reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Melduje tylko, że żyje, ale ledwo:eek: w pracy masakra bo długi wekend:baffled: ogólne szaleństwo a i tyle nerwów i stresu co dziś miałam to przez cały rok na recepcji nie zaliczyłam:no: ale dziś już padam na ryj więc może jutro opiszę ciężkie przypadki;-) pa i miłego wekendu kochane:-)
Majandra to zaciskam kciukasy dalej do środy:tak:
Monia Tuska już na szczęście bez płaczu:tak: a co do 18-nastaki to myślę, ze 200zł to już max:tak:
Justka szacun dla Twoich talentów kulinarnych:szok::tak: ja wżyciu bym nawet nie przymierzała się do takich wymyślnych tortów:zawstydzona/y:

zyjemy:tak:Aneta co to za ciężkie przypadki miałas?

ja dziś chodze zla ak osa:wściekła/y:wziełam 2 tabletki uspokajające ale nic nie pomogły:no:

Monia to było jakieś prawo serii:wściekła/y: najpierw zjawili mi się goście którzy twierdzili, że rezerwowali 2 pokoje dwuosobowe, a ***** prawda bo to była moja rezerwacja, a ja miałam oprócz jednego pokoju dla nich wolny tylko jeden apartament i to tylko na jedną noc:wściekła/y: a potem wieczorem zjawiła mi się baba z potwierdzeniem przelewu, ze ona wpłaciła zaliczke i ma u nas rezerwacje od 12 do 15, a my jej rezerwacje wykreśliłysmy bo nie można było się dodzwonić żeby potwierdzić a zaliczki nie było. Okazało sie, ze szefowej umknęła ta zaliczka jak nam podawała:wściekła/y: także jazda bez trzymanki wogóle to ten wekend dał mi tak popalić, że aż muszę na wagę stanąć bo chyba ze 3 kilo w dół poleciałam:szok: ciągła bieganina góra dół i tak w kółko:wściekła/y: padam już na pyszczek, a tu Aga idzie na urlop i trzeba będzie ****ć co drugi dzień:wściekła/y:
A Tobie co się stało żeś taka wściekła?

no to niezłą jazdę miałas:sorry2:
a mi w sumie nic się nie stało a nerwuje się o byle pierdoły:eek:jakiś psycholog chyba by się na te moje nerwy przydał:dry:

A co Wy tak się tylko meldujecie:crazy: pisać tu coś pisać szybciutko;-) koniec długiego wekendu;-) u nas zapowiada się piękny dzień słoneczko świeci i aż się żyć chce:-) właśnie postawiłam ziemniaki na kluski i zabieram się za sprzątanie:tak: i zastanawiam się czy nie podjechać na word na 12 bo moja kumpela podchodzi 9 raz do egzaminu na prawko to moze bym jej szczęście przyniosła:dry: szkoda mi już biedaczki:-(

reklama
Witam dziś już spokojniejsza;-)
zawiozłam dziś Olę na wakacje do mojej mamy-odbiór w sobotę:-D;-)u nas pięknie słoneczko świeci pogoda piękna wreszcie mamy prawdziwe lato tylko szkoda że tak późno:dry:
Aneta i jak tam egzamin kumpeli zdany????

Do góry