donkat
Fanka BB :)
Witam,
oj, ziewam jak nakrecona.
weekend mialam bez kawy. ledwie dalam rade.
urodzinki sie udały. pogoda dopisala, mielismy grilla na dworze. szystko w porzadeczku, oprocz tego, ze tesciowe przyjechali dosc pozno. a siostra P. jeszcze pozniej. czekalismy na nich z tortem, potem chcialam szybko Julitke ogarnac i polozyc spac, to nie bylo z abardzo jak, bo jeszcze siedzieli.
Julitka dzisiaj znowu plakala, ze nie chce chodzic do przedszkola, bo jest nudno i teskni. w koncu małymi kroczkami dogadałam sie , ze chodzi o to, co podejrzewalam: pani ciagle chodzi gdzies , do p. dyr. a malo sie nimi zajmuje. obiecalam Julitce, ze z kazdym dniem pani juz cora zwieucej czasu bedzie im poswiecac, bo na poczatku wszystko musza zorganizowac....
przez ostatnie 2 lata moje dziecko nie plakalo ani razu przed przedszkolem,a teraz zaczyna cudowac
Iza, i jaka plec? a moze jeszcze siedzisz w gabinecie?
Agus, dla Was duzo slonka, milosci i zrozumienia na dalsze latka. dbaj o chlopa i nie zaluj mu sexu;-)
Luandzia, długo Zuzia jeszcze musi sie rehabilitowac?
oj, ziewam jak nakrecona.
weekend mialam bez kawy. ledwie dalam rade.
urodzinki sie udały. pogoda dopisala, mielismy grilla na dworze. szystko w porzadeczku, oprocz tego, ze tesciowe przyjechali dosc pozno. a siostra P. jeszcze pozniej. czekalismy na nich z tortem, potem chcialam szybko Julitke ogarnac i polozyc spac, to nie bylo z abardzo jak, bo jeszcze siedzieli.
Julitka dzisiaj znowu plakala, ze nie chce chodzic do przedszkola, bo jest nudno i teskni. w koncu małymi kroczkami dogadałam sie , ze chodzi o to, co podejrzewalam: pani ciagle chodzi gdzies , do p. dyr. a malo sie nimi zajmuje. obiecalam Julitce, ze z kazdym dniem pani juz cora zwieucej czasu bedzie im poswiecac, bo na poczatku wszystko musza zorganizowac....
przez ostatnie 2 lata moje dziecko nie plakalo ani razu przed przedszkolem,a teraz zaczyna cudowac

Iza, i jaka plec? a moze jeszcze siedzisz w gabinecie?

Agus, dla Was duzo slonka, milosci i zrozumienia na dalsze latka. dbaj o chlopa i nie zaluj mu sexu;-)
Luandzia, długo Zuzia jeszcze musi sie rehabilitowac?
no i śmiesznie jest to że Radek nie poszedł do przedszkola bo jeszcze miał dziś 37,5 a po dworze lata i to u nas z Mateuszem się bawią
za oknem okropnie, a ja czuję się też paskudnie bo dopadło mnie jakieś przeziebienie czekam na flavon z nadzieją, ze mi pomoże;-) wogóle to jestem jakaś do dupy i nic mi się nie chce, a ciągle mam ogólny młyn i zawirowanie
nie mogę już doczekać się jak Aga wróci z urlopu. No i kombinuje z tortem dla młodej bo sobie zamarzyła zeby był z jeżem
a Mateusza do przedszkola woziłam autem oczywiście Zosia jeździła z nami;-)a i pani od Mateusza myślała że Zosia to siostrzyczka Mateusza