reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!

spiaca jestem. o wlasnie, kawki jeszcze nie pilam!!
Julitce dzis tak sie nie chcialo wstac do przedszkola, ze az mi jej szkoda bylo

Kamilek odkurza-faaajnie tak od czasu do czasu miec wyreke

P juz pomalowal drzewo na Julitki lozko. powolutku robota idzie i niedlugo juz bedzie calosc

zgnilo u nas, ale w koncu wywalilam posciel an dwor, bo co bylo slonko, to ja na wyjezdzie

z brzuszkiem Mateusza nie byłam u lekarza narazie jest spokój nie boli:no:

oby juz caly czas

Śniło mi się dziś, że już mam to drugie dziecko.

a sprawdzaja Ci sie sny?

Mnie sie dzis glupoty snily i tylko sie zmeczylam..

My niby chcemy,ale jakbym juz zaszla to nie do konca cieszylabym sie. S nalega na 2 dziecko jka najszybciej,ale chyba nie mysli o tym,ze w obecnej sytuacji lepiej by bylo gdybym znalazla prace, a 2 dzidzius jak juz przeprowadzimy sie. Bo gdzie z brzuchem,czy niemowlakiem prezprowadzke robic? Mysle,ze S obawia sie,ze jak pojde do pracy to juz nie bede chciala 2 dziecka. A ja tak po cichu bardzo obawiam sie 2... Z mlodym nie wychodzi mi,a co jak 2 bedzie jeszcze bardziej charakterne albo Mateusz bedzie jeszcze gorszy,bo obecnie jest zdecydowanie na nie jesli chodzi o dzieci mniejsze od niego, a jak zareaguje na dzidziusia w domu?

Justa, to uwazaj, bo teraz, jak nie cchesz, to wlasnie sie moze trafic.

P tez mnie molestuje o drugie, ale w tym wzgledzie ja abrdziej rzadze, wiec nie biore pod uwage jego checi, bo to na mojej glowie ebdzie wszystko.

Mam po Mateuszu taka hustawke HUŚTAWKA STOJĄCA DO DOMU I OGRODU SUPER KOLORY (1421654987) - Aukcje internetowe Allegro i kurna nie wiem co z nia zrobic. Najchetnie to sprzedalabym ja,ale jak ja przesle w razie czego??

no a jak przesylaja an Allegro? oplacz w folie czarna, jesli nie amsz kartonu i chyba moze byc

Monia trochę spadła.................. w tym tygodniu pewnie spadku nie będzie bo w niedzilę pozwoliłam sobie na szaleństwo i zrobuiłam leguminę............... a że była dobra i żeby się nie zmarnowała to trzebabyło pomóc moim domownikom ja zjeść:zawstydzona/y:

Pranie się kręci, łepetyne musze umy6c bo zdjęcie mamy dzis zrobić, do urzędu pojechać, dzieci odebrac, potem do dentysty, wrrrrrrrrrrrrr

widze, ze ja mialam do poludnia zalatwienia w miescie, a TY pozniej

co to legumina? nie jadlam

my się przeprowadzaliśmy 2 tygodnie przed porodem.........

Monia, Ty to jestes supermanka!

reklama
Donkat, właśnie tak się zastanawiałam, czy jak ja mam wolne i Maciusiowi nie chce się iść do przedszkola, to czy mogę go w domu zostawić. Ty nie chciałaś, żeby została?
Co do snów, to nie sprawdzają mi się.

Monia, Ty to jestes supermanka!
oj nie miałam dużą pomoc w rodzinie D :-)siostra i D pomyli okna a później z teściową pomagali mi przy myciu mebli :tak:a resztą codziennych obowiązków to poradziłam sobie sama......
Majandra ja nie lubię jak Ola opuszcza przedszkole bo mam wrażenie że ominie ją coś fajnego.....i np jak mam z nia jechac do lekarza np do arelgologa to prosze żeby zapisali mnie na późniejsze godziny :rofl2:
Donkat chyba cos w ciśnieniu dziś jest bo ja nawet po kawie chodziłam śpiąca.............

Majandra, u nas nie pytaja, dlaczego dziecko nie przychodzi. zglaszam tylko dzien wczesniej, albo rano, zeby nie placic za wyzywienie danego dnia.
Julitka duzo opuszczala, ze wzgledu na moje wyjazdy do mamy, a nie z powodu swojej choroby i bylo OK. dopytaj, jak to jest u was. to nie szkola, wiec rodzic nie am obowiazku sie tlumaczyc z nieobecnosci dziecka.

Nie chcialam jej dzis zostawiac w domu, bo po 1. jechaalam do miasta z zalatwieniami i na korki, wiec by mi przedszkadzlaa,
a po 2. to nie cche jje uczyc, ze gdy sie nie wyspi, to moze zostac. tym bardziej, ze chce ja nauczyc konsekwencji: pozno sie polozy= problem ze wstawaniem

Mysle Donka,ze z przedszkolem masz racje. Co innego wyjazd,czy choroba, to nieobecnosc usprawiedliwiona jest. To uczy dziec ko na przyszlosc,jak juz dos zkolu pojdzie,ze nie ma ,ze boli. A ferii jeszcze nie macie?

Majandra 2 tygodnie to troche dlugo,ale w zasadzie to juz powinien test wyjsc. Bo jakies 3 tygodnie juz by fasolka miala

u nas nie trzeba zgłaszac bo co rano sprawdzają obecnośc w sali i wtedy wiedzą ile obiadów robic

u nas tez licza, ale mimo wszystko zglaszamy. po co? nie wiem...

u nas ferie sa od 14.02, jako ostatnia tura. ale przedszkole i tak jest czynne

trzebaby napalic w piecu a potem zrobic dzieciakom fryty, bo sobie zazyczyly

Haj

Ja po dentyście i kuźwa 5 raz mi go robi i nadal nie zrobiła na amen........................... wyczuwam tu wyciąganie kasy.............wrrrrrrrrrr

U nas nie trzeba zgłaszać nieobecności dziecka.......... dzis mi się nie chciało wstawac i mówię do dzieci : może dzis nie pójdizemy............ to usłyszałam krzyki: ja musze isc bo potem mam zaległości ----to Maja, a Adaś------ ja musze do kolegów iśc ......no więc się zwlekłam z wyra

Donus to ferie macie tak jak u nas...........

reklama
Donus legumina to smietana zmikoswana z cukier i rozpuszczona żelatyną, do tego można dodoać pokrojoną sztywna galaretkę i owoce.............. pycha, smakuje jak środek ptasiego mleczka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry