Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aneśka jak : nie palenie"?Melduje się wywołana ;-) u nas wszystko ok, ale czasu i weny mi brak na pisanieale regularnie podczytuje
![]()

szybciutko i bardzo wczesnie bo przed 8 juz musimy być, więc pobudka po 6 a dzieciom to sie nie spodoba

, ale jak będzie pogoda to o Mielno zahaczymy, by spojrzeć na morze i "oddechnąć" jodem

Monia to Ola już pierwszakiem będzieWitam z kawką
u nas pogoda no jaka ????hmmm za oknem niby słońce świeci ale jak wyszłam na dwór to brrrr zimno ale słyszałam że idą do nas upały więc czekam z utęsknieniem
Olusia ma dziś zakończenie przedszkola i wcale się nie cieszy że od jutra będzie miec wakacje bo szkoda jej że już nie będzie chodzic do przedszkola....
Agulka fajnie szybko udało CI się załatwic tą wizytę
Aneta super Ci idzie z tym niepaleniem oby tak dalej:-)

wytrwałości życzęale jak będzie pogoda to o Mielno zahaczymy, by spojrzeć na morze i "oddechnąć" jodem![]()
Aguś dzielnie się trzymam także zgodnie z suwaczkie 18 dni dzisiaj;-)
Witam.
Młody pokasłuje wrrrrrrrrrr tak dusząco z oskrzeli, u nas panuje jakiś wstrętny wirus, moja bratowa na antybiotyku i zapalenie krtani i to poważne
Mam dzieci 2 dzień w domu i już mam dosc, a jeszcze ponad 60 dni![]()
Wchodzisz na zamknięty? Pracy szukam.
Majandra a Ty chodzisz codziennie teraz na te 4 godziny? A od wrzesnia na cały etet będzie?
Wchodzisz na zamknięty? Pracy szukam.
Donkat, i jak Julitka?
Jestem po rozmowie. W czwartek idę na 4 godziny próbne :-)
Ola dostała książkę i dyplomy i wcale nie była zadowolona bo ona nie chce wakacji..........