reklama

Wrześniówkowe mamy

Agus, fajowe!! to sa puzzle przestrzenne?
:tak::tak::tak: każdy puzel jest podklejony pianką i jest gdzies o wymiarach 2x2,5cm

scaled.php

reklama
dzięki, dzięki za te zdjęcia
wow, rewelacja, to ja już wiem co chcę dostać od mężusia z okazji... (hmmm okazje się skończyły) imienin miesiąca :-D:-D
Zastanawiałam się czy w środku po zbudowaniu sa wypełnione czy puste, ale taka forma podoba mi się bardzo.
PS jak chcesz to ja chętnie pomogę odbudować :D:D:D

witam,

kurcze, jednak nie bede brala urlopu w licpu, wiec chetnie dalabym na lipiec Julitke do przedszkola, ale juz nie ma miejsc i mam pytac za tydzien, czy ktos zrezygnowal...

zrobilam 25sloiczkow dzemu ale to nie wszytko, bo jeszcze mi zostalo w garku, tylko sloikow juz nie mialam wczoraj naszykowanych. musze dokonczyc dzisiaj. dodalam jakis zageszczacz z Gellwe ale nie zauwazylam rewelacji. moze za malo? ale to nic, bedzie zdrowsze.

wczoraj nie wlaczalam TV i w koncu polozylam sie o normalnej porze! a Jultika ostatnio wstaje ok.6-6,30!!!cos sie za szybko wysypia

Moi goście pojechali z mężulkiem na zakupy, mam chwilkę na odpoczynek i na zabawę z synkiem bo mi jego jednego zostawili :-D Teraz wziął wózek swoje siostrzyczki i lula dzidzię. Chcę mu kupić wózek z bobasem jak się nam dzidzia urodzi, żeby miał swoją. Mało to męska zabawka ale podobno pomaga zrozumieć starszakowi przyjście na świat rodzeństwa. Jak myślicie?[/QUOTE]

ja mysle,ze dzieci powinny sie bawic wszelkiemi zabawkami. Julitka lubi samochody i pistolety, wiec nie widze przeciwskazan, zeby chlopiec pobawil sie lalkami. tym bardziej, ze czeka go nowa sytuacja w domu.

udaal sie Omarkowi wycieczka?

Agus, ale superowe te puzzle!! nie pamietam, czy P.lubi puzzle, bo bym mu kupila na imieniny...

udaal sie Omarkowi wycieczka?
Jak wrócił do domu to buzia mu się nie zamykała. Mimo deszczu pojechali na wycieczkę. Omar był przeszczęśliwy... jechał prawdziwym autokarem, SAM zapiął pasy, jadł kiełbaski i CHLEB!! (ten chleb podkreślał i najczęściej o nim wspominał :-D ). Ale niestety kolega popchnął go w błoto i wrócił do domu w zapasówkach (już za krótkich) i mokrych butach.

Donus co to znaczy,ze na dyzurze nie ma juz miejsc?? u nas nie ma ograniczenia:szok:

Super,ze Omarek ma tak mile wrazenia:-)

Iza ja tez mysle,ze nie ma podzialu na zabawki dla chlopcow i dziewczynek. Mateusz jak jedzie do kuzynek to chetnie bawi sie ich zabawkami. Sama kupilam jemu filizanki, dzbanuszki i robi nam chetnie kawke. Tym bardziej jesli Omar wykazuje checi do wozenia dzidzi to niech sobie wozi.

Justka, z chetnych, ktorzy sie zglosili w terminie zostal utowrzony 1 oddzial na 27 dzieci, a powinno byc 25. Nic to, wiem, ze za pozno sie zglosilam. nie bedzie tragedii, bo Jultika bedzie z babcia, ale jednak biorąc pod uwage babci metody wychowawcze, a raczej ich brak, to jednka wolalabym prtzedszkole.

Witam.
Majuśka się już lepiej czuje, młody tez juz ma wakacje, bo smarka na zielono i ma chrypkę, a na dwa dni nie opłaca mi się go dawać, bo w piątek i tak by nie poszedł bo chce zobaczyc jak Maja otrzymuje świadectwo;-)
Mielismy teraz jechac na 40tke do brata J, ale przypomniało mi się, że Maja na w sobote występy z okazji imienin miasta:sorry2:, a że nie za bardzo byłam chętna;-) to nawet i dobrze ze tak wyszło:-).
W ogóle te zaproszenie byo wymuszone przez teściową na bracie J , bo on nie za bardzo był chętny nas zapraszać, obraził się bo auta nie chcielismy mu pozyczyć.

Iza kopuła i mury sa podtrzymane tekturą a tak są puste:tak: co do dziewczęcych zabawek dla chłopócw to tez jestem za:tak:

Donus ale narobiłas tych słoików:szok:

Aneta zgłoś się!!!

Dzis mam mały zjazd rodzinny tzn rodzice, tata juz jest a mama po pracy przyjedzie, dzieciaki sie cieszą

reklama
mialam nie pic kawy, bo ostatnio to juz jak nalogowiec codziennie po przyjsciu do pracy robie kawke. dzis zrobilam herbatke, ale ejdnak organizm sie domagal i wlasnie koncze pic:szok:

dzis mam bardzo posajonujacy plan na popoludnie: koszenie trawy:sorry2:

musze powoli sie organiozwac, bo w piatek sa imieniny P i mamy miec w weekend gosci.
wymyslilam sobie dosc pracochlonne menu na grilla, ale coz...dam rade, a nie moge co roku robic tego samego.

Witam.
Majuśka się już lepiej czuje,

podtrula sie, czy jakis wirus?

Mielismy teraz jechac na 40tke do brata J,

myslalam, ze J ma tylko siostry...brat mi gdzies umknal

Donus ale narobiłas tych słoików:szok:

duzo??? bedzie na przyszly rok;-). mialam 4 pelne koszyki truksawek, ale prawie 1 poszedl na mrozenie. tyle wyszlo, tylko ze to nie sa duze sloiki: większosc takich jak po musztardzie, czy chrzanie, a kilka jak po srednim majonezie.

Dzis mam mały zjazd rodzinny tzn rodzice, tata juz jest a mama po pracy przyjedzie, dzieciaki sie cieszą

no to bedziecie miec mile popoludnie:tak: pozdrow rodzicow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry