donkat
Fanka BB :)
witam
oj, zmeczona jestem po weekendzie.
sobota pracowita a wczoraj mielismy bardzo napiety grafik: msza za mame w Kielcach, potem obiad u cioci, potem na cmentarz i do kolejnej cioci na truskawki. uzbieralismy migiem 5 koszyczkow. nogi mnie dzis bola.
wrocilismy pozno. szykowanie P...oj, ja chce pod kolderke!!!
a dzis czeka mnie robienie dzemow.
w dodatku ma przyjsc ostatni fachowiec na casting. juz jestem tym zmecozn, bo kazdy klepie co innego!!!.
a Julitka stwierdzila, ze mogli by juz nie przyjezdzac, bo Psotka musi byc wtedy uwiazana i sie meczy
Agus, full opcja to wszystko po stronie fachowca:korytowanie, grys, piach, cement, kostka i robocizna.
mnie najbardziej sie podba kostka melanz jesien, ale jest sporo drozsza od innych. zobaczymy...
gratuluje obrony. co dalej? kolejny etap, czy praca w tym kierunku?
zdrowka dla dzieciakow!!!
oj, zmeczona jestem po weekendzie.
sobota pracowita a wczoraj mielismy bardzo napiety grafik: msza za mame w Kielcach, potem obiad u cioci, potem na cmentarz i do kolejnej cioci na truskawki. uzbieralismy migiem 5 koszyczkow. nogi mnie dzis bola.
wrocilismy pozno. szykowanie P...oj, ja chce pod kolderke!!!
a dzis czeka mnie robienie dzemow.
w dodatku ma przyjsc ostatni fachowiec na casting. juz jestem tym zmecozn, bo kazdy klepie co innego!!!.
a Julitka stwierdzila, ze mogli by juz nie przyjezdzac, bo Psotka musi byc wtedy uwiazana i sie meczy

Agus, full opcja to wszystko po stronie fachowca:korytowanie, grys, piach, cement, kostka i robocizna.
mnie najbardziej sie podba kostka melanz jesien, ale jest sporo drozsza od innych. zobaczymy...
Dobry wieczór, dziękuję za pamięć! Przychodze, bo zobaczylam na Fejsie że Justyna na kuchennych rewolucjach. Justyna opowiadaj jak bylo!
U nas pogoda do kitu, pada już chyba od 2 tygodni. Chyba 4.ty raz w tym roku zlapałam anginę i pozarażałam dzieciaki. Sabina od dziś na antybiotyku, Stasiek chyba jednak jutro też dostanie, a ja obylam się bez, ale za to łupie mnie w stawach.
Obroniłam sie szczęśliwie tydzień temu, mam więcej czasu, sprzątam jak opętana. A za 2 tygodnie zaczynam urlop, jadę po prostu do rodziców.
Mięłgo weekendu!
gratuluje obrony. co dalej? kolejny etap, czy praca w tym kierunku?
zdrowka dla dzieciakow!!!
udało mi się zakwalikowac do kolejnej kampanii