Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O Monia to szkoda smutno pewnie będzie bez mamy
Załatwiłam już połowe spraw i zrobiłam zakupy teraz biorę się za chałupe i później lece reszte pozałatwiać normalnie dzień wariata
dzień wariata uważam za zakończony na szczęście wszystko co planowałam załatwione:-) jutro został mi tylko warzywniak do zaliczenia i przynajmniej zakupowo koniec;-)
Donkat szyneczkę zamierzam piec w sobotę wieczorem żeby prędzej smakiem nie korciła czyli w zalewie będzie 5dni no i dałam sól peklową ale czytałam że zwykła też może byc
a ja żadnych zakupów na święta nie mam jeszcze ale nie szaleje za bardzo mięsko na obiadek na niedziele i poniedziałek kupione będzie szyneczka, swięconka i babkę jaka upiekę i chyba nic więcej bo gości miec nie będe my w niedziele po obiedzie jedziemy do teściów a poniedziałek siedzimy sami a nie będziemy przecież siedziec cały dzień i jeśc;-)
Donuś szyneczki i wędlineczki siedzą w zalewie i jutro będą wędzone;-) jutro w pracy będę robiła sałatke jarzynową a w sobotę musze sparzyć kiełbache i upiec z cebulką. Bigos mam w słoikach już poszykowany;-) a piec ciast nie mam zamiaru bo nie zjemy zresztą moja mam z babcią już szaleją w tej kwestii więc powiedziała, ze da mi po kawałku każdego do domu więc z głowy
Idę kurze powycierać i posprzątać z grubsza w łazience a potem lece po młodą do przedszkola i po mame do Polanicy