ruda-iza
wrzesień '07 grudzień '12
Co do tekstów zabijania i strzelania to u Nas już widać też że przedszkole się zaczęłomłody zafascynowany wrócił z przedszkola i ciągle mi opowiadał jak sie super bawił z kolegami ................... i było by całkiem fajnie tylko zę to jakaś zabawa we "wojnę klonów" i biega z wieszakiem i udaje że strzela wrrrr musiałam sprawdzić w necie co to jest
bo młody w żadne gry nie gra a co do bajek to też wiem co ogląda i sprawdziałm oczywiście jakaś "strzelanka" i co to da że nie gra i nie ogląda jak po dwóch dniach wiedział o co tam biega
![]()
Jak dobrze myślę to TVP1 pod koniec wakacji puściła w "gwiezdne wojny Atak Klonów" animowany w godzinach rannych. Dla nich chyba bez różnicy czy puszczają bajki dla 4-latków czy dla 9-latków. O tej samej porze i na zmianę...
Porozmawiałam z Omarem i sie załamałam. Słownictwo ubogie, brak wyobrażni (nie licząc strzelanek i zabijania, mieczy i więzień). Nie pamięta co robił w przedszkolu i nie wie dlaczego narysował więzienie. Więc od dziś nie ma komputera ani TV, będzą za to zadania, książeczki i gry planszowe. Szkoda tylko że wszystko musze robić sama bo mężul ma ciekawsze zajęcia

młody zafascynowany wrócił z przedszkola i ciągle mi opowiadał jak sie super bawił z kolegami ................... i było by całkiem fajnie tylko zę to jakaś zabawa we "wojnę klonów" i biega z wieszakiem i udaje że strzela wrrrr musiałam sprawdzić w necie co to jest
bo młody w żadne gry nie gra a co do bajek to też wiem co ogląda i sprawdziałm oczywiście jakaś "strzelanka" i co to da że nie gra i nie ogląda jak po dwóch dniach wiedział o co tam biega
nie ma czym się chwalis, zwykły gril na działce i tyle
co do mieszkania to jakoś zmobilizować sie nie mogę, bo brkuje firanek i nadal nie wiem co na tej ścianie zawiesić
no i na ławe czekam, może będzie po niedzieli
kupilma tez kwiatuszki do ozdoby i Julitka w drodze z przedszkola zjadla juz kilka i chciala wiecej

a cała impreza kosztuje 5zł za godzine:-)