Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dusi sie wiec w cebulce

Witam i ja.
U nas pachnie juz świętami tzn świeża choineczka stoi przystrojona w salonie i jest DUUUUUUUUUUŻA
Jesli sa zajecia jakies trudniejsze, to wtedy 4 latki robia cos innego,bo czasami Mateusz mowi,ze niektore dzieci pracowaly w ksiazkach,a inne rysowaly. Ale np. sylabizuje wyrazy lub liczy po swojemu gloski. Sylaby ladnie mu wychodza, gloski nie do konca,ale wie na czym to polega
boli mnie paluch, bo wczoraj z Tuśką robiłyśmy pomarańcze z goździkami i ciężko wchodziły![]()
a pachna? my zrobilysmy takie w zeszlym roku i maialam nadzieje na fajny aromat, a tu nic
ten grudzień to jakaś masakra dla mnie
zaczęło się od okularów, potem okazało ię, ze Tuśkę kozaczki cisną, za chwilę musiałam jeszcze jej kurtkę kupić
![]()
tak szybko Natalka wyrosla z butow i kurtki???
Donuś a widzisz ja za to mam odwrotnie;-) uwielbiam nietoperze bo mi boczki ukrywają![]()
witam
oj cieżki dzień mnie dziś czekamam zamiar zrobic duży gar bigosu(mam nadzieje że Darek mi kupi gdzies jekis duzy garnek) bo ostatnio musiałam gotowac na 2 garnki
chcę zrobic tez dziś pierogi z kapustą i grzybkami na święta,ciasto jakieś na niedzielę,no i zakończyc świąteczne porządki żeby przyszły w przyszłym tygodniu popiec ciasteczka ,zrobic następne pierogi i rybki
w kuchni okno juz 2 dni prosi się o firanę ale zawsze jakos czasu braknie....
witam witam dzięki za troskę byłam u lekarza mam anginę i czuję się do d...y:-wściekła/y::-
-
-(
wygląda w niej jak by pozyczyła od młodszej siostry
a musi mieć przecież jakąś na zmianę
obleciałam lumpki ale oczywiście jak nie potrzebowałam to były a jak chciałam kupić to lipa
na szczęście udało mi sie kupić w reserved na wyprzedaży za 50zł:-) a kozaczki miała po Nikolce praktycznie nie noszone i jak jej mierzyłam też miesiąc temu były dobre ( do tej pory śmigała w takich jesiennych kozaczkach) a jak przyszło co do czego to musiałam jednak kupić
Witam w niedzielne przedpołudnie:-) niestety z pracy
Monia 100lat:-)
witam niedzielnie
wzielismy sie za ubieranie choinki. wyciagelam lampki, podlaczamy, a tu...nic. zapomnielismy an smierc, ze w zeszlym roku po jakmis czasie przestaly swiecic i wiem dlaczego teraz lezaly w innym miejscu.
P probowal naprawic, ale nie daje sie. musimy szybko kupic nowe.
druga niespodzianka dzis: wyciagnelam mieso an obiad przekonana, ze to schabowe (karteczka mi gdzies wypadla), a tu..karczekdusi sie wiec w cebulce
musze isc dzis do spowiedzi,a le powiem wams zczerze, ze jak nigdy, w ogole nie czuje potrzeby
:-):-)
wow, niezle. bedzie mial w zerowce jak znalazl
ano widzisz, a ja sie czuje jak atleta, bo przy okazji poszerza mi ramiona, a jestem an tym punkcie przewrazliwiona
Monia, plan kulinarny zrealizowany?
zdrowka zycze. jak dostalas dobre leki, to szybko powinno zadizalac. na swiet abedziesz zdrowa;-)
Monia, zycze Ci duzo zdrowia, milosci od najblizszych, radosci malo trosk!!!
Witam i ja.
Dziś z Maćkiem samotną niedzielę spędzamy, bo J w pracy. :-(
Monia, spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia, szczęścia rodzinnego i zrealizowania planów "odchudzaniowych" ;-)
Donkat, jest w drodze, za jakieś 20 minut powinien być. A jakiego tuszu używasz?
Donkat plan zrealizowany niestety ciasto się nie udało i juz chciałam kupic ze sklepu ale D się zaoferował że zrobi no i zrobił;-)

sytuacja taka ma miejsce zawsze na tym ośrodku na szczęście młody należy do innej przychodni tam chociaż odbieraja telefony ale wyobraźcie sobie że macie chore dziecko i co??? telefonicznie rejestracja zapomnij to co masz zrobić o 6 rano z chorym dzieciakiem w poczekalni ........dobra pomijam . Ale strasznie się wściekłam bo na jaką cholerę są opłacane składki !!!!!!!!!!! skoro i tak nigdy nie można skorzystać z usług NFZ-tu ....do ginekologa chodzę prywatnie, do dentysty prywatnie bo na fundusz to już tylko rwanie jest , jak trzeba wykonać jakieś usg, prześwietlenie to też prywatnie bo na fundusz czas oczekiwania pół roku itd................... to ponawiam moje pytanie na co idą składki !!! płacone od 13 lat 

wiem że to nie Wasza wina ale jestem taka zła że musiałam gdzieś to wylać
ja od Avonu też mam uczulenie łzawią mi oczy i piekąwi
wtedy wiosna mialam jakis inny, nie pamietsm juz, bo go wyrzyucilam, a teraz kupialm z Avonu. nie wiem, czy to wina tuszu. moze mleczka do zmywania makijazu? juz sama nie wiem. albo to po prostu starossc...