reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj Nuśka, ale Cię wzięło:-( zdrówka zyczę:tak:

Prasowanie na mnie patrzy:growl: i już go nie upchnę nigdzie bo to 3 suszarek już:sorry: muszę się z nim zmierzyć chociaż chęci brak:sorry:

reklama
witam niedzielnie

wzielismy sie za ubieranie choinki. wyciagelam lampki, podlaczamy, a tu...nic. zapomnielismy an smierc, ze w zeszlym roku po jakmis czasie przestaly swiecic i wiem dlaczego teraz lezaly w innym miejscu.
P probowal naprawic, ale nie daje sie. musimy szybko kupic nowe.

druga niespodzianka dzis: wyciagnelam mieso an obiad przekonana, ze to schabowe (karteczka mi gdzies wypadla), a tu..karczek:-D:-D:-D dusi sie wiec w cebulce

musze isc dzis do spowiedzi,a le powiem wams zczerze, ze jak nigdy, w ogole nie czuje potrzeby:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam i ja.

U nas pachnie juz świętami tzn świeża choineczka stoi przystrojona w salonie i jest DUUUUUUUUUUŻA

:-):-)

Jesli sa zajecia jakies trudniejsze, to wtedy 4 latki robia cos innego,bo czasami Mateusz mowi,ze niektore dzieci pracowaly w ksiazkach,a inne rysowaly. Ale np. sylabizuje wyrazy lub liczy po swojemu gloski. Sylaby ladnie mu wychodza, gloski nie do konca,ale wie na czym to polega

wow, niezle. bedzie mial w zerowce jak znalazl

boli mnie paluch, bo wczoraj z Tuśką robiłyśmy pomarańcze z goździkami i ciężko wchodziły:-D

a pachna? my zrobilysmy takie w zeszlym roku i maialam nadzieje na fajny aromat, a tu nic

:no: ten grudzień to jakaś masakra dla mnie:wściekła/y: zaczęło się od okularów, potem okazało ię, ze Tuśkę kozaczki cisną, za chwilę musiałam jeszcze jej kurtkę kupić:wściekła/y:

tak szybko Natalka wyrosla z butow i kurtki???

Donuś a widzisz ja za to mam odwrotnie;-) uwielbiam nietoperze bo mi boczki ukrywają:-D:szok:

ano widzisz, a ja sie czuje jak atleta, bo przy okazji poszerza mi ramiona, a jestem an tym punkcie przewrazliwiona

witam
oj cieżki dzień mnie dziś czeka:sorry:mam zamiar zrobic duży gar bigosu(mam nadzieje że Darek mi kupi gdzies jekis duzy garnek) bo ostatnio musiałam gotowac na 2 garnki:sorry:chcę zrobic tez dziś pierogi z kapustą i grzybkami na święta,ciasto jakieś na niedzielę,no i zakończyc świąteczne porządki żeby przyszły w przyszłym tygodniu popiec ciasteczka ,zrobic następne pierogi i rybki:tak:w kuchni okno juz 2 dni prosi się o firanę ale zawsze jakos czasu braknie....

Monia, plan kulinarny zrealizowany?

witam witam dzięki za troskę byłam u lekarza mam anginę i czuję się do d...y:-(:wściekła/y::-(:-(:-(

zdrowka zycze. jak dostalas dobre leki, to szybko powinno zadizalac. na swiet abedziesz zdrowa;-)

Monia, zycze Ci duzo zdrowia, milosci od najblizszych, radosci malo trosk!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Donus czyli niedziela pełan niespodzianek;-) Tuśka śmigała cały czas w jednej kurteczce no i wreszcie nadszedł czas ją wyprać wieć wyciągnełam drugą, która była mierzona jakiś czas temu i była dobra, a tu zonk:szok: wygląda w niej jak by pozyczyła od młodszej siostry:-D a musi mieć przecież jakąś na zmianę:sorry: obleciałam lumpki ale oczywiście jak nie potrzebowałam to były a jak chciałam kupić to lipa:wściekła/y: na szczęście udało mi sie kupić w reserved na wyprzedaży za 50zł:-) a kozaczki miała po Nikolce praktycznie nie noszone i jak jej mierzyłam też miesiąc temu były dobre ( do tej pory śmigała w takich jesiennych kozaczkach) a jak przyszło co do czego to musiałam jednak kupić:wściekła/y:

Witam i ja.

Dziś z Maćkiem samotną niedzielę spędzamy, bo J w pracy. :-(

Monia, spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia, szczęścia rodzinnego i zrealizowania planów "odchudzaniowych" ;-)

kurcze, znowu mam uczulenie na ppwiekach od tuszu. juz dlugi czas nie malowalam oczu tuszem z tego powodu, znow zaczelam i to samo sie robi. dzis powieki spuchbiete i swedza.....

jak wam minela niedziela? u nas fajnie rodzinnie

Majandra,
maz pewnie juz wrocil?

Witam w niedzielne przedpołudnie:-) niestety z pracy:crazy:

Monia 100lat:-)

witam niedzielnie

wzielismy sie za ubieranie choinki. wyciagelam lampki, podlaczamy, a tu...nic. zapomnielismy an smierc, ze w zeszlym roku po jakmis czasie przestaly swiecic i wiem dlaczego teraz lezaly w innym miejscu.
P probowal naprawic, ale nie daje sie. musimy szybko kupic nowe.

druga niespodzianka dzis: wyciagnelam mieso an obiad przekonana, ze to schabowe (karteczka mi gdzies wypadla), a tu..karczek:-D:-D:-D dusi sie wiec w cebulce

musze isc dzis do spowiedzi,a le powiem wams zczerze, ze jak nigdy, w ogole nie czuje potrzeby:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-):-)

wow, niezle. bedzie mial w zerowce jak znalazl

ano widzisz, a ja sie czuje jak atleta, bo przy okazji poszerza mi ramiona, a jestem an tym punkcie przewrazliwiona

Monia, plan kulinarny zrealizowany?

zdrowka zycze. jak dostalas dobre leki, to szybko powinno zadizalac. na swiet abedziesz zdrowa;-)

Monia, zycze Ci duzo zdrowia, milosci od najblizszych, radosci malo trosk!!!

Witam i ja.

Dziś z Maćkiem samotną niedzielę spędzamy, bo J w pracy. :-(

Monia, spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia, szczęścia rodzinnego i zrealizowania planów "odchudzaniowych" ;-)

dziękuję bardzo za życzenia:-)
Majandra z tym planem odchudzeniowym ciężko bo znów przytyłam wrrrrrrrrr
Donkat plan zrealizowany niestety ciasto się nie udało i juz chciałam kupic ze sklepu ale D się zaoferował że zrobi no i zrobił;-)

witam poniedzialkowo

oj, ostatnimi czasy chodzilam pozno spac i jakos na dobre mi to nie wychodzi. wlasnie gotuje wode na kawe...

za tydzien o tej porze bedizemy swietowac:-)

Donkat, jest w drodze, za jakieś 20 minut powinien być. A jakiego tuszu używasz?

twedy wiosna mialam jakis inny, nie pamietsm juz, bo go wyrzyucilam, a teraz kupialm z Avonu. nie wiem, czy to wina tuszu. moze mleczka do zmywania makijazu? juz sama nie wiem. albo to po prostu starossc...
Donkat plan zrealizowany niestety ciasto się nie udało i juz chciałam kupic ze sklepu ale D się zaoferował że zrobi no i zrobił;-)

ooo, ale dobry maz

reklama
Monia jeszcze je życzę Ci wszystkiego naj naj najlepszego:):)

A tak ogólnie to witam z potwornym bólem gardła antybiotyk biorę od soboty 3x dziennie i wychodzi na to że szanowna pani doktor (byłam na pogotowiu w sobotę) nie trafiła albo za słaby dała, zastanawiała się przez 15 minut co mi zapisać i i tak jej się nie dało ok trudno. Dzisiaj postanowiłam iśc do mojego lekarza oczywiście jak chciałam sie rano zarejestrować to nikt nie odbierał telefonu więc mój mąż pojechał i chciał mnie zarejestrować to po odstaniu w gigantycznej kolejce dowiedział się że niestety nie ma już na dzisiaj miejsc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sytuacja taka ma miejsce zawsze na tym ośrodku na szczęście młody należy do innej przychodni tam chociaż odbieraja telefony ale wyobraźcie sobie że macie chore dziecko i co??? telefonicznie rejestracja zapomnij to co masz zrobić o 6 rano z chorym dzieciakiem w poczekalni ........dobra pomijam . Ale strasznie się wściekłam bo na jaką cholerę są opłacane składki !!!!!!!!!!! skoro i tak nigdy nie można skorzystać z usług NFZ-tu ....do ginekologa chodzę prywatnie, do dentysty prywatnie bo na fundusz to już tylko rwanie jest , jak trzeba wykonać jakieś usg, prześwietlenie to też prywatnie bo na fundusz czas oczekiwania pół roku itd................... to ponawiam moje pytanie na co idą składki !!! płacone od 13 lat :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiem że to nie Wasza wina ale jestem taka zła że musiałam gdzieś to wylać:crazy:

To by było na tyle bo nawet nie chce mi sie pisać

wi

wtedy wiosna mialam jakis inny, nie pamietsm juz, bo go wyrzyucilam, a teraz kupialm z Avonu. nie wiem, czy to wina tuszu. moze mleczka do zmywania makijazu? juz sama nie wiem. albo to po prostu starossc...
ja od Avonu też mam uczulenie łzawią mi oczy i pieką

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry