• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam,

oj, ziewam jak nakrecona.
weekend mialam bez kawy. ledwie dalam rade.

urodzinki sie udały. pogoda dopisala, mielismy grilla na dworze. szystko w porzadeczku, oprocz tego, ze tesciowe przyjechali dosc pozno. a siostra P. jeszcze pozniej. czekalismy na nich z tortem, potem chcialam szybko Julitke ogarnac i polozyc spac, to nie bylo z abardzo jak, bo jeszcze siedzieli.

Julitka dzisiaj znowu plakala, ze nie chce chodzic do przedszkola, bo jest nudno i teskni. w koncu małymi kroczkami dogadałam sie , ze chodzi o to, co podejrzewalam: pani ciagle chodzi gdzies , do p. dyr. a malo sie nimi zajmuje. obiecalam Julitce, ze z kazdym dniem pani juz cora zwieucej czasu bedzie im poswiecac, bo na poczatku wszystko musza zorganizowac....
przez ostatnie 2 lata moje dziecko nie plakalo ani razu przed przedszkolem,a teraz zaczyna cudowac:szok:

Iza, i jaka plec? a moze jeszcze siedzisz w gabinecie?:-D

Agus, dla Was duzo slonka, milosci i zrozumienia na dalsze latka. dbaj o chlopa i nie zaluj mu sexu;-)

Luandzia, długo Zuzia jeszcze musi sie rehabilitowac?

reklama
witam dziś mam przymusowe wolne bo ich starszy syn zaczął kichac i gorączkowac i pies sie im rozchorował i tata Zosi został w domu a ja o wolnym dniu dowiedziałam się dopiero dziś o 9 jak przyszłam po Zosię :sorry:no i śmiesznie jest to że Radek nie poszedł do przedszkola bo jeszcze miał dziś 37,5 a po dworze lata i to u nas z Mateuszem się bawią:sorry2:
Aneta pytałas jak minął 1 tydzień z malutką a więc bardzo dobrze dziś jak jej nie mam to mi jakoś jej już brakuje;-)
Nuśka,Agulka i jeszcze ja wam życze wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy ślubu:-)
Luandzia i jak róże do tortu wyszły???

Własnie dzwoniła mama że bratowa dziś o 9 urodziła:-):-):-)chłopiec 3850kg i 58cm:-)

witam

bylysmy wczoraj z Julitka w bibliotece w naszej gminie. nowy piekny budynek, wysokie standardy, az milo.
Julitka zrobila ogormne wrazenie na pani, bo zamiast wybrac sobie jakiej bajeczki, to pierwsza kiazke jaka wziela byla o tytule: Mózg. nie dala sie przekonac, ze to dla starszych dzieci, ze lepiej jakas bajke. siadla ze mna przy biurku naporzeciwko pani i musialysmy cala obejrzec, wytlumaczyc co i jak. oczywiscie te wziela do domu i jeszcze druga podobna o tytule Woda, na temat zycia na ziemi, powstawania ziemi itp, itd...Jak wracalysmy to mowie: corciu, ladne te ksiazeczki sobie wybralas. Julitka: taaak? a nie chcialas, zebym je wziela. Ty chcialas bajeczki, a co dadza dziecku bajeczki? z tych ksiazek to sie moge dowiedziec czegos ciekawego i madrego:szok::-D

ale fajne jeszcze cieple dni mamy, az milo:-)

POgoda cudna, ale to juz koniec bo od jutra ma byc znacznie zimniej brrrrrrrr
Dziewczyny juz 5latkow pochwalcie sie prezentami.
Ja mialam mlodemu robic urodziny na kõlkach jak 2 lata temu Mai, ale niestety moj łobuz nie zasłużył na taka impreze, nawet kokezanek i kolegow nie zapraszamy do domu, bedzie tylko mala rodzina.

dzieki za zyczenia
Donus mój mały równiez woli ksiãżki typu encyklopedia, bardzo czesto je przeglada /obrazkowe oczywiscie/ i zawsze ma duuuuuuużo potem pytan, wiec to moze ten wiek taki ciekawski jest.
witam
bylysmy wczoraj z Julitka w bibliotece w naszej gminie. nowy piekny budynek, wysokie standardy, az milo.
Julitka zrobila ogormne wrazenie na pani, bo zamiast wybrac sobie jakiej bajeczki, to pierwsza kiazke jaka wziela byla o tytule: Mózg. nie dala sie przekonac, ze to dla starszych dzieci, ze lepiej jakas bajke. siadla ze mna przy biurku naporzeciwko pani i musialysmy cala obejrzec, wytlumaczyc co i jak. oczywiscie te wziela do domu i jeszcze druga podobna o tytule Woda, na temat zycia na ziemi, powstawania ziemi itp, itd...Jak wracalysmy to mowie: corciu, ladne te ksiazeczki sobie wybralas. Julitka: taaak? a nie chcialas, zebym je wziela. Ty chcialas bajeczki, a co dadza dziecku bajeczki? z tych ksiazek to sie moge dowiedziec czegos ciekawego i madrego:szok::-D

ale fajne jeszcze cieple dni mamy, az milo:-)

Ostatnia edycja:
Witam dziś juz mam prawie wolne zaraz z kawką chyba na szybko usiądę
na 17 mamy zebranie w szkole wiec do tego czasu jeszcze trzeba chatkę ogarnąc no ale najpierw kawka:-) jutro mnie czeka chodzenia mam nadzieje ze padac nie będzie bo tak rano Ola ma na 8,50 o 9 odbieram Zosię na 10 ma mateusz potem Ola kończy o 13,20 Mateusz o 15 Zosię oddaje o 16 i szybko do przedszkola na zebranie które już będzie trwało bo rozpoczyna się o 16 więc jutro będzie latany;-)

Witam się w pochmurny paskudny dzień:wściekła/y: za oknem okropnie, a ja czuję się też paskudnie bo dopadło mnie jakieś przeziebienie czekam na flavon z nadzieją, ze mi pomoże;-) wogóle to jestem jakaś do dupy i nic mi się nie chce, a ciągle mam ogólny młyn i zawirowanie:wściekła/y: w pracy niby juz po sezonie a ciągle coś się dzieje:cool: nie mogę już doczekać się jak Aga wróci z urlopu. No i kombinuje z tortem dla młodej bo sobie zamarzyła zeby był z jeżem:szok::-D
Monia jak pogoda? Mam nadzieję, ze lepiej niż u mnie bo kiepsko widzę ten Twój plan dnia w taki deszcz:sorry:

reklama
oj pogoda okrutna cały dzień leje i zimno brrr mimo tego plan zrealizowany z tym że po Olę do szkoły nie szłam tylko pół drogi szła z moją koleżanką co jej corka razem z Olą do klasy chodzi a pół drogi z koleżanka z ulicy:tak:a Mateusza do przedszkola woziłam autem oczywiście Zosia jeździła z nami;-)a i pani od Mateusza myślała że Zosia to siostrzyczka Mateusza:-D:rofl2:
byłam dziś na zebraniu w przedszkolu i zapisałam młodego na Angielski:szok::tak:
strasznie dużo dzieci u nas choruje dzis w Mateusza grupie nie było aż 11 dzieci no i widzę że Mateusza tez cos zaczyna brac bo od rana kaszle no i własnie zastanawiam się co mu podac żeby go bardziej nie rozłożyło:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry