reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej mamuski:-)
Wpadlam sie przypomniec i powiedziec ze u nas wsio ok.
Jutro niunka ostatni dzien jest w przedszkolu i zakonczenie.Chyba sie poplacze z emocji jak bede sie zegnac z Paniami:-(A od wrzesnia prawdziwa szkola:tak: Jak to niunka powiedziala "Z torba na ksiazki,kanapkami i workiem na WF":-D
Donkat,Iza ale wasze dzieciaczki sa odwazne i mowia co mysla moje to bardziej powsciagliwe sa.

reklama
witam :):)

Iza jakie zdolności kulinarne zaglądałam na twój blog podziwiam:)

Monia jak dzieciaki podgojone zadrapania??? nie maja teraz lęku przed jazdą na rowerze?

Anecia
jak po urodzinkach gdzie są fotki ?????????

Majandra, ja miete uzywam jako swietny napoj schladzajacy latem. tylko mam an mysli taka swieza z ogrodka (Ty pewnie masz zmielona?) . zaparzam cale galazki, dodaje cytryne/pigwe lub nic i pije. ma fajne dzialanie orzezwiajace. oczywiscie zachwycaja sie tym same kobiety, a kazdy facet jak to zaobczy/powacha/posmakuje to sie krzywi. czeemu???:szok:

Uwielbiam

witam kobietki,

wczoraj mialam popoludnie pelne wrazen. na szczescie wszystko pokonczylo sie szczesliwie...

zdrowotnie juz duzo, duzo lepiej. czuje w koncu, ze zyje. NIE POLECAM nikomu naginy;-):-D

u nas dzis juz chlodniej i to sporo. w koncu jest czym oddychac

Co u Was bbonki???
A co się stało?

witam
cały tydzień nie miałam internetu przez burzę ale wczoraj wymienili mi antenę na dachu i juz jest
Mateusz od srody wieczora był jakiś nie ten tego bolał go brzuszek a w nocy zaczął gorączkowac w czwartek znów ból brzuszka i wymioty no i temperatura w piątek jakby było już dużo lepiej a dziś powrócił ból brzuszka tak silny że młody aż zwijał się z bólu i strasznie płakał. Pojechalismy na pogotowie i okazało sie że Mati ma anginę.Przepisali antybiotyk. Teraz już 2 godzinę Mati śpi. 1 raz jest chory na anginę Ola tez jeszcze nie chorowała na angine:no:
a u nas dziś jest festyn na powitanie lata i Ira ma byc my nie pójdziemy ale będziemy słuchac z balkonu bo u nas zawsze fajnie słychac:tak:

Hej mamuski:-)
Wpadlam sie przypomniec i powiedziec ze u nas wsio ok.
Jutro niunka ostatni dzien jest w przedszkolu i zakonczenie.Chyba sie poplacze z emocji jak bede sie zegnac z Paniami:-(A od wrzesnia prawdziwa szkola:tak: Jak to niunka powiedziala "Z torba na ksiazki,kanapkami i workiem na WF":-D
Donkat,Iza ale wasze dzieciaczki sa odwazne i mowia co mysla moje to bardziej powsciagliwe sa.
i jak wczorajsze pożegnanie w przedszkolu? jejku ona już szkołę zaczyna a Mati dopiero pójdzie do przedszkola...

witam :):)

Iza jakie zdolności kulinarne zaglądałam na twój blog podziwiam:)

Monia jak dzieciaki podgojone zadrapania??? nie maja teraz lęku przed jazdą na rowerze?

Anecia
jak po urodzinkach gdzie są fotki ?????????
tak zadrapania podgojone podsuszone i zdrapane już przez Mateusza;-)a jeśli chodzi o rowery to nie mają lęku nawet z tej samej górki Mati jeździł a ja patrzec na to nie mogłam i mu nie chciałam pozwolic....

Mateusz usnął o 13 i nadal spi..............:baffled:

Monia, dużo zdrówka dla Mateusza. Nie wiedziałam, że przy anginie boli brzuch :baffled::eek:
dziękuję:-)ja też nie wiedziałam że moze bolec brzuch przy anginie bo ja wogóle nie znałam objawów anginy ale jak opowiedziałam pani doktor objawy to ona od razu powiedziała ,,proszę się nie dziwic ale mi to wygląda na anginę i najpierw spojrzę do buzi........" no i tylko potwierdziła tym swoje podejrzenia
młodego obudziłam o 20.30 zjadł ładnie rosołek i czekam żeby podac 2 dawkę antybiotyku i pójdzie znów spac:tak:choc znów narzeka na brzuszek...
a Darka i Olę posłałam na festyn bo widziałam jak bardzo D zależało zeyby iśc i posłuchac ;-)

jej co się w dzieje z tą pogodą :wściekła/y:własnie oglądam wiadomosci i mówią o trąbach powietrznych nad Polską:szok::-(:wściekła/y:

hej kobetki

pisze z Kielc, bo jestesmy u siostry, ale niedlugo wyjezdzamy.
mielismy fajny dzien. jjeku, w Kielcach, to jest gdzie wyjsc z rodzina, pospacerowac, napawac sie pieknymi widowkami a w tym zapyzailym radomiu to nic!!!co mi odbilo, ze sie stad wyprowadzialm???????????

wczoraj mielsimy bardzo meczacy dzisn. a mialo tak nie byc. kopali nam koparka gleboki dol, zeby na kiedys, kiedys przeciana c rure z woda, bo jak zrobimy kostke, to nie bedzie jak. no i....najpierw polalami rure kanalizacyjna apotem....wyrwali rurke od wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zeszlo z tym dosc dlugo, a potem musielismy jeszcze nawiesc piachu, ubic, zasypac.... niestety ale mnie lopata nie imonela. namachaalm sie niezle. a jeszcze wieczorem przyjechalismy do A.
ja dzis spoko sie czuje, ale P. caly dzien jest zdechniety.

bylysmy do poludnia w galerii handl. gdzie jest wystwa ruchomych dinozaurow. dla Julitki to nie lada atrakcja. pochodzilysmy po butikach z butami i w ostatnim Julitka podbiega nadle do mnie z placzem, ze boli ja oczko bo sie uderzyla. wzielam na rece, zeby przytulic a nagle zaczela lac sie krew. ja w szoku! okazalo sie, ze przeciela sobie luk brwiowy bo szogun nadział sie na ostra pólke. a tyle sie tlumaczy, zeby uwazala. na szczescie pan sprzedawca okazal sie bardzo pomocny i udostepnil kran z zimna woda. zamieszanie na caly sklep, bo Jultika oczywiscie plakala. pan caly czas pytal, czy Ok, my dziekowalysmy kierujac sie do wyjscia, a tu nagle huk! a to pekł balon z McDon., ktory trzymala A.:-D:-D obciach na maxa, bo kolejne zamieszanie a mily pan jeszcze zaczal zbierac strzepki po balonie!!!! w koncu sie zlitowalam i kupilam u niego sandalki:-D

Monia,
zdrowka dla Mateusza. nie musze mowic, ze mu wspolczuje-mam na swiezo;-). a nie skarzyl sie na bol gardla? mnie zoladek nie bolal, przynajmniej nie az tak. najgorsze, ze ta goraczka moze sie utrzymywac kilka dni.

Nuska, dlugo opowiadac, ale wracajac z miasta i przejezdzjaac niedaleko mojje stacji diagnost. przypomnialam sobie, ze mam chyba przeterminowany przeglad samochodu. tak tez bylo. na dodatek w portfleu pusto, bo dopieor planowalam zajechac do bankomatu.....tak zbajerowalam pana, ze dal mi FV na przelew i nawet nie zagladal do samochodu, bo mi sie spieszylo. mam podjechac kiedys, to mi sprawdzi za free.
a potem o malo sie nie nadzialam na patrol policji 3 kroki od domu....

Milego wieczorku kobietki!!!

Justka, zapomnialam: widzialam zdjecia na NK. widze, ze zagospodarowaliscie tych kilka dni i odwiedziliscie sporo miesjc(w tym kraków tez;-)). fajnie. poewnie jestescie zadowoleni???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry