reklama

Wrześniówkowe mamy

Mam dziś niespodziewanie wolny dzień. Siostra dyrektorka niedawno zadzwoniła, że nie muszę przyjeżdżać, bo mało dzieci jest, poza tym Maciusia nie ma, więc żebym z dzieckiem sobie pobyła w domu. Miłe.:tak::-)
Agulka
, Dodge neon z 2003. Taki, tylko inny kolor Dodge Neon 2.0 16V AUTOMAT SPRZEDAMGO, 2004r., 1996cm3, 180 KM - otomoto.pl Wszyscy w koło nam odradzają, ale nie mają żadnych konkretnych dowodów dlaczego mamy go nie kupować. Po prostu nie znają "amerykanów, to tak gadają.:eek:

Donkat, dzięki. Oby był udany. :tak:

Iza, mam nadzieję, że ten guzek nie okaże się złośliwy. I dużo zdrówka dla Waszej trójki :tak:

reklama
Majandra my mielismy Neon-a :tak:.Bialego.Autko swietnie sie sprawowalo,bylismy zadowoleni.Nawet sporo ich jezdzi po wa-wie.

Wpadlam na momencik zyczyc Wam wszystkim
Wesolych,spokojnych i Zdrowych Swiat.

Mam dziś niespodziewanie wolny dzień. Siostra dyrektorka niedawno zadzwoniła, że nie muszę przyjeżdżać, bo mało dzieci jest, poza tym Maciusia nie ma, więc żebym z dzieckiem sobie pobyła w domu. Miłe.:tak::-)
Agulka
, Dodge neon z 2003. Taki, tylko inny kolor Dodge Neon 2.0 16V AUTOMAT SPRZEDAMGO, 2004r., 1996cm3, 180 KM - otomoto.pl Wszyscy w koło nam odradzają, ale nie mają żadnych konkretnych dowodów dlaczego mamy go nie kupować. Po prostu nie znają "amerykanów, to tak gadają.:eek:

:tak:

ladny, lubie takie z wygladu

Kobietki, zycze Wam wszystkiego najlepszego w te swieta!!!

Majandra Dodge sa autami drogimi w utrzymaniu, nie daj zeby sie cos zaczelo psuc to bedziecie placili za czesci jak za zboze. To jest amerykaniec u nas nie tak popularny, wiec czesci brak, trzeba sprowadzac. Moj wuja lubowal sie pewnego czasu w voyagerach i jak zaczelo sie cos psuc to pozbyl sie go jak najpredzej. Najtansze i cenowo i w utrzymaniu sa mimo wszystko ople

Iza a o tych guzkach to juz dawno pisalas i nic z tym nie zrobilas wtedy?

Jutro pewnie nie zajze,bo po pracy bedziemy jechali do mamy na wigilie wiec wpadlam z zyczonkami spokojnych, w rodzinnym gronie swiat:-)

Justyna, taką odpowiedź o auto dostaliśmy od tego doradcy:"Takie autko ma silnik i skrzynie biegów nie do zdarcia przerabiałem to kilkanaście lat. Na gazie hula jak trzeba. Problem jest tylko jeden. Oczywiście żeby auto sprowadzić z USA musi mieć uszkodzenie blacharskie czyli po (strzale)inaczej się nie opłaca sprowadzać. Jeżeli auto jest w Warszawie koniecznie trzeba sprawdzić stan blacharki reszta w tym aucie nie powinna mieć problemu. Części są dostępne i można kupić za grosze.Porównując rynek samochodowy to w granicach 10,000zł są same śmieci więc myślę że te auto jest godne polecenia."

Wesołych Świąt !!!!!!! :-)

Kochane życzę Wam i Waszym rodziną zdrowych i spokojnych Świąt, spędzonych w rodzinnej atmosferze!

Majandra ja doradzać nie bedę bo się nie znam;-) ale autko fajne :-)
Iza zdrówka życzę:tak:

Kocghane korzystając z kompa szwagierki składam Wam życzenia, wesołych i spokojnych świąt, duzo miłości i spełnienia marzeń. Nie objedzcie się aż tak dużo, ale sporo:tak:;-)

BBeczki - życzę Wam i Waszym rodzinom dużo zdrowia, pomyślności i pogody ducha z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Niech problemy znajdą swoje pozytywne rozwiązanie, choróbska przestaną nękać nasze pociechy i nas same, a troski niech omijają szerokim łukiem nasze domostwa. Trzymajcie się cieplutko!

My już po wigilii, dzieci właśnie zasnęły. Lecę nadrabiać zaległości w BB, postaram się zajrzeć jutro.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry