reklama

Wrześniówkowe mamy

A u nas powtórka z rozrywki. Na termometrze w cieniu 26 stopni, słońce zieje żywym ogniem. Na słońcu odczuwalna temp (wg mnie) to 284 stopnie. Nie mam na nic siły a najbardziej na pracę. Idę zaraz na pocztę i na wielką porcję lodów :cool:

reklama
A u nas powtórka z rozrywki. Na termometrze w cieniu 26 stopni, słońce zieje żywym ogniem. Na słońcu odczuwalna temp (wg mnie) to 284 stopnie. Nie mam na nic siły a najbardziej na pracę. Idę zaraz na pocztę i na wielką porcję lodów :cool:
Iza zapraszam do nas....... słońca brak, mokrawo i zimno, zaledwie 20 stopni:baffled:
Co do puzzli to na allegro są ale z małą ilością "puzlli" a ja swoje dostałam ponad 14 lat temu

Nuska zdrówka

Poza tym pozdrawiam

witam

zlalaplam w koncu chwilke, bo po wczorajszym braku pradu, to dzis od rana sajgon. dobrze, ze wczoraj przypomnialam, zeby na rano zwolal informatyka, poniewaz po dlugiej przerwie w dostawie pradu serwer nie wstaje i znowu by sie to przedluzylo do poludnia. a szef przeciez nie jest od tego , zeby o takich rzeczach myslec:crazy:-on sie zachowuje czasami jak robotnik najemny, ktoremu w dodatku zle placa, a nie jak wlasciciel i gospodarz firmy...

oj, ukrop i u nas od rana. Agus, a skad taki chlodek macie??? pewnie burze przeszly. znowu podobniez ida i do nas:baffled:

dzis mamy z Julitka wizyte u dentystki, ale moja kolejke odstapie P, bo jest akurat w domu, a sam nie ma sie kiedy wybrac.

Iza, Tobie tym bradziej jest ciezkow takie upaly

Anetka, czyli remont niedlugo rusza?

Nuska, a Ty chyba dopiero co bylas chora, czyz nie?

ja wczoraj przyszalalam z otwarta szyba w samochodzie i dzis czuje lewy migdal:crazy:

Julitka jednak nie moze chodzic do przedszkola w lipcu, wiec bedzie cale wakacje zbabcia

Iza zapraszam do nas....... słońca brak, mokrawo i zimno, zaledwie 20 stopni:baffled:
Co do puzzli to na allegro są ale z małą ilością "puzlli" a ja swoje dostałam ponad 14 lat temu
Mogę ci trochę tych stopni oddać, podzielę się zwłaszcza tymi na słońcu :-D
Podobno na allegro jest wszystko... przeszukuję co kilka dni i są tylko te z małą ilością puzzli, a ja chcę od razu na głęboką wodę:-) w sklepach też brak, ale szukam dalej.

Świetne sa te puzzle. Na ebayu nie kupowałam nigdy, poza tym nie kupowałam nic nigdy w Kanadzie (a tam są najtańsze chyba) :-) Pokażę dla mężusia, może on coś na to poradzi.
A dziś zaszalałam i kupiłam książkę na allegro... "kuchnia kazachska" ... ciekawe co tam będzie :-)

Lubiłam... odkąd jestem w ciąży to ani gotowanie ani jedzenie mi nie wychodzi. Pomału, ale bardzo pomału wracam do kuchni. Wczoraj piekłam Msemen (danie kuchni marokańskiej), jak wstawię na mojego bloga to podrzucę linka.

Iza Dnuś u Nas dzisiaj jest cały dzień pochmurno i 15 stopni :wściekła/y: lato jak chole... w nocy lało grzmiało zresztą tak jest od niedzieli wieczorem i tak się podziębiłam mam przytkany z lekka nos:-p:cool:

Iza kuchnia kazachska a co oni jadają ???

Monia
ty zaczęłaś już tą pracę (opieka nad dzidzią) ???

Aga
Jak mąż w nowej pracy zadowolony czy mogłoby być lepiej?

Justyna fajny pomysł na tą kuchnię i ten kominek będzie superr

Anecia
a jak tam Wasz remont? rozumiem że już wszystko rozplanowane???

Majandra studia zaliczone??? jak ten czas zasuwa pamiętam jak ciągle pisałaś że musisz obronić pracę mgr a teraz masz już kolejny kierunek zaliczony

DZiewczyny jakie plany na WAKACJE?

reklama
Iza kuchnia kazachska a co oni jadają ???
Tyle na ile sie orientuje to potrawy mięsne i mączne, ale więcej powiem jak książka do mnie dojdzie.

DZiewczyny jakie plany na WAKACJE?

My w tym roku nigdzie nie wyjeżdżamy, jedynie co weekend do rodziców (domek z ogrodem). powody: 1. założyłam firmę i jednak żeby mieć kasę trzeba pracować codziennie, 2. planuje remont w sierpniu i kasa sie rozpłynie, 3. w ciąży długie wyjazdy mi nie służą.
Ale w przyszłym roku może znowu nad morze pojedziemy (Bałtyk ale litewski, czystszy i mnie zaludniony niż nasz)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry