Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NuŚka, a jak nazywa się ta maść sterydowa?
Mialam napisac,ze bylam dzisiaj z mlodym u chirurga. Naciagnal mu mocniej niz mi sie to udawalo. Oczywiscie plakal,a teraz jest problem,bo nie zrobi siusiu. Wlasnie splakany zasnal w bluzce i bamboszkach, z siusiaczkiem na wierzchu.
Prawda prawdaJusta biedny Mateusz, pewnie że musiał go to boleć
Aneta gratki
Nuska bo jak się pracuje to fajnie jak sie ma wolne, a jak się siedzi z dziecmi cały czas to sie w łeb dostaje i chce sie do pracy
U nas ciągle pada, jest wszystko pokryte ponad 10cm puchem...... i nadal sypie, jest -10 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jak chcę wiosny
Oczywiście nie wytrzymałam i byłam z młodym u dermatologa nie jest to na pewno łuszczyca ufff:-)
Właśnie doczytałam że jedna z maści to silny lek sterydowyno ale jak mus to mus.
Zostałam ciocią:-) dziewczyna mojego kuzyna dziś urodziła to końcówka 7 miesiąca malutka waży niespełna kilogram ale wygląda na to, że wszystko jest oktrzymajcie kciuki za Nadie, zeby nic już niepokojącego nie wyskoczyło
![]()
Mialam napisac,ze bylam dzisiaj z mlodym u chirurga. Naciagnal mu mocniej niz mi sie to udawalo. Oczywiscie plakal,a teraz jest problem,bo nie zrobi siusiu. Wlasnie splakany zasnal w bluzce i bamboszkach, z siusiaczkiem na wierzchu.
Ten bol, placz i strach juz przechodzilismy jak mial zapalenie,ale kurna nie da sie dotknac,ale mialam robic mu przez najblizszy tydzien gimnastyczke poki jest swierze i odklejone,zeby sie nie skleilo i nie zrobily sie zrosty,wrrrr

Advantan kurcze jak czytam o sterydach i ich skutkach ubocznych to mnie trzęsie ale z tego co widać sporo dzieci z AZS to używało.
Maciuś dość długo tego używał i żadnych skutków ubocznych nie zauważyłam, ale przerwałam stosowanie, bo zbyt marne efekty dawała ta maść.Advantan kurcze jak czytam o sterydach i ich skutkach ubocznych to mnie trzęsie ale z tego co widać sporo dzieci z AZS to używało.
Maciuś dość długo tego używał i żadnych skutków ubocznych nie zauważyłam, ale przerwałam stosowanie, bo zbyt marne efekty dawała ta maść.