Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzieciatka sa przeslodkie,jak zobaczylam filmik z olafkiem to sie poryczalam jak bobr
Wlasnie czekam na meza i dzis pierwszy raz pojdziemy razem do lekarza..normalnie toast trzeba wzniesc
Tyle ze nie wiem jak u Was ale u mojego doktora faceci czekaja na zewnatrz..a moje kotek chyba mysli ze wejdziemy tam razem
Swoja droga ciekawe co dzisiaj mi powie jak mu zaczne jeczec ze chcialabym juz urodzic...pewno znajac jego poczucie humoru doradzi..same wiecie co
Od dzis zaczynam akcje 'maly wylaz!' (zeby sie tata mogl toba nacieszyc
) Cycuchy w ruch
No izgodnie z przepowiednia zdjecia jakies pstrykne do galerii bo moze nasz maly gwiazdor chce zostac uwieczniony w dwupaku.TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO :*Hej dziewczynki :-) Po pierwsze to SERDECZNE GRATULACJE DLA HARSH I GOSIKDzieciatka sa przeslodkie,jak zobaczylam filmik z olafkiem to sie poryczalam jak bobr
Wlasnie czekam na meza i dzis pierwszy raz pojdziemy razem do lekarza..normalnie toast trzeba wzniesc
Tyle ze nie wiem jak u Was ale u mojego doktora faceci czekaja na zewnatrz..a moje kotek chyba mysli ze wejdziemy tam razem
Swoja droga ciekawe co dzisiaj mi powie jak mu zaczne jeczec ze chcialabym juz urodzic...pewno znajac jego poczucie humoru doradzi..same wiecie co
Od dzis zaczynam akcje 'maly wylaz!' (zeby sie tata mogl toba nacieszyc
) Cycuchy w ruch
No izgodnie z przepowiednia zdjecia jakies pstrykne do galerii bo moze nasz maly gwiazdor chce zostac uwieczniony w dwupaku.TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO :*

(tutaj nie badan ginekologicznych).