Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,kolejny ból zwłaszcza przy d...e
Ja powiem szczerze że nie jest źle.Podgląda jak się przewija,kąpie a nawet jak poproszę Olkę żeby wyniosła pampersa to bierze i wyrzuca
Taka mała pomoc się jednak przyda
Jak karmię to podchodzi i z nienacka całuje a to w rączki,a to w główkę itp.A że Bartuś jest inny niż Olka(spokojny,śpi to większy czas poświęcam jej niż jemu(tfu,tfu żeby nie zapeszyć):-)
) dziękujemy bardzo za opis, cieszę się,że Carioca ma Stasia przy sobie i że znieczulenie pomogło (sama to znam-cudowny wynalazek), pozdrów ich bardzo od nas i przekaż życzenia szybiutkiego powrotu do domku!
. Wreszcie moge sobie odetchnąć psychicznie,że moge już rodzić! ;-). To jednak było bardzo stresujące tak na niego czekac i czekać.
.

. Wczoraj w drodze do mojego ginka tak mnie zaczęło rwać, że musiałam co chwilę przystawać i zginać wpół, bo nie wyrabiałam. Żeby to jeszcze skurcze były... A wieczorem czułam się już tak wypluta po tym badaniu...Gdzieś uleciała ze mnie cała energia. A jeszcze wczoraj nosiło mnie po całej chałupie... Dobrze, że chociaż obiad na dziś mam gotowy...

. Chyba się jeszcze nie zdarzyło (oprócz znieczulenia ogólnego przy cc), żeby któraś urodziła we śnie, a może?

:-)