reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam nowoprzybyle ;)

Asia, (zmieniam pytanie) a po co wierca w tej ziemi??

kobietki bylam wczoraj na spotkaniu w pewnej sprawie. strasznie sie do tego zapalilam. opisze wam, jak znajde dluzsza chwilke, na zamknietym.

reklama
Witam i ja :-)ufff dojechałam z poczty na oparach paliwa:zawstydzona/y:
Majandra wygrałam z pokusą i nie tknęłam ani 1:-)
Donkat on prawie codziennie o tej porze je kolacje:wściekła/y:a P naprawił wkońcu ten hamulec?
Asia na właśnie co za dziury?
Aneta miłego dnia w pracy oby szybko zleciał;-)
idę zrobic kawkę i jakies sniadanko:tak:

Monia, twarda sztuka jestes! moj P tez pozno jada, ale on taki gruby jak twoj D, wiec niech jedza!!

jeszcze nie naprawil, kurcze, nie moze dokupic jakichs malych czesci, bo glowna juz ma

:-:)-:)-(żeby żelazo szybko zaczeło działac i anemia sobie poszła w siną dal.......

no plan na dziś prawie wykonany okna prawie wszystkie umyte(prócz w sypialni) firanki wyprane wyprasowane wiszą świeżutkie,ogródek skopany kwiatki od teściowej zasadzone ;-)
ale powera dostałaś
O Agulka mało fajnie:-( skąd to dziadostwo u Adasia:baffled:
Majandra poniżej wyjasniła mniej więcej

wrrrrrrrrr D własnie usmażył frytki!!!!!!!!!!!!!
chuderlak niech je
Witam.

Monia, mam nadzieję, że ich nie zjadłaś :no:

Aneta, Adaś prawdopodobnie ma zaburzone wchłanianie żelaza, bo na pewno nie ze złej diety, on przecież tak różnorodnie je. Mój Maciek przy nim to już powinien mieć hiperanemię :nerd:
dokładnie.
Je wszystko i to różnorodne, za warzywami przepada, mięskiem też.......... nie jest wybredny
witam babki!

ale wczoraj mialam zakrecony dzien!!!!
wszystko na łapu-capu!
P w stresie, czy da rade zrobic ten hamulec

o rety, znow anemia???

Agus, to TY pojetna uczennica jestes, skoro juz salse zalapalas!!!!

Monia, podziw i szacunek!!

o tej pooorze??? oszalal!
:-):-):-)
witam nowoprzybyle ;)

Asia, (zmieniam pytanie) a po co wierca w tej ziemi??

kobietki bylam wczoraj na spotkaniu w pewnej sprawie. strasznie sie do tego zapalilam. opisze wam, jak znajde dluzsza chwilke, na zamknietym.
jeszcze nie doszłam do zamkni,etego,mwięc zaraz lecę i mam nadzieję, że juz opisałas, bo mnie ciekawosc zżera
Może na studnię.

raczej na odpływy, oczyszczalnie itp tak mysle

u nas pada, siapi kapusniaczek, jak ja nie lubie własnie takiej pogody, bo sie okreslić nie może wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aga u nas tez tak nijak. Wczoraj bylo ladnie, choc troche wiaterek wial,ale dzisiaj kropi i slonko probuje sie przebic. A co z ta praca co papiery zbieralas??
Ciekawe,czy kiedys to zelazo unormuje sie,czy z wiekiem to przechodzi?

Monia ja to zabilabym za smrod w chacie o tej godzinie.

Asia ogrzewanie robicie?? Bo takie glebokie te dziury...

Mlody z goraczka mi sie obudzil i z gestymi glutami. W nocy troche kaszlal na sucho. A wczoraj nic mu nie bylo. Moze syropkami przegnam

Aga u nas tez tak nijak. Wczoraj bylo ladnie, choc troche wiaterek wial,ale dzisiaj kropi i slonko probuje sie przebic. A co z ta praca co papiery zbieralas??
Ciekawe,czy kiedys to zelazo unormuje sie,czy z wiekiem to przechodzi?

Monia ja to zabilabym za smrod w chacie o tej godzinie.

Asia ogrzewanie robicie?? Bo takie glebokie te dziury...

Mlody z goraczka mi sie obudzil i z gestymi glutami. W nocy troche kaszlal na sucho. A wczoraj nic mu nie bylo. Moze syropkami przegnam
co do pracy to zbieraja oferty do 11 kwietnia, więc jeszcze czas, z sąsiadka złożyłysmy i teraz czekamy

co do Adasia to nie mam pojecia czy z wieku przechodzi

Zdrówka dla Matiego

Szokujące dane na temat cen. Nic nie jest takie, jak myślisz! - Finanse - WP.PL

Auchan wyszedł im najtaniej, ale ja nie lubię robić tam zakupów, raz na pół roku się tam pojawiamy.

A ja lubie tam robic zakupy.zawsze jak jestesmy w polsce to Auchan jest pierwszy,pozniej Careffour.

Czesc dziewczyny wpadlam na momencik przywitac sie i uaktualnic suwaczek;-)
U nas po staremu ja pracuje.Jakos sie kreci:-)Ale czasu na neta i sily juz mi brak.
Niedlugo swieta a tuz zaraz mama przyjezdza wiec huuuraaaaa!!!!

O ho musze uciekac bo Pan z zakupami spozywczymi przyjechal,

reklama
Zapomniałam sie pochwalić, że od wczoraj wisi lista przyjętych do przedszkola i Adaśko dostał się do tego przy Mai szkole:-)

100 lat dla Oleńki

Do góry