reklama

Wrześniówkowe mamy

częsć dziewczyny trochę podczytuję ale na pisanie już brakuje mi czasu dziewczyny mam chore Helenka dosłownie dziś przelewała mi się przez ręce i dzisiaj już obie dostały baktrim i mam nadzieje że im szybko przejdzie bo już nie daje z nimi rady
dzisiaj jeszcze zalatwialismy z tą terapią Zuzi bo żeby mogła chodzić potrzebna jest zgoda z gminy więc pojechaliśmy do urzędu gdzie pani powiedziała nam że nie ma mowy bo to jest tylko dla dzieci z ich gminy a na pytanie co mamy zrobić powiedziała że możemy się do nich przeprowadzić...więc pojechaliśmy do szkoły gdzie odbywają się te zajęcia i pani prowadząca powiedziała że i tak Zuzkę przyjmie tak bezpłatnie (czyli że kobieta chce dobrowolnie pracować za darmo ) wyszliśmy z tej szkoły i powiedziałam W że tak nie może być żeby przez jakąś głupią babę z urzędu tak to wygląda i pojechaliśmy do naszego urzędu gminy i tam niespodzianka bo po wyborach zmieniły się władzę i spotkaliśmy bardzo miłego pana który wział od nas wszystkie namiary na panią terapeutkę panią z urzędu i powiedział że do piątku to zalatwi bo córka ma decyzję z poradni gmina ma obowiązek za to zapłacić a że u nas nie ma odpowiedniej sali to wystarczy podpisać umowę gminą która ma taką salę- czyli jednak jak ktoś chce to się da normalnie jakiś kosmos jakby dwie sąsiadujące gminy nie mogły się dogadać bez takiej kombinacji
Justyna my się przeprowadzaliśmy miesiąc przed porodem i jakoś daliśmy radę ;)
Majandra jak test po takim czasie wyszedł negatywny to raczej nie jesteś a nie miałaś ostatnio stresów albo nie bylas chora? mnie przez tą grypę wszystko się poprzestawiało
Monia kiedy przyjeżdżasz na narty:)

Ostatnia edycja:
reklama
Luandzia biedne dziewczynki dużo zdrówka dla Nich a na narty chętnie bym przyjechała nawet i dziś ale niestety to nie odemnie zależy......ale obiecuje że wpadniemy kiedyś z D juz mu ostatnio cos o tym mówiłam:)
zalewam kawkę moze któras chętna???no i muszę domej ogarnąc jutro przyjeżdżają 2 babcie bo w przedszkolu mają przedstawienie i poczęstunek z okazji dnia Babci i Dziadka:)

dziewczyny meldujcie się Aneta ,Nuśka,Asia,Agulka,Justyna,MAjandra,Donus,Gagulec, Harsh,Asia KC,Doti, Iza,i pozostałe no juz meldowac się:-pbo kawka stygnie ;-)

Ja się melduję z herbatką i bułeczką i mandarynkami.

Obleciałam urząd pracy...............

Luandzia zdrówka dla dziewczynek, ale Was dopadły choróbska

Ja tez zaraz musze chałupke ogarnąc, bo dziś ksiądz przychodzi... czemu tak późno? Bo to wizyta uzupełniająca:-D

ja bez kawy bo nie lubie ale jestem
Agulka Lenka ma astme więc ona często choruje i raczej chorować będzie mam tylko nadzieję że kiedyś z tego wyrośnie...

Wezwana się melduję:-) dzisiaj w pracy i oczywiście znów musi sypać śnieg:wściekła/y: ja juz chcę wiosnę:sorry2: Mafik mi się pochorował i tak nie do konca wiadomo o co chodzi i dzisiaj się martwię, że on sam w domu:sorry2: co do przedszkola to u nas nie trzeba zgłaszać panie po sniadaniu daja znać ile jest dzieciaczków i wtedy jak dziecka nie ma to odpisują stawkę zywieniową:tak: ale i ja jestem zdania, że młodą trzeba uczyć konsekwencji i co by się nie działo jak zdrowa to idzie chociaż przyznam, że czasami mam ochote pospać zamiast się zrywać:zawstydzona/y:
Luandzia zdrówka dla dziewczynek:tak:

ja bez kawy bo nie lubie ale jestem
Agulka Lenka ma astme więc ona często choruje i raczej chorować będzie mam tylko nadzieję że kiedyś z tego wyrośnie...
Luandzia nie wiem czy wiesz że na dziecko chore na astmę należy się zasiłek opiekuńczy w wysokości 150zł miesięcznie ja dopiero się dowiedziałam i chce to załatwic na Olę myśle ze się uda chociaz wiem zawsze przyznawają ale spróbowac warto......

Ale mi mozg rozsadza:baffled: i z ranca u dentysty bylam, teraz 24 ide

Asia S mowi,ze smieszne pieniadze chcecie za te kola,bo same alusy uzywana to w granicy 60-80 za 1szt. uzywana, a do tego dobre opony. A na Otomoto dawaliscie ogloszenie? Jaki autko kupiliscie?

Majandra i jak??

Ostatnia edycja:
witam!!!

pakuje nas i jak odbierzemy niunke z przedszkola, to spadamy...
a szkoda, bo P dzis zjechal, ale jutro jedzie, wiec nie ebdzie dlugo sam. ja sie poumawialam w Kielcach z dziewczynami, wiec nie ebde juz robila zawieruchy i przekladala wyjazdu

Donus to ferie macie tak jak u nas...........

to zapraszam;-):-)

Donus legumina to smietana zmikoswana z cukier i rozpuszczona żelatyną, do tego można dodoać pokrojoną sztywna galaretkę i owoce.............. pycha, smakuje jak środek ptasiego mleczka

cos mi sie kojarzylo, ze to ciagnace ejst, ale pojecia nie mialam " z czym to sie je"

no i muszę domej ogarnąc jutro przyjeżdżają 2 babcie bo w przedszkolu mają przedstawienie i poczęstunek z okazji dnia Babci i Dziadka:)

tez nie mieli w Dniu Babci i Dziadka?
u nas ma byc takie spotkanie przy oakzji Dnia kobiet

Ja tez zaraz musze chałupke ogarnąc, bo dziś ksiądz przychodzi... czemu tak późno? Bo to wizyta uzupełniająca:-D

pewnie przez brak meldunku?

zycze tego, aby wyrosla

a jak sprawy mlekowo-glutenowe?

Mafik mi się pochorował i tak nie do konca wiadomo o co chodzi i dzisiaj się martwię, że on sam w domu:sorry2:

przeziebil sie?

Ale mi mozg rozsadza:baffled: i z ranca u dentysty bylam, teraz 24 ide

pod kolderke, myk!

reklama
Donuś u nas nie było spotkania w Dzień Babci I Dziadka bo akurat u nas ferie były i zorganizowane jest po feriach:)
miłego wypoczynku i udanych spotkań w Kielcach
Justyna a kawę piłas? jeśli chodzi o opony to znów D powiedział że w takiej cenie stoją on ostatnio załatwił sobie używane alumy +opony za 200zł komplet więc jeszcze taniej......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry