reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Myślicie juz o urodzinkach? Ja szukam tortu i mam 2 mecz.jpg , widzialam tez wycieta 6 oblana czekolada i zrobiona na droge z autkami,ale nie moge teraz znalezc. Takie tez prosto sie robi,ale mlody pilki nie chce piłka.jpg

reklama
Dzięki za gratulacje

Justyna , właśnie to jest jest najgorsze, ze ani M nie ma w domu ani kasy z tego nie ma bo trasy wcale nie takie rewelacyjne.

Gagulec gratulacje!!! A z tirowcami niestety tak jest albo kaska albo dom:-( choc nie do konca to jest tez tak,ze Ci co rzadziej zjezdzaja zarobia duzo wiecej, przecierz za cos musz zyc w tym swiecie,no ale co zrobic

witam babki!

boli mnie duuuuupsko! spadlam z Julitki hustawki:zawstydzona/y: pokazywalam jej, jak sie odbijac nogami i...pasek sie zerwal:zawstydzona/y:

chce mi sie isc na grzyby, tylko nie mam kiedy. bylam dzis na dzialce i znalazlm 3 kozaczki

Gagus, ssuuupeeer!sssuuuppper!! ssuuupppeeerr!!!

Majandra, trzymamy jutro kciuki:tak:

co robicie w dluzszy weekend?

kobietki, znacie sie na zabiegach kosmetycznych? czy to jest warte ceny?Radom | gruper.pl

Donka Julitka smiala sie z Ciebie,czy plakalaze zepsulas jej hustawke???:-D:-D:-D A o grzybach nic mi nie mow,bo mnie az skreca na lazenie po lesie. S powiedzial,ze w dlugi weekend wywiezie mnie,ale ja z nim nie lubie, najlepiej to z mama moja sie chodzi... Musze ja nakrecic

witam

u na s w firmie dzis cos wesolo od rana, oby nie bylo pozniej smutno

Justka, trafilas w 10! Julitka zamiast mi wspolczuc na poczatku, to zaczela plakac o hustawke! bo to byla nowa hustawka i dziecko nie zdazylo sie nia nacieszyc, a ja zepsulam. ale potem, jak ciagle jeczalam, ze mnie dupsko boli, to sie smiala. dzis rano z wielka radoscia zauwazyla, ze dziadizus juz naprawil hustawke.

oj, mnie tez sie wlasnie cche bardzo grzybow. planujemy z P w ktoras niedziele wyskoczyc, tylko...w ktora, jesli ciagle cos mamy w planach.
ja z moja Jasia nie lubilam chodzic na grzyby, bo bardzo biegala po lesie a ja sie balam chodzic sama

Majandra, kciuki zacisniete!!!

Gagulec superrrrrrrrrrrr gratulcaje:-):-):-)
Donkat pewnie super widok był jak leciałas z huśtawki:-Dna zabiegach się nie znam więc nie pomogę a jeśli chodzi o długi weekend to my sobotę jedziemy do mamy na festyn przy kościele a niedziela,poniedziałek jeszcze bez planów
Justyna super te torty:tak:będziesz sama robic?
Majandra kciuki mocno zaciśnięte:tak:
Nuśka co tam u was słychac?urlopik od kiedy? gdzie wyruszacie?
Aneta jak tam Natalka w przedszkolu?płacze jeszcze rano przed wyjściem?
Agulka do kiedy małżonek na urlopie?
Carioca zdrówka życzę:tak:
dziewczyny ile się daje na 18ste urodziny??? za tydzień idziemy do siostrzenicy D i nie mam pojęcia myślę żeby dac 200zł myślicie że odpowiednia suma dodam że na zwykłe urodziny od jakiegoś czasu dają u nas po 100zł dzieciom..............

Ostatnia edycja:
Monia ludziom to sie w glowach normalnie przewraca. My w zeszlym roku na 18 kuzyna, ktorego bardzo lubie dawalismy tylko skromny upominek, fajny kufel i duze dobre piwo. U nas 50zl dajemy doroslym na imieniny/urodziny,a dzieci nigdy nie dostaja kasy.
Monia pewnie,ze sama zrobie, pilka naserio nie jest trudna, to jest tez baza do tych tortow dla dziewczynek z lalka, chodzi mi po glowie Zygzak. Jesli dostane czerwony barwnik w proszku to zrobie,ale oblepie smietana,bo ta masa cukrowa co robilam Tomka w zeszlym roku jest mulaca

Majandra zacisniete!

Monia, wydaje mi sie, ze 200zl na osiemnstke to odpowiednia kwota

kurcze, ubralam sie letniawo, bo mialo byc cieplo, a tu tak jakos nijak na tym dworze.

tez usilnie zaczynam myslec o urodzinach niunki i o prezencie.
jak spytalam mala, co by chciala, to powiedziala: pieska malego, ktory chodzi; pistolet, a na Mikolalaj w zime czolg:szok:-cala moja dziewczynka:-D

Justyna u nas jak idziemy do dorosłych na urodziny to nie dajemy kasy(ew mamom) tylko kupujemy wino jak idziemy do kobiety a wódkę jak do mężczyny na urodziny ...
Donkat to znów Mateusz pytany co chce na urodziny odpowiada że chce tort:-D

reklama
Do góry