reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justa biedny Mateusz, pewnie że musiał go to boleć

Aneta gratki

Nuska bo jak się pracuje to fajnie jak sie ma wolne, a jak się siedzi z dziecmi cały czas to sie w łeb dostaje i chce sie do pracy

U nas ciągle pada, jest wszystko pokryte ponad 10cm puchem...... i nadal sypie, jest -10 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jak chcę wiosny

NuŚka, a jak nazywa się ta maść sterydowa?

Advantan kurcze jak czytam o sterydach i ich skutkach ubocznych to mnie trzęsie ale z tego co widać sporo dzieci z AZS to używało.

Mialam napisac,ze bylam dzisiaj z mlodym u chirurga. Naciagnal mu mocniej niz mi sie to udawalo. Oczywiscie plakal,a teraz jest problem,bo nie zrobi siusiu. Wlasnie splakany zasnal w bluzce i bamboszkach, z siusiaczkiem na wierzchu.

Justyna to normalne młody ma naruszone to i boli wiem bo my byliśmy z Naszym u chirurga latem bo zbierała mu się "mastka" czy jakoś tak i tez lekarz mu to naciągnął i wyczyścił i młody po tym bardzo płakał jak chodził a z sikaniem to był jeden wielki wrzask ale na drugi dzień juz tylko przy siusianiu piszczał że szczypał a na trzeci już było ok.

Justa biedny Mateusz, pewnie że musiał go to boleć

Aneta gratki

Nuska bo jak się pracuje to fajnie jak sie ma wolne, a jak się siedzi z dziecmi cały czas to sie w łeb dostaje i chce sie do pracy

U nas ciągle pada, jest wszystko pokryte ponad 10cm puchem...... i nadal sypie, jest -10 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jak chcę wiosny
Prawda prawda

co do wiosny ja też ja tez chcę wiosny ale u /nas też sypie

Aneta trzymam kciuki za maluszka

witam wieczorowo

niunka juz chyba zasnela, bo nie slychac jje.
ostatnio nie potzrtebuje juz 12godz snu, chyba dorasta;-)

P biedny jeszcze w garazu. zmarnuje mi sie chlopina przez ten czas w domu, bo ciagle cos robi i jest juz przemarzniety i obolaly:-(
chyba zrobie grzanca jak wroci

Oczywiście nie wytrzymałam i byłam z młodym u dermatologa nie jest to na pewno łuszczyca ufff:-)

Właśnie doczytałam że jedna z maści to silny lek sterydowy :baffled: no ale jak mus to mus.

uuuufff!

no walsnie, jaka to masc?

Zostałam ciocią:-) dziewczyna mojego kuzyna dziś urodziła to końcówka 7 miesiąca malutka waży niespełna kilogram ale wygląda na to, że wszystko jest ok:tak: trzymajcie kciuki za Nadie, zeby nic już niepokojącego nie wyskoczyło:sorry:

ojej, alez kruszyneczka!
trzymam kciuki!

Mialam napisac,ze bylam dzisiaj z mlodym u chirurga. Naciagnal mu mocniej niz mi sie to udawalo. Oczywiscie plakal,a teraz jest problem,bo nie zrobi siusiu. Wlasnie splakany zasnal w bluzce i bamboszkach, z siusiaczkiem na wierzchu.

o rety, serce sie sciska. bidulek, tak sie wystraszyl:-(

Ten bol, placz i strach juz przechodzilismy jak mial zapalenie,ale kurna nie da sie dotknac,ale mialam robic mu przez najblizszy tydzien gimnastyczke poki jest swierze i odklejone,zeby sie nie skleilo i nie zrobily sie zrosty,wrrrr

Ten bol, placz i strach juz przechodzilismy jak mial zapalenie,ale kurna nie da sie dotknac,ale mialam robic mu przez najblizszy tydzien gimnastyczke poki jest swierze i odklejone,zeby sie nie skleilo i nie zrobily sie zrosty,wrrrr

Uuuuuuuuu to będzie raczej ciężko no nie wiem jak Twój Mati ale mój nie dał się posmarować miał uraz przez długi czas a mieliśmy mu smarować ale on tak krzyczał że ja się czułam jak jakiś potwór i odpuściłam:zawstydzona/y:

Donkat już podałam post wcześniej ;-)

Advantan kurcze jak czytam o sterydach i ich skutkach ubocznych to mnie trzęsie ale z tego co widać sporo dzieci z AZS to używało.

reklama
Maciuś dość długo tego używał i żadnych skutków ubocznych nie zauważyłam, ale przerwałam stosowanie, bo zbyt marne efekty dawała ta maść.

Maciuś ma też AZS ? Ja myślałam że tylko Staś Cariocy i Tymuś Maraniko mają. A jak sobie teraz z tym radzicie? Ma często MAciuś często te zmiany skórne? a przez jaki czas najdłużej tą maść stosowałaś ?chodzi mi o ciągłość tydzień dwa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry