reklama

Wrześniówkowe mamy

Przez tą durnowatą pogode, duszno i ciągle burze żyć się odechciewa:wściekła/y: mam nadzieję, ze jutro bedzie lepiej:baffled: popołudniu z Tuską postanowiłyśmy nie siedzieć w domu i wybrałyśmy się na Gorylka Śnieżka do kina:-) a co do remontu to z grubsza juz wszystko zaplanowane:tak: powoli rozglądamy się za zmywarką, piekarnikiem i kuchenką;-) no i nadal nie zdecydowałam jakie kolory chcę mieć na ścianach? teraz jestem bliska fuksji połączonej z beżem ale zdecydowana ostatecznie nie jestem:eek:

reklama
witam,

wczoraj bylismy wszyscy troje u dentystki. poswiecilam sie i odstapilam P moja wizyte. on nie chcial jechac, bo sie bal, ale go namowilam, bo taka okazja, ze bedzie w domu i mogl jechac rzadko sie zdarza. siadl na fotel pierwszy, D. mowila ile ma ubytkow i na przegladzie sie skonczylo:angry:wszyscy w szoku, a on twardo mowi, ze nie bedzie dzis nic wiecej robil, bo juz go poty oblaly i zaraz zemdleje:szok:moj P. tak bardzo sie boi dentysty, a w dodatku, jak jest cieplo, to mu sie szybciej slabo robi.
siadla potem Julitka, zabki piekne, zdrowiutkie. no i w koncu D. mowi, zebym i ja siadala, bo przeciez calego czasu wizyty nie wyczerpalismy. ale narzekala, ze i ze mna nie ma roboty i ze przy nas sie nie napracowala. sciagnela wiec mi tylko kamien i zaprosila na wizyte za pol roku.
a P. ma tyle ubytkow, ze szok! dawno nie byl i jak bedzie znowu zwlekal, to nie wiem, co to bedzie:-(

w nocy u nas podadalo, ale do rana znowu żar.

wczoraj Julitka u babci lezala razem z Julcia, bo Julcia miala niby zasnac w poludnie i obie mialy .....smoczki w buzi!!!!!:baffled:przeciez ja sie wykoncze prze te 2m-ce wakacji u bbaci!!!!

kurcze, skora mi sie luszczy na przedramionach. balsamuje juz najtlusciejszym balsamem, ale schodzi. na szczescie nie platami, tlyko takie malutkie luszczenie jest.

Iza Dnuś u Nas dzisiaj jest cały dzień pochmurno i 15 stopni :wściekła/y: lato jak chole... w nocy lało grzmiało zresztą tak jest od niedzieli wieczorem i tak się podziębiłam mam przytkany z lekka nos:-p:cool:

DZiewczyny jakie plany na WAKACJE?

Nuska, to mnie pocieszylas, bo wczoraj sie zaczelam uzaalac, ze teraz taki parnik a jak my bylismy w zeszlym roku nad morzem, to nie bylo super poogdy. a widac i teraz nie jest idealnie. ale to tez pewnie zalezy w ktorym rejonie pomorza.

my plany wakacyjne mamy zupelnie nie wyjazdowe. pewnie bedziemy sobie wyskakiwac w weekendy nad wode,czy do kogos.
we wrzesniu bodajze mamy zamiar ukladac kostke brukowa na podworku, wiec pieniadze i czas beda na to poswiecone.

Nuska, a Wy co planujecie?

Iza Dnuś u Nas dzisiaj jest cały dzień pochmurno i 15 stopni :wściekła/y: lato jak chole... w nocy lało grzmiało zresztą tak jest od niedzieli wieczorem i tak się podziębiłam mam przytkany z lekka nos:-p:cool:

Iza kuchnia kazachska a co oni jadają ???

Monia
ty zaczęłaś już tą pracę (opieka nad dzidzią) ???

Aga Jak mąż w nowej pracy zadowolony czy mogłoby być lepiej?

Justyna fajny pomysł na tą kuchnię i ten kominek będzie superr

Anecia
a jak tam Wasz remont? rozumiem że już wszystko rozplanowane???

Majandra studia zaliczone??? jak ten czas zasuwa pamiętam jak ciągle pisałaś że musisz obronić pracę mgr a teraz masz już kolejny kierunek zaliczony

DZiewczyny jakie plany na WAKACJE?
Nuska tak na 100% nie jest zadowolony, ale robic cos musi
Co do wakacji to my równiez nie mamy palnów dłuższych, jedynie obiecalismy dzieciom weekend w Jarosławcu i Aqua Parku gdzie bylismy rok temu
Tyle na ile sie orientuje to potrawy mięsne i mączne, ale więcej powiem jak książka do mnie dojdzie.

My w tym roku nigdzie nie wyjeżdżamy, jedynie co weekend do rodziców (domek z ogrodem). powody: 1. założyłam firmę i jednak żeby mieć kasę trzeba pracować codziennie, 2. planuje remont w sierpniu i kasa sie rozpłynie, 3. w ciąży długie wyjazdy mi nie służą.
Ale w przyszłym roku może znowu nad morze pojedziemy (Bałtyk ale litewski, czystszy i mnie zaludniony niż nasz)
Dziś ten Bałtyk tez nie był zaludniony:no:
witam,

wczoraj bylismy wszyscy troje u dentystki. poswiecilam sie i odstapilam P moja wizyte. on nie chcial jechac, bo sie bal, ale go namowilam, bo taka okazja, ze bedzie w domu i mogl jechac rzadko sie zdarza. siadl na fotel pierwszy, D. mowila ile ma ubytkow i na przegladzie sie skonczylo:angry:wszyscy w szoku, a on twardo mowi, ze nie bedzie dzis nic wiecej robil, bo juz go poty oblaly i zaraz zemdleje:szok:moj P. tak bardzo sie boi dentysty, a w dodatku, jak jest cieplo, to mu sie szybciej slabo robi.
siadla potem Julitka, zabki piekne, zdrowiutkie. no i w koncu D. mowi, zebym i ja siadala, bo przeciez calego czasu wizyty nie wyczerpalismy. ale narzekala, ze i ze mna nie ma roboty i ze przy nas sie nie napracowala. sciagnela wiec mi tylko kamien i zaprosila na wizyte za pol roku.
a P. ma tyle ubytkow, ze szok! dawno nie byl i jak bedzie znowu zwlekal, to nie wiem, co to bedzie:-(

w nocy u nas podadalo, ale do rana znowu żar.

wczoraj Julitka u babci lezala razem z Julcia, bo Julcia miala niby zasnac w poludnie i obie mialy .....smoczki w buzi!!!!!:baffled:przeciez ja sie wykoncze prze te 2m-ce wakacji u bbaci!!!!

kurcze, skora mi sie luszczy na przedramionach. balsamuje juz najtlusciejszym balsamem, ale schodzi. na szczescie nie platami, tlyko takie malutkie luszczenie jest.

Nuska, to mnie pocieszylas, bo wczoraj sie zaczelam uzaalac, ze teraz taki parnik a jak my bylismy w zeszlym roku nad morzem, to nie bylo super poogdy. a widac i teraz nie jest idealnie. ale to tez pewnie zalezy w ktorym rejonie pomorza.

my plany wakacyjne mamy zupelnie nie wyjazdowe. pewnie bedziemy sobie wyskakiwac w weekendy nad wode,czy do kogos.
we wrzesniu bodajze mamy zamiar ukladac kostke brukowa na podworku, wiec pieniadze i czas beda na to poswiecone.

Nuska, a Wy co planujecie?

Donuś hihih cykor z P:tak:;-) a Twojego TYLKO ściągania kamienia zazdroszczę, bo u mnie pewnie podobnie jest w jamie jak u P;-)

Co do rejonu pomorza to w Mielnie dziś pustki, dwa auta mijalismy w ciągu całej drogi do Koaszalina.......... 18 stopni, mży, brak słońca........ w kwietniu było więcej ludzi niż dziś:baffled: masakra :confused::confused::confused:

My już po ortodoncie, Pani najpierw się spytała po co przyjechalismy skoro ona nie widzi żadnego problemu z uzębieniem Mai:baffled: ja mówie, że te dwa siekacze ma ciut wysunięte jak króli, a ona : no jedynie tym możemy się zając bo wszystko inne w porządku.
Wzięła odcisk ( 4 razy próbowała bo Maja nie dawała rady i na wymioty ją brało) i w piątek mamy już przyjechać po aparat:szok:, a tu w Szcz-ku dopiero za 2 lata:sorry2:

Ja chcę w góry:-(:-(:-(:-(

kobietki, lzej znosic upaly, ajk wiem, ze nad morzem brzydko:-D:-D

Agus, czyli warto bylo jechac troche dalej do ortodonty. to dobrze, ze Maja nie ma wiekszych problemow ze szczęką.

ale Ty chyba taki cykor jak P to nie jestes?

Jestem ugotowana na miękko, na termometrze 35 stopni... jeszcze kilka dni i będę na twardo. Lato w bloku jest koszmarne.
Wczoraj była burza, grzmiało, błyskało, wiatr zacinał z każdej strony że nie dało się okien otworzyć. Była ciemna noc a na termometrze 26 stopni.
Wyprowadzam się nad morze! A jeśli dentysta czy ortodonta ma klimatyzację mogę u niego spędzić nawet cały dzień!

witam

wczorajsze popoludnie bylo bardzo pracowite. uprzatamy z P. podworko i teraz wzielismy sie za stodole, bo w niej jest wielki pierdzielnik, a zburzyc nie mozna. oj, juz widac efekty naszej pracy. chociaz w ten upal nie pracuje sie na duzej wydajnosci

ja bym mogla nawet mieszkac w bloku ale tylko w zime a latem to wspolczuje wszystkim blokowiczom

Milego kolejnego upalnego dnia!

U nas w bloku całkiem znośnie, bo okna na północ mamy :-) Idę dziś z Maćkiem do lekarza, bo od wczoraj jakieś problemy z pęcherzem ma, chyba jakieś zapalenie się kroi.

reklama
Dzień dobry
Upał
nie ma gdzie sie schować
Wyprowadzam się z bloku. Kto przygarnie ciężarówkę?

ja juz jedna mam, jest obecnie w naprawie;-):-D, wiec chetnie Cie przygarnę:rofl2::-D:-D

U nas w bloku całkiem znośnie, bo okna na północ mamy :-) Idę dziś z Maćkiem do lekarza, bo od wczoraj jakieś problemy z pęcherzem ma, chyba jakieś zapalenie się kroi.

zdrowka dla Maciusia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry