reklama

Wrześniówkowe mamy

WITAM WITAM
Atru ale numer chyba mu dziadek podpadł:-pzucie lepiej

nie wiem o co mi chodziło:baffled::zawstydzona/y::-)

Donkat
u Nas jasełka powiedzmy że ok ale ogólnie to widać że połowa dzieci z moim na czele nie wiedział co robić ja myślałam że to będzie troszkę inaczej ale ok za to dla rodziców przygotowana kawka cisto ciasteczka opłatek i ogólnie fajnie było

Majandra
tankowaniem auta to zajmuje się mój mąż ale faktycznie też mi mówił że jest różnica w zależności gdzie tankujesz

Dziewczyny proszę o rady............ dopadła mnie grypa boli gardło łamie mnie w kościach bolą mnie mięśnie aż zwolniłam się wcześniej z pracy i leżę pod kołdrą i zdycham z godziny na godzinę gorzej :confused:

reklama
Witam :-)my juz można powiedziec zdrowi tylko Ole dziś wziął jakiś chyba wirus podejrzewam że przywiozła wczoraj od cioci i kuzynek....tzn nad ranem miała wysoką gorączkę i bardzo bolał ją brzuch na szczeście teraz już ok
Nuśka masz w domu Gripex? ten do rozpuszczania w wodzie?mnie postawił na nogi jak teraz też mnie zaczynalo brac:tak:
Justyna z tego co czytam to u was w 4 latkach robią to samo co u Oli w grupie czyli w 6 latkach:szok::tak:
Majandra my najczęściej tankujemy na Statoil ale jak nie chce nam się specjalnie tam jechac to tankujemy również na innych
Agulka jak dzis samopczucie?

Nuska, ja to biore wszystko na raz, zeby przezwyciezyc chrobsko: smaruje amolem, biore jakies przeciwgrypowe, mleko zmalsem i miodem, cebula, czosnek, polopiryna/aspiryna itp itd. dobrzre, ze jutro sobota i wolne

moj P juz w domku. jeszcze tylko Julitka zjedzie i bedzie szczesliwa rodzinka:-)

milego weekendu babeczki!!

Witam i ja.

Na chwilkę tylko zaglądam, bo J dziś wróci z tatą , który nocuje u nas a mama jutro rano autobusem dojedzie.

U nas pachnie juz świętami tzn świeża choineczka stoi przystrojona w salonie i jest DUUUUUUUUUUŻA
Od 18 pada śnieg, super to prze okno wygląda bo wielkie i duże płaty leca z nieba, ale jest na + więc jutro będzie chlapa
Nuska grzańca sobie zrób, lub herbatkę z wkładką i tak Donusia pisała wszystko na raz:tak:

Aneta zaszalałaś z zakupami, ale fajnie miec na święta cos nowego

Justyna, czyli Wasze przedszkole realizuje plan daltoński?
musialam najpierw doczytac co to za plan:-D wydaje mi sieze nie, maja taki normalny tok nauczania. Grupa w ktorej jest Mateusz jest z zalozenia zerowka,ale sa w niej tez dzieci mlodsze,czyli kilkoro 4latkow. Nauczanie maja jak dla 5-6latkow, na czym mlodsze dzieci mysleze korzystają. Jesli sa zajecia jakies trudniejsze, to wtedy 4 latki robia cos innego,bo czasami Mateusz mowi,ze niektore dzieci pracowaly w ksiazkach,a inne rysowaly. Ale np. sylabizuje wyrazy lub liczy po swojemu gloski. Sylaby ladnie mu wychodza, gloski nie do konca,ale wie na czym to polega

Witam się sobotowo:-) dopijam kawkę i lecimy z młodą na zakupy:tak: boli mnie paluch, bo wczoraj z Tuśką robiłyśmy pomarańcze z goździkami i ciężko wchodziły:-D u mnie też już choinka ubrana bo się Tusia z tatusiem za moimi plecami dogadała i M wczoraj wrócił z choinką żywą do domu;-)
Aga fakt zaszalałam i fajnie bedzie mieć coś nowego na święta ale gdyby nie wpadła kaska od babci to napewno nic by z tych zakupów nie wyszło:no: ten grudzień to jakaś masakra dla mnie:wściekła/y: zaczęło się od okularów, potem okazało się, ze Tuśkę kozaczki cisną, za chwilę musiałam jeszcze jej kurtkę kupić:wściekła/y: a prezenty na mikołaja i święta to też niezły wydatek:wściekła/y: mam nadzieję, że styczeń jakoś wszystko unormuje;-)
Donuś a widzisz ja za to mam odwrotnie;-) uwielbiam nietoperze bo mi boczki ukrywają:-D:szok:
Monia dobrze, ze ze zdrówkiem już u Was ok:-) dzięki za pomoc w wybieraniu na allegro:-)
Nuśka jak dzisiaj? Ja ostatnio odkryłam Imunol drink i polecam:tak: zarówno Markowi i mi szybciutko pomógł:tak:
Majandra my tankujemy na orlenie własnie:sorry2: i nawet ciężarówki M tam tankuje i do tej pory wszystko było ok:tak:

witam
oj cieżki dzień mnie dziś czeka:sorry:mam zamiar zrobic duży gar bigosu(mam nadzieje że Darek mi kupi gdzies jekis duzy garnek) bo ostatnio musiałam gotowac na 2 garnki:sorry:chcę zrobic tez dziś pierogi z kapustą i grzybkami na święta,ciasto jakieś na niedzielę,no i zakończyc świąteczne porządki żeby przyszły w przyszłym tygodniu popiec ciasteczka ,zrobic następne pierogi i rybki:tak:w kuchni okno juz 2 dni prosi się o firanę ale zawsze jakos czasu braknie....
Nuśka jak dziś zdrówko?
Aneta nie ma za co polecam się na przyszłośc;-)
a u nas choinka już stoi od mmmmm chyba od środy:tak:dziś czeka mnie jeszcze robienie papierowych ozdób na Oli choineczkę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry