reklama

Wrześniówkowe mamy

WITAM WITAM
Atru ale numer chyba mu dziadek podpadł:-pzucie lepiej

Aga jak samopoczucie lepiej???

Justyna jak tam Ci idzie szefowanie ;-) jak dziewczyny fajne???

Monia co tam u Was??? Zdrowi???

Donkat jak głowa ??? oj wiem co to potworny ból głowy miewam migreny (po mamie w spadku-u nas rodzinne)
Anecia wysłane :-)

reklama
Nuska Ty to normalnie rajdek wyścigówka jesteś;-)

A ja dzisiaj poszlałam na allegro bo dostałam od babci 100zł i jeszcz mama powiedziała, że mam sobie cos wybrać od niej na gwiazdkę;-) a babcia zawsze jak mi daje jakąś kasę to zastrzega, ze mam sobie coś kupić a nie do gara włożyć;-) więc tym sposobem jestem bogatsza o 3 bluzki i spódnicę:-)

Witam z rana.

Cały tydzień czasu nie miałam i siły, by tu coś skrobnąć. Widzę, że mnie posłuchałyście i piszecie;-):-)

Miałam zapytać: gdzie tankujcie paliwo? Znów nam się auto popsuło, nasz mechanik doszedł do wniosku, że tankujemy syf (głównie Orlen i Lukoil). Powiedział, że to nie pierwszy taki przypadek. Polecił Shell. Posłusznie zmieniliśmy stację. Auto naprawiliśmy po raz ostatni. W styczniu sprzedajemy i kupujemy coś innego.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,

alez jestem an siebie zla. czas przecieka mi miedzy placami, aja sie rozleniwilam przed siwetami. wczoraj mialam prasowac, to...zapomnialam. a dzis gdy kolega mi mowil, ze pral dywany, to o malo nie padlam. przeciez ja tez mam do prania,ale nidgy nie bylo jak, bo przeciez po poludniu Julitka biega po calym domu.a teraz, gdy spala u tesciowej, to mialam idealna okazje!!!!!!!!!!!! alez jestem durna!!!!!!!!

Majandra, my fiata od 4 lat tankujemy na Lukoil i Orlen i nic sie nie dzieje. P tira tez.

Anetka,
zaszalalas.
ja osobiscie nie zalozylam nietoperza, bo mam wrazenie ze mnie pogrubia i glupio sie czuje.

nie mam pomyslu an stroj an swieta.

Atru, a jak wystep synka?

Nuska, u was ladnie poszlo?

Monia, zdrowi juz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry