Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas jest teraz w cieniu 30 stopni
wypiłam już hektolitry wody, do tego miałam dziś spiecie z matką
już chyba za długo był spokój
zresztą szkoda gadać
co do spania dzieciaków w przedszkolu to tez uważam, ze to tylko dla wygody pań, a co do wychodzenia w te upały to pozostawiam bez komentarza
u nas też wychodzą i ogródek wcale nie jest zacieniony

nie jeszcze nie zaczełam jeszcze mam wakacje;-)zaczynam od września bo sąsiadka jest nauczycielką i dopiero od września wraca do pracyI
Monia ty zaczęłaś już tą pracę (opieka nad dzidzią) ???
DZiewczyny jakie plany na WAKACJE?

u nas termometr ok 17 pokazywał 42 stopniew cieniu u mnie jest 31 stopni teraz!
a teraz jest 26
ale jeśli chodzi o upały to jest moja ulubiona pogoda uwielbiam słońce lato upały szkoda tylko że do morza daleko
Monia hop hop
jestem jestem ale że pogoda piękna to mało przy kompie siedzę prawie wcaleZaczne od konca, tez wlasnie Moni cos nie widze, podejzane![]()
Zaczne od konca, tez wlasnie Moni cos nie widze, podejzane
Aneta co robicie z obecna kuchnia? Meblami konkreto,bo przeciez dopiero co szalalas z remontem kuchni
Donus u nas spi tylko najmlodsza grupa i wprzedszkolach ktore znam spia tylko i wylacznie 3 latki. Co do placu zabaw to u nas jak zrobilo sie cieplo to byla norma, wywalic dzieci na plac i juz. Sporadycznie szli na jakis spacer.
Majanrajak Mackowi wyniki wyszly??
Mlody u mamy, od poniedzialku Janusza brat ma domek w Przyjezierzu (taka miejscowosc wypoczynkowa nad jeziorem), nawet psa wzielam do siebie zeby mogli sobie nocowac,a pogoda byla do kitu. Wczoraj zjechali,a tu prosze...zar z nieba sie leje.
Od poniedzialku mamy urlop. Planujemy w gory jechac, do Bilaki Tatrzanskiej. I wlasnie tak sobie grzebie,co trzeba by obejzec... chcialabym wjechac do Wieliczki,a pozniej? boszzzzeee nie potrafie planowac wycieczek. Sa termy, ktore zaliczymy na bank. A tak to co? Morskie Oko, Giewont za wysoko na mlodego i S tez. Jakies sugestie??
Co do upalow dodam,ze w pracy mamy tak zimno,ze musimy chodzic w dlugich spodniech,bo poprzeziebialybysmy sie
To się dowiedziałam... wychodzili dziś 2 razy, przed obiadem i po obiedzie. Mały przyszedł ze sparzonymi uszami i czerwonymi od słońca rękami. Nie wiem co mam z tym robić. W domu z nim nie dam rady wysiedzieć bo sama się źle czuję a w przedszkolu ... Aha jeszcze się dowiedziałam, ze dzieciom dają gazowane napoje do picia
Jutro wyślę go z kremem od słońca a w przyszłym tyg może ze mną zostanie jeśli te upały nie przejdą.
nie jeszcze nie zaczełam jeszcze mam wakacje;-)zaczynam od września bo sąsiadka jest nauczycielką i dopiero od września wraca do pracy
a jeśli chodzi o plany wakacyjne to niestety brak:-(może jakies 1 dniowe wypady no i może na weekend do zakopanego się wybierzemy bo jeszcze nie byłam
u nas termometr ok 17 pokazywał 42 stopniea teraz jest 26
ale jeśli chodzi o upały to jest moja ulubiona pogoda uwielbiam słońce lato upały szkoda tylko że do morza daleko
jestem jestem ale że pogoda piękna to mało przy kompie siedzę prawie wcale
Mateusz był na 2 nocki u babci na wakacjach dziś własnie go przywiozłam za tydzień jedzie Ola. Prawie codziennie jeździmy na rowerach tzn ja i Ola a mati w foteliku w tym tygodniu zrobiłyśmy już 45km ;-)
Justa nie tak dopiero co, bo w listopadzie będą 4 lata:-) a meble zostają oczywiście dorabiam tylko trochę szafek w tymi samymi frontami;-)
a tyle sie natlumaczylm tesciowej, zeby Julitka lezala juz przed 20,00 w lozku
a jej tyle gadac, co i nic!!! pod tym wzgledem moja tesciowa jest w ogole nie reformowalna. P dzis mial ja zapytac o ktorej Julitka idzie soac i wstaje, bo dzis o 7,30 ciezko ja bylo zwlec z łozka a przeciez w przyszlym tyg. jak juz P. nie ebdzie, to o tej porze to juz bedziemy musialy byc u tesciowej, a nie dopieor wstawac.