reklama

Wrześniówkowe mamy

witam

oj, zmeczona jestem po weekendzie.
sobota pracowita a wczoraj mielismy bardzo napiety grafik: msza za mame w Kielcach, potem obiad u cioci, potem na cmentarz i do kolejnej cioci na truskawki. uzbieralismy migiem 5 koszyczkow. nogi mnie dzis bola.
wrocilismy pozno. szykowanie P...oj, ja chce pod kolderke!!!

a dzis czeka mnie robienie dzemow.

w dodatku ma przyjsc ostatni fachowiec na casting. juz jestem tym zmecozn, bo kazdy klepie co innego!!!.
a Julitka stwierdzila, ze mogli by juz nie przyjezdzac, bo Psotka musi byc wtedy uwiazana i sie meczy:-D

Agus, full opcja to wszystko po stronie fachowca:korytowanie, grys, piach, cement, kostka i robocizna.
mnie najbardziej sie podba kostka melanz jesien, ale jest sporo drozsza od innych. zobaczymy...

Dobry wieczór, dziękuję za pamięć! Przychodze, bo zobaczylam na Fejsie że Justyna na kuchennych rewolucjach. Justyna opowiadaj jak bylo!
U nas pogoda do kitu, pada już chyba od 2 tygodni. Chyba 4.ty raz w tym roku zlapałam anginę i pozarażałam dzieciaki. Sabina od dziś na antybiotyku, Stasiek chyba jednak jutro też dostanie, a ja obylam się bez, ale za to łupie mnie w stawach.
Obroniłam sie szczęśliwie tydzień temu, mam więcej czasu, sprzątam jak opętana. A za 2 tygodnie zaczynam urlop, jadę po prostu do rodziców.
Mięłgo weekendu!

gratuluje obrony. co dalej? kolejny etap, czy praca w tym kierunku?
zdrowka dla dzieciakow!!!

reklama
Witam
u nas dziś lekkie załamanie pogody -pada
dostałam dziś paczkę odświeżaczy z Ambi Pur do testowania od Stretccom:-):tak:udało mi się zakwalikowac do kolejnej kampanii:tak:
wczorajszy dzień spędziliśmy rodzinnie mieliśmy jechac w góry albo gdzieś nad wodę, basen ale postanowiliśmy że zrobimy inaczej i spędziliśmy go beztrosko u nas na podwórku w basenie ,przy grillu i zrobiliśmy sobie jeszcze wycieczkę rowerową zrobiliśmy 13km:-)było milutko
Carioca gratulację obrony :tak:i udanego urlopu u mamusi;-)no i zdrowiejcie szybciutko
Donkat mniam tyle truskawek UWIELBIAM:-)

Witam.
Czekałam dzis z Mają na wizytę u ortodonty 1,5 h a byłyśmy niecała minutę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Za dwa lata mamy sie przypomniec po aparat, bo takie kolejki:wściekła/y:. Jadę do Koszalina , tam na NFZ robią w tydzień

U nas pogoda w kratkę, zimno i to bardzo bo 12 stopni i silny wiatr wieje.

Monia a mi jeszcze nic nie zaproponowali do testowania:-(
Carioca gratki
Aneta jak zdrówko
Donus jak mała po wycieczce

u nas sie wypogodzilo nawet, ale upalnie nie jest

ja czasami przysypiam, ale jakos jeszcze daje rade

wczorajszy dzień spędziliśmy rodzinnie mieliśmy jechac w góry albo gdzieś nad wodę, basen ale postanowiliśmy że zrobimy inaczej i spędziliśmy go beztrosko u nas na podwórku w basenie ,przy grillu i zrobiliśmy sobie jeszcze wycieczkę rowerową zrobiliśmy 13km:-)było milutko
fajne sa takie dni, prawda? ja uwielbiam:-)

Witam.
Czekałam dzis z Mają na wizytę u ortodonty 1,5 h a byłyśmy niecała minutę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Za dwa lata mamy sie przypomniec po aparat, bo takie kolejki:wściekła/y:. Jadę do Koszalina , tam na NFZ robią w tydzień

Donus jak mała po wycieczce

a czemu Maja musi miec aprat?

Julitka jedzie w ten czwartek na wycieczke

w jakim programiebierzecie z Monia udzial, ze ja nic nie wiem???;-)

u nas sie wypogodzilo nawet, ale upalnie nie jest

ja czasami przysypiam, ale jakos jeszcze daje rade

fajne sa takie dni, prawda? ja uwielbiam:-)

a czemu Maja musi miec aprat?

Julitka jedzie w ten czwartek na wycieczke

w jakim programiebierzecie z Monia udzial, ze ja nic nie wiem???;-)
Stretccom na tej stronie trzeba wypełniac ankiety jak Ci przyslą i jak Moani zakwalifikować się do testerów czyli przysyłają produkty do domu ( spora ilośc) i masz rozdac to znajomym i zebrac opinie na temat tych produktów, zostają one u Ciebie za free, Monai gdzies mc temu miała pianki i wafelki do testowania;-) Wsyzsttko jest za free

Co do Mai to sama chciałam iśc na kontrolę do ortodonty , bo mamy takie prawo z NFZ;-) no i okazało sie , że ma ciut dolna szczękię cofnięta do tyłu i szerokość górnej szczęki jest mniejsza od dolnej, jak tego nie wyregulujemy będzie "zjadac" częściowo zęby. Dlatego musi miec aparat by rozszerzyć górne zęby i dolną by "nastawić" na prawidłowy tor;-) Ależ się napisałam hihihi:baffled:

Jutro mamy wizytę w poradni rehabilitacji dziecięcej.

Musze obiad jakis zrobić .

A ja przez weekend bawiłam sie z Mają puzzlami 3D przestrzennymi, ostatni raz układałam je 14 lat temu:sorry2:

Ostatnia edycja:
Dobija mnie pogoda. A bylo znow tak ladnie... wieje i jakies 15stopni, popaduje,bleeee

Na Rewolucjach bylam w restauracji, ktora bierze od nas ciacho. Bylo bardzo fajnie. I smacznie. Kaczkowo,a nie przepadam. Ogolnie to zupelnie inaczej wyglada taki program od kuchni. Zgrane to takie sliczne i spontaniczne. Zobaczymy w pazdzierniku jak wyszlo.

Tak sobie mysle jak zlecial rok. Nie tak dawno zaprowadzalam mlodego do przedszkola 1 dzien,a w czwartek juz koniec i wakacje.

Dzień Dobry mamuśki
Ja tylko na chwilę chciałam się przywitać. Jest u mnie siostra z córeczkami i nie mam czasu nawet na kompie posiedzieć :sorry2:
Dziś Omar ma wycieczkę przełożoną z Dnia Dziecka. Pogoda nie napawa optymizmem więc nie wiem czy pojadą. Mały będzie bardzo rozczarowany jak znowu ją odwołają.
Wczoraj młodsza córeczka mojej siostry zaczęła sama chodzić. Biegała od niej do mnie i ode mnie do niej śmiejąc się na głos. Znacie taki zabobon że jak się pęta przetnie między nóżkami to szybciej dziecko pójdzie. Właśnie wczoraj byli u nas moi pradziadkowie i powiedzieli żeby tak zrobić. My z siostrą żeby sprawić im przyjemność "przecięłyśmy" nożem te pęta i byłyśmy w szoku. Mała się puściła i poszła. Jak na zawołanie, jakby faktycznie coś ją wcześniej blokowało.
Tak sobie przypomniałam jaki Omar był słodki jak był taki mały:-) ... a teraz wyrósł...

Miłego dnia życzę

reklama
Dzień dobry! W pracy ale z kawką :-)
Majandra, Donkat - trochę kręci mnie urządzanie tarasów, tak w ramach dorobienia sobie myślę. Ale generalnie bedę sie trzymać tej pracy którą mam, zresztą i tutaj będę projektować... broszury, ulotki i foldery :-)
Iza - ciekawe z tymi pętami. Ale ogólnie staram się nie poddawać zabobonom, ale czasem jednak nie sposob sie oprzec wrazeniu ze cos w nich jest.

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry