reklama

Wrześniówkowe mamy

Kurcze z powodu owsików 3 tygodnie w domu:szok:masakra jakaś:wściekła/y:Nuska no to melduje chodzi ja zwykle w moim wypadku o sprzedaż bezpośrednią;-) a dokładnie o tę firmę Świece, Świeczniki, Prezentacje, Dekoracja Wnętrz, PartyLite mają piękne produkty i zarębiście pachnące świeczki:-) a że teraz jest okres przedświąteczny to sprzedają się jak świerze bułeczki:tak: jutro mam własnie kolejny pokaz :-) a co do humoru to mój też skopany. Szymek ma prawostronne zapalenie płuc i martwię się o bidulkę:-(

reklama
witam
u nas ze zdrówkiem wydaje mi sie że lepiej na pewno nie jest gorzej
cały czas podczytuję ale jakos nie mam weny do pisania :zawstydzona/y:ale wiem muszę to zmienic żeby Majandra przypadkiem nie zamkneła Bb;-)
Donkat uuuuu długo Julitka musi siedziec w domu:szok:
Aneta powodzenia w kolejnym biznesie oby świece nadal sprzedawały się jak świeże bułeczki:tak:zdrówka dla Szymusia
Atru tekst teściowej dobry:-D:-D:-D
Justyna fajniutki ten aparacik:tak:czekamy na fotki
Luandzia odpoczełas?

ktoś pytał o występy naszych maluchów to ja napisze że Mateusza ciężko bym widziała on do nauki wogóle jest anty nawet do 5 nie potrafi policzyc a co dopiero wierszyki........

Zaraz na mózg mi się rzuci:wściekła/y: od rana ktoś wierci i wierci:wściekła/y: jakieś ostatnio dzikie szaleństwo remontów u nas jeden kończy warczeć a drugi zaczyna:wściekła/y: uroki mieszkania w bloku:baffled: ja chcę wygrać w totka i kupić sobie dom;-):-D spadam zaraz na pocztę bo jakies awizo, to przy okazji kupie wreszcie znaczki na kartki i powysyłam bo idę i dojśc nie mogę;-)

witam

glowa mnie boli

roboty z tymi kartkami swiatecznymi caly czas mam mnostwo,,a szef dzis stwierdzil, ze dobrze by bylo, zeby dzis je wyslac!!!!!!!!!cieakwe jak????

kobietki, zalamalam sie: znalazlam dzis pierwszego siwego wlosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czeka mnie dzis po poludniu duzo roboty w domu: zmiana poscieli niunce, wygotowanie jje, recznikow, pizamy, majteczek. majtki musze prasowac

Kurcze z powodu owsików 3 tygodnie w domu:szok:masakra jakaś:wściekła/y:

no tez bylam w szoku. przeciez i tak jesli wszystkie dzieic an raz sie nie poddadza leczeniu (sa tak nie ebdzie) to i tak tkores ma w tym czasie i zaraza i nawet po wyleczeniu Julitka tez moze zalapac. no ale na razie nie bedzie chodzila. zobacze jak dlugo. zglosilam dzis w przedszkolu, ze ma owsiki, bo sie powinno zglaszac tego typu choroby

Witam:-) co tu takie pustki? Pisać laski, pisać bo nam Majandra zamknięty zamknię;-):-D

:rofl2::-DMajandra, widzisz, zamisat sie bac, to sie smieja:-D:-D

witam
u nas ze zdrówkiem wydaje mi sie że lepiej na pewno nie jest gorzej

oby wam szybko przeszlo

Dzień dobry, witam się wtorkowo i domowo - w związku z tym, że Tymek cherla, a mamie dziś nie pasuje, to wzięłam jeden dzień wolnego. Jestem z chłopakami w domu, ale nic mi się nie chce. Miałam plan, żeby poprasować, poukładać w szafach... Ale na razie mam lenia... Miłego dzionka...

Wreszcie trochę świętego spokoju od pół godziny nie wiercą:tak: ciekawe tylko jak długo ta przerwa bedzie trwać:baffled: wywaliłam pranie niech schnie a drugie się na mnie patrzy i prosi o prasowanie:nerd: ale chyba zmierze się z nim wieczorem:baffled:
Atru mnie ten wiecznie powracający kaszel u Tuśki juz też dobija:crazy: zainwestowałam we flavon i czekam czy będa jakieś efekty bo już mi ręce opadają:sorry2: niby zdrowa a co róż cherla:wściekła/y:
Donuś współczuje walki z pranie i wogóle akcji owsik:crazy: druga rzecz że masz rację skoro jest to dzidostwo w przedszkolu to ciężko to będzie wyplewić:wściekła/y:

Donkat bedzie dobrze ja pamiętam jak we wrześniu Ola z przedszkola przynioosła wszy też panikowałam i obawiałam się że ciężko będzie wytępic a jeszcze jak naczytałam się że inni walcza z tym po kika miesięcy to już wogóle miałam dośc a co się okazało umylismy włoski preparatem z apteki za tydzień powtórzyliśmy i mamy spokój więc poszło szybciutko więc oby i u was z tymi owsikami tak było:tak:
Aneta u mojej mamy sąsiad ostatnio robił łazienkę i wiercił i kuł prawie do północy:wściekła/y:

już nie wiem jak trafic do Mateusza od godziny 12.30 je obiad i zjesc go nie potrafi wszystko ważniejsze tylko nie obiad:sorry2:
wyprasowałam jedno pranie ,drugie wywiesiłam a jeszcze jedno sie kręci....idę dalej coś pogrzebac

Dzień dobry, witam się wtorkowo i domowo - w związku z tym, że Tymek cherla, a mamie dziś nie pasuje, to wzięłam jeden dzień wolnego. Jestem z chłopakami w domu, ale nic mi się nie chce. Miałam plan, żeby poprasować, poukładać w szafach... Ale na razie mam lenia... Miłego dzionka...

a trzeba bylo mu nie obicnac wlosow;-):-D:rofl2:

Donuś współczuje walki z pranie i wogóle akcji owsik:crazy: druga rzecz że masz rację skoro jest to dzidostwo w przedszkolu to ciężko to będzie wyplewić:wściekła/y:

dlatego podeszlam uczciwie i zawiadomilam przedszkole, zamiast ukrywac. ale wiem, ze i tak nic sobie z tego nie zrobia.

Donkat bedzie dobrze ja pamiętam jak we wrześniu Ola z przedszkola przynioosła wszy też panikowałam i obawiałam się że ciężko będzie wytępic a jeszcze jak naczytałam się że inni walcza z tym po kika miesięcy to już wogóle miałam dośc a co się okazało umylismy włoski preparatem z apteki za tydzień powtórzyliśmy i mamy spokój więc poszło szybciutko więc oby i u was z tymi owsikami tak było:tak:

o rety, nie pisalas o wszach. wtedy bym chyba ze 100razy bardziej spanikowala!
a z druhgiej strony patrzac, to jednak jeszcze jest brud i bieda, skoro dzieci maja wszy. Ola latwo zlapala, bo ma dlugi wloski.

reklama
dobry wieczorek:-)

My jutro mamy jasełka ale jestem zła :wściekła/y: na panią bo zmienia zdanie w ostatniej chwili
A było tak dała tekst do nauczenia w zeszłym tygodniu i młody pięknie się go nauczył i już recytował babci i wszystkim bez zająknięcia a pani wymyśliła wczoraj że on jednak będzie mówił co innego bo z tym kolegą co miał mówić śmiesznie razem wyglądają bo się różnią wzrostem i problem z mikrofonem będzie ale powiedziała że ona to już z nim przećwiczyła i dobrze mu idzie a jak zapytałam wczoraj czy mogę dostać chociaż ten tekst do domu żeby zvnim przećwiczyć to się dowiedziałam że jutro bo pani teraz idze do domu i dostałam dopiero dzisiaj na jutro tekst do nauczenia wrrrr

Więc dzisiaj nauka od nowa w sumie dobrze mu poszło ale to dla niego stres bo tamten już bardzo dobrze znał a w ten owszem powie ale w jednym miejscu muszę mu przypomnieć że jest "a więc" a żeby tego było mało to tez dowiedziałam się że ma byc przebrany za pastuszka strasznie szybo mi to mówi na szczęści podjechaliśmy do wypożyczalni stroi i udało się ale wszystko na wariackich papierach gdybym wiedział szybciej to bym poszukała a tak to problem z takim przebraniem bo w sklepach owszem są ale batmany,księżniczki, biedronki a pastuszka :no:

ale się rozpisałam mam nadzieje że zrozumiałyście a może ja się czepiam o pierdoły nie wiem ale uważam że to nie jest w porządku.

Monia
zdrówka

Donkat
jej paskudztwo oby szybko się pozbyć i zapomnieć chociaż jak w przedszkolu sa to było by trzeba wszystkie maluchy przeleczyć bo inaczej to wróci

Aneta działasz jeszcze w tupperware ??? chciałam Ciebie zapytać o noże i tą ich ostrzałkę ??? Dobre są ???A i podoba mi się ten rozdrabniacz plus iPaper (str 29)ale drogi 170 zł za takie małe "coś" ale fajny jest

Justynka to w sumie z pracą i przedszkolem podpasowało suprr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry