Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a Pani z przedszkola nawet nie skomentuje
ale Igorek jest zuch chłopak więc da radę a Ty będziesz pękać z dumy:-) co do tupperware to oczywiście że działam to już jest nałóg;-) co do noży to sama mam i jestem zachwycona, a wszystkie moje stałe klientki po promocjach się też w nie obkupiły i każda jest zadowolona
co do ostrzałki to mając noze z tupperware bez niej się nie obejdziesz
tyle, że ostrzenia wymagają raz moze na pół roku;-) co do rozdrabniacza to ja bez niego jak bez ręki:-) nawet Tuśka go uwielbia i jak robimy coś razem to się domaga że ona będzie rozdrabniać:-) cena faktycznie powala ale wiesz jakoś się dogadamy;-) noże akurat są w super promocji
więc napisz co Ci interesuje na priva a ja Ci zrobię cenę i jakoś się dogadamy i wyślę Ci paczką
). Jesli chodzi o uczenie to maja np. na tablicy napis bombka, pani mowi podzielmy na sylaby na gloski, ile jest glosek, czy ktos wie jakie sa samogloski i tak mniej wiecej to wyglada. Przyszłam sie tylko przywitać......... dzici oglądają bajki więc ja wskocze pod kołderkę, bo czyję się jakby ktos mnie zjadł i wyrzygał.......... wszysko mnie boli a zołądek i łeb najbardziej.

Dobrze, że owłosienie odrasta, bo bym na leki nie wyrobiła;-)
Dobrze, że synek zuch chłopak, w mig załapał nowy wierszyk. U nas w domku już strój króla do wyprania (przedszkole miało na stanie), a nam zostało tylko kupić/zrobić królewską koronę. Występ 21-go, w tym samym dniu dzień otwarty dla rodziców. Qurcze, mam nadzieję, że mnie z pracy puszczą, bo u nas to różnie bywa.