reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Widzę, ze kolejny dzień posuchy na BB:cool: gdzie Wy się wszystkie podziewacie?:eek: ja właśnie czekam na kuzynka ma wpaśc ze swoim małym na kawke. Tort gotowy i nawet udany;-) młodej się bardzo podoba:-) a to najważniejsze.

Witam o poranku. Za onem deszcz,a my zaraz się zbieramy na zakupy, potem obiadek i na 15 na sale zabaw:tak:
Nuśka obiecuje, ze nadrobie zaległości zdjęciowe w przyszłym tygodniu:zawstydzona/y::tak:
Monia jak Szymonek?

Monia oby młodociany nie miał refluksa,bo tak to wyglada:-(

Oj umeczona jestem po calym tygodniu, w czwartek otwieralismy 2 cukiernie w Gnieznie i dzielnie uczestniczylam w zakupach, rekrutacji i otwarciu(od 5 na nogach, po 19 w domu). Mialam sile tylko poczytac.

Luandzia widze,ze Praga byla jednak rodzinna:-D

Aneta a gdzie sa zdjecia poremontowe? Musze pamietac zeby kaske Ci przeclac,z tego wszystkiego o niczym nie myslalam:zawstydzona/y:

Padam na pyszczek:baffled: urodziny bardzo udane jutro wszystko opisze;-):-)
Justa spoko spoko we wtorek dopiero odbieram zamówienie, a co do zdjeć to pisałam że obiecuje już na 100% że nadrobie zaległości zdjęciowe w poniedziałek:zawstydzona/y:
Monia trzymam kciuki za maluszka, mam nadzieję, ze wszystko się unormuje:tak:

reklama
Justyna no mam nadzieję że to nie refluks tak czytam w necie co może byc przyczyną i bardzo możliwe że to alergia może jest uczulony na białko tym bardziej możliwe bo starsza siostra też była uczulona na białko
Aneta no to czekamy na relacje z urodzin:tak:a kciuki za Szymonka trzymaj bardzo bardzo mocno....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry