Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niby nie obżeram się niewiadomo jak a powróciła mi waga ze stycznia:-
a i mierzyłam dziś sukienkę w której byłam przez lato i jesień na weselu bo za miesiąc idziemy na komunię i jest mocno opięta w cyckach a brzuszek wygląda jak bym była w ciąży wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mi się znów wydaje że Mati stoi od dłuższego czasu w miejscu spodnie które kupowałam mu jeszcze w lato ma spokojnie dobre 
a teraz wielce miała bym posłac dziecko prędzej do szkoły zeby inne 3-4 latki miały miejsce w przedszkolu
z tego co wiem to brat będzie posyłał swoją córkę która jest w wieku Mateusza jako 6 latkę do szkoły ale ona do przedszkola już chodzi 3 rok ..........
wczoraj w pracy leżałam cały dzień z goraczką pod kocykiem, a rano wstałam i głos mi odebrało
już jest troche lepiej ale na domiar złego Tuśka wrócila z przedszkola w kropki;-) więc wreszcie doczekałam się ospy
od stóp po szyje chodzi w fioletowe kropki a buzi i włosy smaruje jej białym;-) i sama się śmieje, ze jest dalmatyńczyk

ja już znacznie lepiej
jutro jeszcze posiedze w domku i powinno być git;-) Tuśka co chwile przybiega i mówi że znów ma nową kropką i każe się smarować
na szczęście nie gorączkuje i humor jej dopisuje więc w sumie luzik
mam nadzieję, ze jakoś szybko pójdzie i szybko to przyschnie bo przecież działeczka czeka;-)