• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam!Ja tak na szybko...No to kto dziś następny będzie?????

Ja dziś jadę na ściągnięcie szwów brrrrr:wściekła/y:,kolejny ból zwłaszcza przy d...e:wściekła/y:

Któraś pytała o zachowanie 2-latka przy małym szkrabie:tak:Ja powiem szczerze że nie jest źle.Podgląda jak się przewija,kąpie a nawet jak poproszę Olkę żeby wyniosła pampersa to bierze i wyrzuca:tak:Taka mała pomoc się jednak przyda:tak:Jak karmię to podchodzi i z nienacka całuje a to w rączki,a to w główkę itp.A że Bartuś jest inny niż Olka(spokojny,śpi to większy czas poświęcam jej niż jemu(tfu,tfu żeby nie zapeszyć):-)

I jeszcze raz serdeczne gratulacje dla Was dziewczyny!!!!

Pozdrawiam i życzę łatwych porodów dla tych co są jeszcze 2w1:-)

Pogromco wersalek (bardzo ładny nick :-D) dziękujemy bardzo za opis, cieszę się,że Carioca ma Stasia przy sobie i że znieczulenie pomogło (sama to znam-cudowny wynalazek), pozdrów ich bardzo od nas i przekaż życzenia szybiutkiego powrotu do domku!
Etka-cieszę się,że Olka tak pomaga, mam nadzieję,że z Lili bedzie tak samo.
A ja już mam swojego małżonka przy sobie :-D. Wreszcie moge sobie odetchnąć psychicznie,że moge już rodzić! ;-). To jednak było bardzo stresujące tak na niego czekac i czekać.
Aneczka- musicie się pospieszyć,jak Twój facet jest tylko do 28.,żeby był jak najdłużej z dzieciaczkiem, i niech on Cie lepiej samą na noc nie zostawia-jeszcze cos się zacznie?
Ja idę dzisiaj popołudniu do lekarza, zobaczymy co powie, mogłabym juz dzisiaj urodzić :-D.
Miłego dnia i wielu porodów zyczę!:tak:

Witam wtorkowo!
Ja jeszcze nie rodzę, niestety. Nocy też nie przespałam, ale nie przez skurcze, które się uspokoiły, tylko przez okropny ból gardła i katar - witam w klubie gardłowców Nuśki i Xeone. Pozwoliłam sobie na Cholinex, choć w ulotce piszę, że o stosowaniu preparatu w ciąży decyduje lekarz. Nie ma stanowczego zakazu, to mam nadzieję, że nic się nie stanie. A w ogóle to jakaś jestem bez życia... Łeb mnie nawala i zaraz zmierzę sobie gorączkę...

Nuśka - mam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku. Teraz taka pogoda, że łapie z byle czego przeziębienie. Nie wiadomo, jak się ubrać. Leje i wieje, brrrr...

Xeone - chciałabym bardzo pobiegać po schodach, ale jakimś dziwnym trafem, nie mam siły i krocze boli mnie diabelnie przy każdym ruchu:baffled::baffled::baffled:. Wczoraj w drodze do mojego ginka tak mnie zaczęło rwać, że musiałam co chwilę przystawać i zginać wpół, bo nie wyrabiałam. Żeby to jeszcze skurcze były... A wieczorem czułam się już tak wypluta po tym badaniu...Gdzieś uleciała ze mnie cała energia. A jeszcze wczoraj nosiło mnie po całej chałupie... Dobrze, że chociaż obiad na dziś mam gotowy...

Tatusiu Staszka - serdeczne gratulacje dla całej waszej rodzinki! Proszę uściskać żonkę i pierworodnego. Trzymam kciuki za szybki powrót do formy i do domku!

Iza - jak którejś zacznie się dzidziuś rodzić, to się pewnie obudzi:-D:-D:-D. Chyba się jeszcze nie zdarzyło (oprócz znieczulenia ogólnego przy cc), żeby któraś urodziła we śnie, a może?:-D:-D:-D

Etka - no teraz to już chyba czas na Gosik (o ile już nie urodziła, tylko się skutecznie ukrywa ;-)) i na Blimkę. Potem Doris, Igasia i Bedismall. No i Ruda-iza. Tak więc jest komu się rozdwajać.

Czesc dziewczyny!
Gratulacje dla Carioci!
U mnie humor juz troche lepszy:) Dobijalo mnie troche, ze jestem totalnie sama, przez caly dzien nawet nie mam do kogo sie odezwac, dopoki maz nie wroci z pracy, tesknie za rodzina i za krajem, ciezko mi i jeszcze to przeterminowanie i strach jak to bedzie. Ostatnio sie zaczelam obawiac ze moze zapomnialam jezyka i sie w ogole nie dogadam w szpitalu ale potem mi sie przypomnialo ze tv ogladam i rozumiem, jakies zeschizowanie mnie dopada przez to ze nie mam sie do kogo ludzkim slowem odezwac.
Napady paniki rozne mam no ale juz niedlugo...
Chyba cos zaczyna sie u mnei ruszac bo mam co jakis czas bolesne skurcze, mysle ze w ciagu najblizszych kilkunastu godzin zaczne rodzic, oby...
dzisiaj planuje calodzienna relaksacje z pielegnacja :tak::-)
pozdrowionka

reklama
POGROMCO WERSALEK Gratuluję serdecznie! Staś jest śliczny! Uściskaj żonę i synka! Życzę szybkiego powrotu do domu!!!

Etka - fajnie że tak dobrze sobie radzicie i ze córcia taka pomocna a synek grzeczniutki i spokojny i wszystko się ładnie układa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry