reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Nie wspomniałam, że mojej córci przedszkole zajęło wczoraj I miejsce w zawodach a Maj przyniosła kolejny medal, tym razem złoty:-)
w kwietniu będa zawody między przedszkolami z róznych pobliskich miejscowości i stare przedszkole Mai tez będzie:tak:

W maju Maja ma pierwszy wystep z Rebelii na dużej scenie przy Ratuszu:-)

To na tyle

Życzę miłego weekednu

reklama
Agulka gratulacje dla Majeczki!

Ja juz znikam, ide ogladac "Wszystko dla niej" z Russellem Crowe.
Milego weekendu.

Ostatnia edycja:
Majandra ja o tym słyszałam jakieś 2 dni temu:wściekła/y: szok jak tak mozna postępować:wściekła/y:
Agulka zazdroszczę Ci:zawstydzona/y: Majeczka daje Ci tyle powodów do dumy:-) chciałabym aby Tuska choć w połowie była tak uzolniona:baffled: no i oczywiście gratulacje sukcesu:tak: i trzymam kciuki aby dalej tak świetnie szło:tak:

Jejku Majandra nie widziałam tego wcześniej i .............................aż się popłakałam.......... jak to nie jest przemoc a czy ta kobieta w ośrodku słyszała kiedyś o "przemocy psychicznej" .............wrrrrrr jak to się ogląda to aż boli.

Kurcze otwieram wiadomości i same przykre wieści już mam dzisiaj dość aż nie chce mi się pisać .......

Pozdrawiam i dobrej nocki życzę , idę jeszcze tylko ucałować moje śpiące słodko słoneczko.

Edit
Anetka
zmieniłaś avatar i ciągle myślę że to Carioca pisze :zawstydzona/y:

O Ty:-p jutro coś przekombinuje z tym avatarem;-) ale zdjęcie Tuśki też zmieniłam w podpisie, a tego już nie zauważyłas:-p przekaż Irkowi, że pracujemy nad dziadkiem żeby jechał z nami do Władka;-) bo pewnie sie ucieszy:rofl2:

O Ty:-p jutro coś przekombinuje z tym avatarem;-) ale zdjęcie Tuśki też zmieniłam w podpisie, a tego już nie zauważyłas:-p przekaż Irkowi, że pracujemy nad dziadkiem żeby jechał z nami do Władka;-) bo pewnie sie ucieszy:rofl2:
Zauważyłam zauważyłam właśnie po tym poznaję że to Ty :)

reklama
ja mam troszke inny avatar i juz zupelnie inne dzieci w podpisie :) Chociaż, właściwie to dziewczyny podobne są.
Rany co sie dzieje na świecie :(

Do góry