Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kuchnia Izy: Msemen z kurczakiem

, więc babcia z wnuczka będą się rehabilitować a przy okazji Maja będzie na wakacjach u dziadków. Czas= 10 spotkań czli 2 tygodnie bez weekendu
:-) Majuska BARDZO się cieszy:-)

Załatwiłam Mai rehabilitację w Czarnem , ( tam gdzie mieszkailiśmy kiedyś, tam gdzie rodzice moi) Będzie chodziz z moja mamą bo ma też w tym, terminie ćwiczenia, więc babcia z wnuczka będą się rehabilitować a przy okazji Maja będzie na wakacjach u dziadków. Czas= 10 spotkań czli 2 tygodnie bez weekendu
:-) Majuska BARDZO się cieszy:-)
Zyczę miłego weekendu
My też jedziemy z Omarem pociągiem do dziadków dzisiaj. Od rana się szykuje... właśnie składa pościel. Musi posprzątać pokój przed wyjazdem. Jedziemy sami bo mężulek pracuje. Chłopinek o niczym innym nie mówi tylko o pociągu. Nawet dziś rano zapytał czy ja żartowałam czy mówiłam serio o wycieczce pociągiem![]()

oj, te nasze dzieci sa wozeone samochodami i tesknia za innymi srodkami lokomocji.
ja ktoregos lata przewiozalm Julitke i autobusem kuroswym i pociagiem. MPK sie wozi z babcia![]()
Staram się go nie uciszać, chyba że mówi coś nieprzyzwoitego lub obraźliwego co się raczej nie zdarza.