reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

a ja mam już nowe okulary, dzis sobie zrobilam. Jebitnie czerwone oprawki, troche sie wahalam, ale teraz jestem zadowolona.
Wlasnie Justyna - o co chodzi z tymi rekami?
My dzisiaj tez po dwóch spacerkach, wczoraj tez, dotleniona jestem na maksa, teraz niech mnie ktos wykąpie i przebierze w piżamkę :)

reklama
witam babeczki!!!

jutro moj wazny dzien, trzymajcie, prosze, kciuki;-)

Carioca, daj fotke w okularkach. czerwone, musza fajowo wygladac. ja zawsze nosilam zstonowane, ale teraz po ostatnich bordowych jestem coraz bardziej odwazna

Monia, Ty nam znikniesz, jak bedziesz tak sie sportowac i dietowac!:-D
to teraz bedziecie jezdzic z Ola do przedszkola;-)

Jak sie nie widzi to odsowa sie gazete,czy igle z nitka na odpowiednia odleglosc zeby zobaczyc. Taki zwiazek maja rece z okulista:-p

Jest wiosna, u mnie na ogrodku juz jest. Sa przebisniegi i krokus zakwitl taki zolciutki:-)

aaa. .. to już wiem o co chodziło, czyli Ci się na "+" zmienia, ja mam odwrtonie z bliska widzę, z daleka nie.
Donkat - nie wiem o co chodzi, ale bede trzymac kciuki. Dam zdjecie w okularkach, jak sie odmaluje itp, dzis nie.
Ogladam Rancho i zgrywam sobie rózne jogi od koelzanki, mam zamiar tez zaczac cwiczyc. Ale glownie mam zamiar isc do endokrynologa, bo mi ostatnio niedoczynnosc tarczycy wyszla i przez to jestem pączek. I tej wersji będę trzymać :)

A Donka pisala jak dlugo ten staz? 6m? Ja trzymam kciuki zeby bylo cos dalej niz staz:-)
Mi jutro nawalony dzien sie zapowiada. Musze rano leciec do Migilna. Mlodego zostawie u mamy i pochodze po sklepach i zostawie cv+list motywacyjny, jeszcze do PUP po zaswiadczenie o ubezpieczeniu. Na 14.30 mam kontrole u gina w Gnieznie,ale przed musze do US PITy zaniesc i pozniej reczniki z haftami zamowic dla tesciow i babci na urodzinki. Mam nadzieje,ze sie w czasie wyrobie

Oj Justyna to napięty plan dnia jutro masz:szok: życzę powodzenia a Donkat pisała chyba, ze 3 miesiące:cool: ale ręki sobie nie dam uciąć:sorry:;-):rofl2:

reklama
Dobre i 3 miesiace na stazy, mysle,ze jak juz sie zacznie, nabierze wiatru w zagle to juz jakos pojdzie. No przynajmniej tak sie ludze,ze wystarczy sie zahaczyc

Do góry