Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w pracy masakra bo długi wekend
ogólne szaleństwo a i tyle nerwów i stresu co dziś miałam to przez cały rok na recepcji nie zaliczyłam
ale dziś już padam na ryj więc może jutro opiszę ciężkie przypadki;-) pa i miłego wekendu kochane:-)
a co do 18-nastaki to myślę, ze 200zł to już max

ja wżyciu bym nawet nie przymierzała się do takich wymyślnych tortów
najpierw zjawili mi się goście którzy twierdzili, że rezerwowali 2 pokoje dwuosobowe, a ***** prawda bo to była moja rezerwacja, a ja miałam oprócz jednego pokoju dla nich wolny tylko jeden apartament i to tylko na jedną noc
a potem wieczorem zjawiła mi się baba z potwierdzeniem przelewu, ze ona wpłaciła zaliczke i ma u nas rezerwacje od 12 do 15, a my jej rezerwacje wykreśliłysmy bo nie można było się dodzwonić żeby potwierdzić a zaliczki nie było. Okazało sie, ze szefowej umknęła ta zaliczka jak nam podawała
także jazda bez trzymanki wogóle to ten wekend dał mi tak popalić, że aż muszę na wagę stanąć bo chyba ze 3 kilo w dół poleciałam
ciągła bieganina góra dół i tak w kółko
padam już na pyszczek, a tu Aga idzie na urlop i trzeba będzie ****ć co drugi dzień
pisać tu coś pisać szybciutko;-) koniec długiego wekendu;-) u nas zapowiada się piękny dzień słoneczko świeci i aż się żyć chce:-) właśnie postawiłam ziemniaki na kluski i zabieram się za sprzątanie
i zastanawiam się czy nie podjechać na word na 12 bo moja kumpela podchodzi 9 raz do egzaminu na prawko to moze bym jej szczęście przyniosła
szkoda mi już biedaczki:-(