reklama

Wrześniówkowe mamy

witam

juz mi sie nudzi to zimno!!! druga polowa kwietnia a u nas ledwo 10st i wiatr.

chcialam pojezdzic z Julitka na rowerach, to nawet w takie zimno nie ma jak.

dzisiejsza nocka byla b. spokojna. Julitka nic nie kaslala. za to ja czuje lewy migdal:szok:

Majandra, to sie umeczycie bez samochodu. rozumiem, ze ciezko jest

Monia, biegaj, biegaj i nie poddawaj sie!

Anetka, abierze natalka Heviran? Julitka tez miala to przepisane.

reklama
Witam z kawką oczywiście;-) jakoś ciezko mi dziś było sie zebrać po trzy dniowej przerwie do pracy:sorry2: najgorsze, że jak zwykle zawsze jak już po chorobie jest praktycznie wszystko ok ze mną to w nocy pojawia sie suchy męczący kaszel:wściekła/y: muszę dziś wyskoczyc do apteki po neoazarine bo inaczej nie dam rady z tym kaszlem.
Donuś nie Tuśka nie bierze tych tabletek, ale ostatnio cos pogniewała się na tabletki i nic nie chce łykać:wściekła/y: a duże one? Może przy okazji w aptece jak będę to i to kupie.

Kurcze Aga hmmmmmmm jak by Ci to powiedzieć chyba u mnie;-) za oknem piekne słoneczko świeci i już jest przyjemnie i cieplutko:tak: aż mnie skręca bo na działce tyle roboty, pogoda dopisuje a my musimy się kisić w chacie:wściekła/y:

Posłałam wam trochę słonka priorytetem;-) Justyna dokładnie opisałas stan w którym się własnie znajduje, a jestem już po pierwszej kawie:eek: śmigam do tej apteki bo mnie ten kaszel wykończy:wściekła/y:

ten Heviran jest w aptece na recepte więc lipa:dry: ale własnie dzwoniłam do mamy i mówiła, ze jak ją smarowała to już żadnych nowych kropek nie znalazła zresztą ja wczoraj już też takze mam nadzieję, ze mamy już wysyp za sobą i teraz tylko gojenie:sorry2:

ja tez chce tego slonka!!!

samopoczucie jak i u Was. kawa pomogla, ale tylko troszke.

Aneta, ja polecam na suchosc w gardle tabletki
http://www.doz.pl/leki/p852-Isla-Cassis. mnie bardzo pomogly.
co do Heviranu, to Julitka brala, a szwagierce lekarka mowila, zenie ebdzie Julce przepisywac, bo to podobniez nie ma sensu. nie weim, o co chodzilo. mnie kolega polcil lykac to nawet przy wirusowym przeziebieniu, bo podbniez pomaga.

reklama
Dzięki Donuś już byłam w aptece i poleciła mi syrop hederasal i na noc oczywiście neoazarina;-) także mam nadzieję, ze będzie dobrze:sorry2: idę właśnie postawić wode na kawe bo zasypiam, a jeszce telewizor mi padł na recepcji więc ogólnie z nudów zaliczam padaczke, a nawet sobie żadnej książki nie wzięłam:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry