to szlag!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niunka nsiegiem nadal zachwycona. jak niedawno nie chciaal po poludniu wyjsc na dwor, tak teraz jej doprosic sie do domu nie moge. dzis w koncu jej zalozylam spodnie od kombinezonu, to mogla szalec na maksa!
a teraz smacznie spi...

dywany wyprane:-)
tylko kurcze, mokre jednak i musza jeszcze schnac. podloge tez przecieralalm juz, ale ejszcze jakies maziaje po tym plynie zostaly. jutro jak bede sama to sie porzadnie za to wezme.
no niestety, ale plama po markerze na kanapie sie nie sprala:baffled:

Luandzia, u Was, widze podbnie, jak u Gagulca:-(:-(ciagle choroby:-(:-(

Aneta, pij duzo!wzielas jakies elektrolity? cole odgazowana?

bedzie tu kto wieczorem???
oj Donus widziałam co się dzieje w dolnej części kraju.szok. u nas na szczęście nie padało wczoraj i dzis tez nie, ale za to wiałlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllo.
Młody mi cos od kilku dni smarcze nosem i to nie mało, wrrrrrrrrrrrrr

Kidy P zjedzie w końcu?
Kto wywali mojego syna do lozka???:wściekła/y::wściekła/y:
No bedzie choinka, zywa, nieubrana. dzieci dostana papiery, klej, nozyczki i beda robily ozdoby. W tle bedzie leciala swiateczna muzyczka. Jak juz ladnie ubiora choinke, zrobimy stroiki, zapalimy swieczki, bedzie slicznie i swiatecznie to przyjdzie Gwiazdor z podarkami dla dzieci i pospiewamy koledy
ale fajowo
Aneta jak dzis zdrówko ?
Donkat nas też zasypało a ja wczoraj miałam aż 6 kursów autem w domu w ciągu całego dnia byłąm może z godzinkę:dry:ale wieczorem juz miałam dośc i nawet nie miałam siły odpisac na BB

bylismy wczoraj u tego chirurga z Olą i on nam mówi żebyśmy lepiej to zrobili w warunkach szpitalnych pod narkozą:baffled:bo widział po Oli że nie da rady zrobc tak bo on jej to tylko wczoraj oglądał a już jej łezki leciały a co dopiero jak by miał to jej robic stwierdził że to jest za duży stres dla dziecka....
2 dzień rorat mamy zaliczony młody jest mega niedobry w kościele aż mnie coś tam przy nim bierze dziś 2 razy z nim musiałam wychodzic:wściekła/y:mały terorysta mi rośnie chyba:angry:
biedulka.......... ja się wstrzymałam z wycięciem migdałków u Mai
a gdzie wy sie wszystkie podziewacie???ja już zaliczyłam z młodym spacer z sankami i czas na podwórku buty rozwaliłam ,załatwiłam Oli skierowanie na podcięcie tego więzidełka a teraz czas wziąśc się za obiad.
KUpiłam młodemu lampion do kościoła na roraty bo mają 1 i sie o niego biją no i jeszcze nie zdążyłam zapłacic a młody juz zdążył go zrzucic i zepsuc wrrrrrrrr teraz D będzie musiał go naprawic.......

podziwiam tak rano do Kościoła, zimno, brrrrrrrrrrrrrrrrr chylę głowę............ mój Adaś też łobuzuje strasznie w Kościle dlatego go od już dłuższego czasu tam nie prowadzamy, na wiosne powinno byc lepiej tzn może dojrzeje

Dziś andrzejki i dzieci miały przynieść słodkosci do przedszkola.

Byłam dziś u Pani wychowawczyni Mai, miałam wyrazic zgodę by moje dziecko reprezentowało przedszkole w zawodach sportowych, bo najszybciej biega:-)
Zawody 11 grudnia.

U nas dzisiaj ladnie. -9 i sloneczko, przez ta wczorajsza wichure sniezna na drodze przed oknem polmetrowe zaspy,a kolo bloku beton tak przewialo wszystko. Bylismy na dworze pol godzinki,bo mlody mi kaszle caly czas i nie chcialam przeginac. Musze szybko jakis obiad zakrecic,bo na 14 umowl sie ze "swoimi dziewczynami" na sanki. U nas dzieci nie jechaly dzis do szkoly,bo autobus nie dojechal.
S kula sie Rzeszow-Tarnow i mowi,ze masakra na drogach.
Jakbyscie chcialy to na Chmiku mam swierzutkie koledy spiewane przez dzieci,ale nie Arka

Luandzia duuuuuuzo zdrówka dla niuni :(((
Aneat a jak Ty dziś żyjesz???
Justyna my zawsze kupujemy Persil Gold (ja dla siebie biore w zelu bo wole) i taki mega duzy kosztuje na nasze 55zl
Aneta jak dzis zdrówko ?

biedna :((((( niech juz ma to za sobą...
Witam,

oj Donus widziałam co się dzieje w dolnej części kraju.szok. u nas na szczęście nie padało wczoraj i dzis tez nie, ale za to wiałlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllo.
Młody mi cos od kilku dni smarcze nosem i to nie mało, wrrrrrrrrrrrrr

Kidy P zjedzie w końcu?

ale fajowo

biedulka.......... ja się wstrzymałam z wycięciem migdałków u Mai

podziwiam tak rano do Kościoła, zimno, brrrrrrrrrrrrrrrrr chylę głowę............ mój Adaś też łobuzuje strasznie w Kościle dlatego go od już dłuższego czasu tam nie prowadzamy, na wiosne powinno byc lepiej tzn może dojrzeje

Dziś andrzejki i dzieci miały przynieść słodkosci do przedszkola.

Byłam dziś u Pani wychowawczyni Mai, miałam wyrazic zgodę by moje dziecko reprezentowało przedszkole w zawodach sportowych, bo najszybciej biega:-)
Zawody 11 grudnia
.
kurcze ale musisz byc z niej dumna wszedzie Mai pełno :)))))

a ja mam mega dobry humor bo mój mąż wczoraj dostał awans :)))) i w koncu bedzie miec normalne godziny pracy tzn od 8 do16 ale fajnie :))))

i dzis weszlam na stonke przedszkola bo musialam zadzwonic i patrze a tam zakłada galeria prac i tylko jedno zdjecie rysunku oczywiscie mojej Julci :)))) jak chcecie zobaczyc to tu macie link :))Rok 2010/2011: Miejskie Przedszkole nr 11 "Tęcza" w Zielonej Górze

ostatnio pisałam Wam o logopedzie no i tak jakbym wykrakała bo dzis mam spotkanie na 16 z Panią która w przedszkolu prowadzi zajęcia wlasnie z poprawnej wymowy i mamy sie dogadac bo ona chce aby niunka do niej dodatkowo chodziła....

reklama
witam!

u nas dzis spokojnie an dworze, ale mrozno. ok -10 a w nocy am byc jeszcze gorzej.
dzis tesciu sie zakopal na podworku i to ze 3razy!!!!

wkuzra mnie, bo jest powotrka z zeszlego roku-ludzie nie osniezaja chodnikow!!! nie am jak przejsc. ja z lopata latam i jest dobrze, anikeotrym sie dupy nie chce ruszyc:wściekła/y:

P bedzie w nocy:-):-):-):-)
ale we czw. znowu rusza:sorry:

Monia, to jest to wiezadelko idace od zebow do styku gornej wargi i szczeki?
ja mialam je przecinane bedac dzieckiem. bez narkozy, niemalze na zywca.

a skad takie postanowienie chodzic an roraty? oj, tak rano z dziecmi to by mi sie nie chcialo:no:chetnie wstaja?

Zawody 11 grudnia.

rety, tu tez sie wkrecila?;-):-)

a ja mam mega dobry humor bo mój mąż wczoraj dostał awans :)))) i w koncu bedzie miec normalne godziny pracy tzn od 8 do16 ale fajnie :))))

i dzis weszlam na stonke przedszkola bo musialam zadzwonic i patrze a tam zakłada galeria prac i tylko jedno zdjecie rysunku oczywiscie mojej Julci :)))) jak chcecie zobaczyc to tu macie link :))Rok 2010/2011: Miejskie Przedszkole nr 11 "Tęcza" w Zielonej Górze

gratuluje awansu meza! teraz bedziesz miala wieksza pomoc przy dziewczynkach:tak:

ooo, to dumni rodzice, ze rysunek Julci jest na stronie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry