30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Agus, fajowe!! to sa puzzle przestrzenne?

każdy puzel jest podklejony pianką i jest gdzies o wymiarach 2x2,5cm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agus, fajowe!! to sa puzzle przestrzenne?

każdy puzel jest podklejony pianką i jest gdzies o wymiarach 2x2,5cm
Iza specjalnie dla Ciebie rozwaliłam Bazylikę Św. Piotra;-) zdjęcia się właśnie zgrywająAgulka a możesz jeszcze zrobić zdjęcie pojedynczego puzzla albo 2 złączonych, żebym zobaczyła jak się je łączy?

Moi goście pojechali z mężulkiem na zakupy, mam chwilkę na odpoczynek i na zabawę z synkiem bo mi jego jednego zostawiliTeraz wziął wózek swoje siostrzyczki i lula dzidzię. Chcę mu kupić wózek z bobasem jak się nam dzidzia urodzi, żeby miał swoją. Mało to męska zabawka ale podobno pomaga zrozumieć starszakowi przyjście na świat rodzeństwa. Jak myślicie?[/QUOTE]
ja mysle,ze dzieci powinny sie bawic wszelkiemi zabawkami. Julitka lubi samochody i pistolety, wiec nie widze przeciwskazan, zeby chlopiec pobawil sie lalkami. tym bardziej, ze czeka go nowa sytuacja w domu.
udaal sie Omarkowi wycieczka?
Agus, ale superowe te puzzle!! nie pamietam, czy P.lubi puzzle, bo bym mu kupila na imieniny...
Jak wrócił do domu to buzia mu się nie zamykała. Mimo deszczu pojechali na wycieczkę. Omar był przeszczęśliwy... jechał prawdziwym autokarem, SAM zapiął pasy, jadł kiełbaski i CHLEB!! (ten chleb podkreślał i najczęściej o nim wspominałudaal sie Omarkowi wycieczka?
). Ale niestety kolega popchnął go w błoto i wrócił do domu w zapasówkach (już za krótkich) i mokrych butach.
, a że nie za bardzo byłam chętna;-) to nawet i dobrze ze tak wyszło:-).
co do dziewczęcych zabawek dla chłopócw to tez jestem za

Witam.
Majuśka się już lepiej czuje,
podtrula sie, czy jakis wirus?
Mielismy teraz jechac na 40tke do brata J,
myslalam, ze J ma tylko siostry...brat mi gdzies umknal
Donus ale narobiłas tych słoików
duzo??? bedzie na przyszly rok;-). mialam 4 pelne koszyki truksawek, ale prawie 1 poszedl na mrozenie. tyle wyszlo, tylko ze to nie sa duze sloiki: większosc takich jak po musztardzie, czy chrzanie, a kilka jak po srednim majonezie.
Dzis mam mały zjazd rodzinny tzn rodzice, tata juz jest a mama po pracy przyjedzie, dzieciaki sie cieszą
pozdrow rodzicow