WITAM WITAM
Atru ale numer chyba mu dziadek podpadłzucie lepiej
nie wiem o co mi chodziło

:-)Donkat u Nas jasełka powiedzmy że ok ale ogólnie to widać że połowa dzieci z moim na czele nie wiedział co robić ja myślałam że to będzie troszkę inaczej ale ok za to dla rodziców przygotowana kawka cisto ciasteczka opłatek i ogólnie fajnie było
Majandra tankowaniem auta to zajmuje się mój mąż ale faktycznie też mi mówił że jest różnica w zależności gdzie tankujesz
Dziewczyny proszę o rady............ dopadła mnie grypa boli gardło łamie mnie w kościach bolą mnie mięśnie aż zwolniłam się wcześniej z pracy i leżę pod kołdrą i zdycham z godziny na godzinę gorzej

zucie lepiej

wydaje mi sieze nie, maja taki normalny tok nauczania. Grupa w ktorej jest Mateusz jest z zalozenia zerowka,ale sa w niej tez dzieci mlodsze,czyli kilkoro 4latkow. Nauczanie maja jak dla 5-6latkow, na czym mlodsze dzieci mysleze korzystają. Jesli sa zajecia jakies trudniejsze, to wtedy 4 latki robia cos innego,bo czasami Mateusz mowi,ze niektore dzieci pracowaly w ksiazkach,a inne rysowaly. Ale np. sylabizuje wyrazy lub liczy po swojemu gloski. Sylaby ladnie mu wychodza, gloski nie do konca,ale wie na czym to polega
ten grudzień to jakaś masakra dla mnie
zaczęło się od okularów, potem okazało się, ze Tuśkę kozaczki cisną, za chwilę musiałam jeszcze jej kurtkę kupić
i nawet ciężarówki M tam tankuje i do tej pory wszystko było ok