reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam

wpadlam na po, godz do pracy, bo araz jedziemy z Julitka do lekarza. narzeka jednka na gardlo. niby czyste, ale trudno jej przelykac. w dodatku rozluzniona kupka. zobacyzmy co bedzie.

w sumie, to troche mi na reke to wolne dzis, bo mam duzo roboty przed jutrzejszymi goscmi.

moi Niemcy przegrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(

Agulka na zakończeniu popłakałam się jakos mi smutno się zrobiło jak dzieci śpiewały że żegnają przedszkole...ogólnie bardzo fajnie mieli to zorganizowane:tak:Ola dostała książkę i dyplomy i wcale nie była zadowolona bo ona nie chce wakacji..........

;-)

Milego weekendu dziewczynki!!!!!!

Witam w upalny dzień.
My juz po zakończeniu, możne ogłosic oficjalnie, że wakacje się rozpoczeły:tak:
Adaśko ma brzydki kaszel, gorączki brak, bierze inhalacje, wypluwa "robaki", wysmarkuje i mam nadziję, że się nie rozwinie.....
Jutro Majuśka ostatni raz wystepuje a potem przerwa z zajęciami do wrzesnia. Cieszę się na ta przerwę, bo męczące troche jest takie jeżdzenie:sorry2: musze wymyslic młodemu jakieś dodatkowe zajęcia od wrzesnia, ale kurcze te co bym chciała są godzinę póxniej niż ma Majuska swoje.

Zdrówka dla Julitki

Witam w środku łikendu. Upał u nas nieznośny. Omar został zaproszony przez kolegę na swoje urodzinki, będzie to chyba pierwsza "impreza" wyjazdowa Omara i pierwsze takie urodzinki kolego z przedszkola.
Szukaliśmy prezentu a ja przy okazji chciałam sobie kupić puzzle przestrzenne, niestety nie znalazłam :-(
Za to przeceny na każdym kroku. Bluzeczki od 15 zł, spodnie od 40 zł, nic tylko kupować. Niestety nie w moim stanie :-( w nic się nie mieszczę, brzuch mam taki wielki jakbym była w 7 miesiącu.
To ponarzekałam sobie, mam nadzieję że Wy się opalacie, pluskacie w wodzie, wypoczywacie i świetnie się bawicie.
Buziaki

Witam.
Weekend minął z boląca głową w niedzilę;-) w sobote bylismy na grillu u sąsiadów podtrzymac naszą sąsiadzka tradycję ( w imieniny miasta pijemy Tequile;-)).
Udała się "posiadówka" bo i tańce były na tarasie a imprezka trwała od 19 do 03:30:szok:

Witam się w poniedziałek:-) wekend i nam minął na leniuchowaniu na działce w basenie;-) a skończył się nerwówką, której efekt jest taki, że młoda z M dziś pracuje:eek:
Donus jak Julitka?
Nuśka hop hop odezwij się wreszcie.

hej kobietkli!!

dziekujeze pytacie o Julitke. miala opryszczkowe zapalenie gardla:szok: leczymy Heviranem.

spadam siem kapac. wiecej napisze jutro z pracy, jak znajde chwilek, bo szykuje sie sajgon, gdyz dzis caly dzien nie bylo u nas pradu:crazy:

hej Anecia chyba mnie wywołałaś poczytałam co U Was ale już padam i nawet nie mam siły pisać jakieś chyba przeziębienie mnie bierze

Pozdrowienie dla Wszystkich BB-onow:-)

reklama
Witam się w ten przedziwny dzień:szok::baffled: grzmi, błyska się od rana i co chwile pada na zmiany z przebłyskami słońca:wściekła/y: a chciałam dzisiaj iśc poplewić na działce a tu chyba nici z tego więc wzięłam sie za sprzątanie;-) muszę kuchnie odgruzować bo jutro ma być projektant do mebli;-)
Nuska zdróweczka zyczę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry