Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iza zapraszam do nas....... słońca brak, mokrawo i zimno, zaledwie 20 stopniA u nas powtórka z rozrywki. Na termometrze w cieniu 26 stopni, słońce zieje żywym ogniem. Na słońcu odczuwalna temp (wg mnie) to 284 stopnie. Nie mam na nic siły a najbardziej na pracę. Idę zaraz na pocztę i na wielką porcję lodów![]()

-on sie zachowuje czasami jak robotnik najemny, ktoremu w dodatku zle placa, a nie jak wlasciciel i gospodarz firmy...

Mogę ci trochę tych stopni oddać, podzielę się zwłaszcza tymi na słońcuIza zapraszam do nas....... słońca brak, mokrawo i zimno, zaledwie 20 stopni
Co do puzzli to na allegro są ale z małą ilością "puzlli" a ja swoje dostałam ponad 14 lat temu

Iza sprawdziłam po firmie z jakiej ja mam i znalazłam tylko tuMogę ci trochę tych stopni oddać, podzielę się zwłaszcza tymi na słońcu
Podobno na allegro jest wszystko... przeszukuję co kilka dni i są tylko te z małą ilością puzzli, a ja chcę od razu na głęboką wodę:-) w sklepach też brak, ale szukam dalej.
lato jak chole... w nocy lało grzmiało zresztą tak jest od niedzieli wieczorem i tak się podziębiłam mam przytkany z lekka nos

Tyle na ile sie orientuje to potrawy mięsne i mączne, ale więcej powiem jak książka do mnie dojdzie.Iza kuchnia kazachska a co oni jadają ???
DZiewczyny jakie plany na WAKACJE?