reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja swoja bede chyba piekla w sobote. Dzisiaj wstawilam na salatke i jutro pociacham jak sie dowleke do domu po 11 godzinach pracy:eek:

Aneta mama to i tamto.... stosunki poprawione,czy poprawne??

reklama
Witam się o poranku juz po kawce;-) warzywa na sałatkę już kończą się gotować, zakupy w warzywniaku już tez do końca zrobione także teraz już tylko wszystko szykować ale jak pomyslę ile rzeczy mam do zrobienia to nie wiem czy o 22 wyjdę:szok: a jeszcze mnóstwo przyjazdów w między czasie i obiadokolacja:szok:
Justyna stosunki poprawne;-) widzę bardzo dużą zmiane w niej, ale zadra juz we mnie na zawsze zostanie:baffled: teraz dużo czasu spędzamy razem ale to bardziej ze wzgledu na to, że babcia u nich mieszka wiec wykorzystuje na maksa ile się da aby jak najwiecej z nia czasu spędzić, bo jak wyjedzie to już będzie ciężko:sorry:

wielkanoc14.jpg

Załączniki

• wielkanoc14.jpg
    wielkanoc14.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 59
Wszystkiego co naj -naj -naj -najlepsze dużo radości samych pomyślnych dni ,
umiejętności zobaczenia i docenienia tego co mamy w swoim życiu dobrego
a każdy dzień sam zrobi się piękniejszy i pogodny tego wszystkiego i wiele więcej
z okazji
Świąt Wielkanocy życzy NUŚKA

reklama
witam z poranną kawką:-)
u nas pogoda piekna i dzieci już biegaja po dworze :tak:
czeka mnie imprezowy weekend w piątek robię urodzinki Oli dla koleżanek w sobotę my idziemy na urodzinki do 9 letniej bratanicy D a w niedzielę znów u nas urodziny dla rodziny:happy::rofl2:
szyneczka wyszła pyszna ktoś mówił u nas że może nawet tydzień leżec w lodówce niestety u nas nie wytrzymała bo już prawie zjedzona:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry