reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
a myslisz, ze przez co ja dzisiaj taka aktywna na forum jestem;-):-D noazarina ma silne działanie przciwkaszlowa wskazana jest w silnych napadowych (zwłaszcza nocnych) atakach kaszlu. W niezytach górnych dróg oddechowych. Przynajmniej tak jest napisane na ulotce;-) w każdym bądź razie mnie zawsze 2 tabletki na noc pozwalają na spokojny sen;-)

dobrze wiedziec na przyszlosc.

ja dzis powinnam bardziej sie poswiecic pracy, ale jakos tak natchnienia brak...

mysle, co by tu smacznego zjesc na obiad, bo nic, co mam w lodowce nie podchodzi mi na smak...

Milego popoludnia!!

donkat ja to rozglądam się za czymś smacznym ale na słodko. Na obiad mieliśmy wczorajszą babkę ziemniaczaną. Wczoraj mieliśmy gości i robiłam tiramisu. Całkiem smacznie mi wyszło więc dziś chciałam zrobić panna cotte, ale nie ma komu iść po zakupy.
Interes kwitnie. Jestem w miarę zadowolona. Praca dużo lżejsza i mniej stresująca od tej, którą wykonywałam ostatnio a zarobki takie same.
Tylko że... ta dobijająca pogoda... :( idę spać

Witam

Monia, wiosna od Ciebie idzie do nas. po mglistej i wilgotnej nocy jest ladne sloneczko i nawet cieplawo sie robi:-):-)

wczoraj mi popoludnie szybciutko minelo, bo bylymsy an zakupach

dzis za to wybieramy sie do kuzynow P, bo przyjechali na chwile z zagranicy i zaraz wracaja.

cos nam sie skopsaly telefony w firmie, nikt sie nie moze dodzwonic. a po drugie, to w nocy chyba nie bylo pradu i program nam nie dziala.

Interes kwitnie. Jestem w miarę zadowolona. Praca dużo lżejsza i mniej stresująca od tej, którą wykonywałam ostatnio a zarobki takie same.

gratuluje :-)

Witam się i ja:-) ale się dziś wyspałam:szok: tato obudził mnie przed 10:szok: normalnie nie pamiętam kiedy tak pospałam:sorry2: widocznie poprzednią zarwaną przez kaszel noc musiałam nadrobić;-) u nas też za oknem piękne słoneczko, ale może głupio to zabrzmi ja bym wolała żeby padało i wiało:baffled:

Ja również wpadałam się przywitać i powiedzieć że chyba pomalutku i do nas wiosna idzie, jakos cieplej dziś:tak: i mam nadzije, że nie będzie padać (Aneta;-)) bo pakuje własnie walizki i jedzimy na tej DAWNO wykupiony weekend nad morzem. Dzieci nic nie wiedzą, będzie niespodizanka.
Zycze miłego weekendu.

reklama
Donuś no jasne, ze wolę żeby teraz przeszła niż np latem;-) ale pomarudzić sobie mogę no nie?;-):-D
Aga w takim razie trzymam kciukasy za pogodę i życzę udanego wekendu:-) a po cichu przynam się, ze zazdraszczam tym bardziej, że w tym roku to raczej morza nie zobaczę:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry