reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No chałupa ogarnieta:tak: idę wyczyścić jeszcze lodówe, okap i może w ferwoże walki machnę kafelki w kuchni i fronty szafek:baffled:
Donuś z Szymkiem ju z znacznie lepiej, chociaż wciąż paskudnie cherla:baffled: on nie leżał w szpitalu, na szczęście jest cały czas w domu pod opieką babci:tak: jutro jadą do Wrocławia na kontrole. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok:tak: ale babcia Basia powiedziała, ze z domu to go wypuści dopiero jak całkowicie przestanie kaszleć:tak:
Monia nie ma sie czym chwalić;-) sobie kupiłam sukienkę i sweterek, a M kurtkę i sweter;-)

Przylatuje sie przywitać............. mam wymówkę by nie sprzątać.;-):laugh2:

Adaśko przespał ładnie całą noc od 20-7:00 bez pobudki, więc wnioskuję że jest lepiej......... jeszcze brzydko kaszle, ale chodzi ze "szmatką" i co chwilkę wypluwa jak tylko cos odkaszlnie:tak:
Gorączki nie było, ale przebierałam go 2 razy bo się spocił.

Majuska robi sie juz dużą dziewczynką tzn taką poważną:tak::sorry2::sorry2:a tak niedawno była taka maleńka:sorry2:

Monia to jakiś wirus skoro i Mati miał dzień wcześniej to samo, zdrówka życzę a samozaparcia zazdroszczę ja bym nie wstała na roraty........... dobrze, że jak za rok Maja będzie musiała chodzic jako dizecko pierwszokomunijne to u nas roraty sa o 17:-D

Znalazłam jeden bardzo pozytywny PLUS siedzenie w domu na bezrobociu............... kiedy sąsiadka wyjeżdzała o 6:30 do pracy to jej tego nie zazdrościłam.......... ja leżałam pod ciepluteńką kołderką:-)

Nuśka jak zdrówko????????

Donkat noga D juz ok ładnie się zagioło:-)a najlepsze było to że jak po 2 tygodniach przerwy poszedł dokończyc do tych ludzi robotę to na schodach wykręcił 2 nogę:-D:wściekła/y:ale też juz ok i powiedział ze do tych ludzi juz na pewno nie pójdzie:no::-Da na roraty chodzę sama z Olą Mati chodził pierwszy tydzień ale po scenach jakie tam wyprawiał postanowiłam zostawiac go w domu :tak:Ola opuściła tylko 1 roraty ale to przez gorączkę i ból brzuszka ale dobra mamusia poszła sama żeby córcia miała wszystkie obrazki:tak:

glodna jestem

A nie możesz zamienić ich miejscami na czas prania?

no wlasnie, bo za duzo kombinacji,wyciagania spod stolu, łozka, a one sa ciezkie. sama nie dam rady.

Donuś z Szymkiem ju z znacznie lepiej, chociaż wciąż paskudnie cherla:baffled: on nie leżał w szpitalu, na szczęście jest cały czas w domu pod opieką babci:tak: jutro jadą do Wrocławia na kontrole. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok:tak: ale babcia Basia powiedziała, ze z domu to go wypuści dopiero jak całkowicie przestanie kaszleć:tak:

wnisokuje po zachowaniu, ze to ta druga babcia?;-)

Znalazłam jeden bardzo pozytywny PLUS siedzenie w domu na bezrobociu............... kiedy sąsiadka wyjeżdzała o 6:30 do pracy to jej tego nie zazdrościłam.......... ja leżałam pod ciepluteńką kołderką:-)

:tak::tak::tak: i jeszcze czas na wszystko

a na roraty chodzę sama z Olą Mati chodził pierwszy tydzień ale po scenach jakie tam wyprawiał postanowiłam zostawiac go w domu :tak:Ola opuściła tylko 1 roraty ale to przez gorączkę i ból brzuszka ale dobra mamusia poszła sama żeby córcia miała wszystkie obrazki:tak:

ja to bym wam obu medal za to dala:-)

Dobrze wnioskujesz Donuś;-):-D zapomniałam, ze pytałaś o swieczuszki:sorry2: oczywiście nie odpuszczam tematu, ale ostatnie zamówienie właśnie do mnie jedzie i w tym tygodniu odpuszczam temat bo nikt nie ma czasu już przed świętami, a jeśli by ktoś nawet chciał na prezent to i tak paczka nie dotrze:no:
Monia ja jak Donkat, uważam że obie z Olą powinnyście dostać po medalu:-)

Donka ja dzisiaj wytrzepalam dywaniki, mam 2 wzgledem Mateusza, i pozniej je wypiore tak na szybko.

Agus ja wyjezdzam o 5.30 wiec naprawde masz plusy:-D

Kupilam dzisiaj ostatni prezent, dla mojej krolewny. Odpuscilam sobie tego Aparta,a przekonala mnie mama,bo przypomniala mi,ze Amelia wszystko do buzi pcha i niech czasem sie zerwie i bedzie klopot. Aska nawet choinke trzyma w kojcu,zeby mloda nie dostala sie do niej. Kupilam jej takie cudo Małpka interaktywna Chuckle Buddies (1990465742) - Aukcje internetowe Allegro tylko,ze ja zaplacilam 69zl, Roffle Mates Laughing Monkey for sale on eBay - YouTube

na chwile nie bylo pradu i juz mi program nie dziala. musimy czekac na informatyka. tym sposobem pewnie wyjde pozniej

Justka,
wyobrazam sobie małą turlająca się razem z ta małpką:rofl2::-D:-D

Hej hej

napisałam posta i mi go wcięło:wściekła/y::angry:

Co do zdrówka to niby lepiej niby bo na domiar złego miałam dzisiaj migrenowy ból głowy koszmar, na szczęście szybko przeszło,cóż taki urok, ale po takim czymś człowiek potrafi od razu docenić zwykły dzień gdy nic nie boli ,natomiast przez anginę schudłam 4kg z czego nie jestem zadowolona sle idą święta to mam zamiar nadrobić :-)

Justyna
mój Młody dostał od chrzestnego w zeszłym roku takiego kotka robi to samo co ta małpka turla się i się śmieje fajna ta zabaweczka.

Monia dwa razy na tych samych schodach skręcona noga to co oni mają za schody??, a ja Twój brzuch lepiej???

Wy już macie choinki ustrojone a ja nawet nie mam kupionej :szok: zresztą mam bałagan bo od 4-ech dni lezę w łóżku

reklama
Chyba mam posprzatane,a jak Donka napisala o miesie to i mnie olsnilo,ze musze dzisiaj wyjac zeby troche w przyprawach posiedzialo. I sernuk musze upiec bo makowiec i tiramisu biore z cukierni (nie wiem,czy pisalam,ale kg mamy za 14,99,a dla pracownikow za pol ceny)

Przykro mi,bo jak spojze na gablotke z rysunkami dzieci to z daleka wiem co jest Mateusza...jego obrazki sa ciemne. Kiedys rysowali misia to u Mateusza obrazek byla jak bloto, pytam sie dlaczego tak narysowal, to powiedzial,ze to brzuch misia w srodku:szok: Dzisiaj wisialy zielone choinki z bombkami + czarna kartka mojego syna. Jeszcze troche to psycholog mnie na dywanik wezwie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry