30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Witam sie i ja.
Podczytuję Was codziennie
Donuś każde dziecko musi przejśc okres chorób by mogło się na przyszłość uodparniać, Majuśka też do 5 roku życia nie chorowała nam, w pięciolatkach w przedszkolu więcej jej nie było niż była, ale teraz już luzik , w tym roku ani jednego dnia w szkole nie opusciła

w końcu doczekałaś sie dalamtyńczyka w domciu;-)
Pozdrawiam
Podczytuję Was codziennie

nie chce być wredna , ale powiem: A NIE MÓWIŁAMHej!
no wlasnie ta moja bidulka nie ma kiedy sie nacieszyc tym rowerkiem, bo pojezdzila tylkow w soobte, apotem chora, potem deszcz, a wczoraj zimno bylo. czekam juz na ciepelko z utesknieniem, ale jakos ciezko mu sie przebic.
w nocy ledwo spalysmy, bo Julitke meczyl suchy kaszel. tak jak mnie. jakby miala sucho w gardle i ciagle musiala odkaslywac. pawel troche zmokl w poniedzialek i tez kicha-prycha.
powiem wam, ze nie ejstm przyzywczajona do chorob u nas i juz mam dosc!!!!!!!!
Milego dzionka!!
Donuś każde dziecko musi przejśc okres chorób by mogło się na przyszłość uodparniać, Majuśka też do 5 roku życia nie chorowała nam, w pięciolatkach w przedszkolu więcej jej nie było niż była, ale teraz już luzik , w tym roku ani jednego dnia w szkole nie opusciła
wiem, że Finistil nie pomaga, my dostalismy jakiś syrop, coś na allergię i pomagałNo Majandra zaszalałaś
Donkat życzę zdrówkaja już dzisiaj zupełnie ok
Dziewczyny pomóżcieco podawałyście dzieciom w czasie ospy żeby je tak nie swędziało? Nam wszyscy polecali Fenistili w kropelkach ale coś nie specjalnie na Tuśke działa
![]()

w końcu doczekałaś sie dalamtyńczyka w domciu;-)

Pozdrawiam

dlatego Tuśkę chyba puszczę do przedszkola dopiero po wekendzie majowym