donkat
Fanka BB :)
witam
wczoraj mialam dzien glodomora. caly czas bylam glodna. w koncu na kolacje sobie dogodzilam i brzuchol byl zadowolony
:-)
kurcze, musze sie szybciej zorganiozwac z tym sprztaniem i kucharzeniem, bo w piatek mamy w pracy wigilie po poludniu i poodbniez moze dlugo potrwac.
jjeku, ja bym chciala schudnac 4kg, ale Tobie to nie jest wskazane.
zywa choinke chcecie miec?
Justka, ale super macie z tym ciastem!!!!
wiesz, podobniez rysunki dzieci nie sa tak bez znaczenia. kolory, tematyka, to wszystko am jakies podloze.
moze Majandra, bedzie sie wtym orientowac?
a jak teraz u was w domu z S? klocicie sie czesto?
wczoraj mialam dzien glodomora. caly czas bylam glodna. w koncu na kolacje sobie dogodzilam i brzuchol byl zadowolony
:-)kurcze, musze sie szybciej zorganiozwac z tym sprztaniem i kucharzeniem, bo w piatek mamy w pracy wigilie po poludniu i poodbniez moze dlugo potrwac.
natomiast przez anginę schudłam 4kg z czego nie jestem zadowolona sle idą święta to mam zamiar nadrobić :-)
Wy już macie choinki ustrojone a ja nawet nie mam kupionejzresztą mam bałagan bo od 4-ech dni lezę w łóżku
jjeku, ja bym chciala schudnac 4kg, ale Tobie to nie jest wskazane.
zywa choinke chcecie miec?
Chyba mam posprzatane,a jak Donka napisala o miesie to i mnie olsnilo,ze musze dzisiaj wyjac zeby troche w przyprawach posiedzialo. I sernuk musze upiec bo makowiec i tiramisu biore z cukierni (nie wiem,czy pisalam,ale kg mamy za 14,99,a dla pracownikow za pol ceny)
Przykro mi,bo jak spojze na gablotke z rysunkami dzieci to z daleka wiem co jest Mateusza...jego obrazki sa ciemne. Kiedys rysowali misia to u Mateusza obrazek byla jak bloto, pytam sie dlaczego tak narysowal, to powiedzial,ze to brzuch misia w srodkuDzisiaj wisialy zielone choinki z bombkami + czarna kartka mojego syna. Jeszcze troche to psycholog mnie na dywanik wezwie
Justka, ale super macie z tym ciastem!!!!
wiesz, podobniez rysunki dzieci nie sa tak bez znaczenia. kolory, tematyka, to wszystko am jakies podloze.
moze Majandra, bedzie sie wtym orientowac?
a jak teraz u was w domu z S? klocicie sie czesto?
zresztą mam bałagan bo od 4-ech dni lezę w łóżku

od początku gadam, ze zachowuje się podobnie jak pasat i nie podaje prądu do świec żarowych, ale nie mój M jest mądrzejszy
wymienił akumulator, kombinował z rozrusznikiem i dopiero dzisiaj przyznał że to jednak swiece żarowe
ale po co przecież co baba moze wiedzieć o samochodzie;-)
). napalilam sie na ten z punktow Vitay, ale on jest na prad, a ja bym chciala na gaz.